Şimdi Ara

Yeni Nesil İnteraktif Kablo TV Alıcısı (Konu Dışı Yazmayınız) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
12
Favori
32.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    Dediğinizi yaptım hocam da burdaki ekipler (kayseri), kolay kumandanın sadece çocuklar için kullanılabileceğini iddia ediyolar. kumandanın arkasında sanki programlama pinleri vardı. bu konuda bişey yapılabilir mi acaba?


    Kumandaya fazla bir ücret de ödemedim. 35tl. ama yinede çalıştırmak iyi olur tabiki.

  • vahit.lafci kullanıcısına yanıt

    şikayet sitesine baktım da sizin aynı sorunla karşılaşan biri olmuş. Değişim sağlamışlar da yine de çözüm olmamış. Bilemiyorum siz de yazabilirsiniz. çok kişiyle görüşmüş de çözüm bulamamışlar. bir seride sıkıntı olabilir, çocuk kanalları dışındaki kanalları da izleyebilen olmalı daha önce forumda bu tür sıkıtınyı yazan da olmadı.

  • Merhabalar,


    İki tane kolay kumanda var. Biri sadece çocuk kanalları arasında geçiş yapıyor. Diğeri tüm kanallarda.

  • Merhaba,


    Salonumda ilk çıktığından beri i-kutu kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Geçen haftalarda oturma odasına da aldım. Maalesef kumanda pilleri 2 günde bitiyor. Bir kez arıza kaydı bıraktım gelip değiştirdiler ama o da aynı şekilde bitiyor. Tekrar aradım, az önce tekrar geldiler; "bu serinin üretiminde sorun var yapacak bir şey yok, bayiye gidip basit kumanda alın 1 TL faturaya ek olarak" dediler. Ben zaten bu kutuyu kiraladım bir de ilaveten kumandaya mı para vereceğim? Sorunu yaşayan ya da çözüme ulaşan kimse var mı?

  • Selamlar,


    Servis'in interaktif kutuyu resetlemek için kumandadan girdiği bazı tuş kombinasyonları vardı. Bir yere yazmıştım ama bulamıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

  • Selam. Bugün i-kutuyu eski vestel televizyonuma taktım ama ekranda Aralık dışı hatası belirip duruyor. Sanırım cihazın çözünürlüğü yüksek geliyor. Önerisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb ikutu 24 saat geçmeden duracell AAA pilleri tüketiyor. bunun bir çözümü var mı 2 yıl bu şekilde geçer mi. 2 yıl taahhüt verdim pişman oldum. böyle saçma sapan bir enerji tüketimi olur mu. çözümü var mı bunun. bir de 2.el cihaz verdiler yeni abone olmama rağmen. ellerinde sıfır cihaz yok mu talep edemiyor muyuz.

  • Kablotv modülünü sat girisi olmayan tv de nasıl izleriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funnyman043 F kullanıcısına yanıt

    Çok hızlı bir şekilde pil tüketiyor. Şarjlı piller bile dayanmıyor. Herkeste durum böyle mi acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sense21 -- 25 Haziran 2023; 7:44:33 >
  • i-Kutu'yu TV ile nasil eslestirebiliriz? HDMI CEC bu kutuda yok sanirim. Mi-Stick'i HDMI CEC ayarini aktive edince Mi-Stick'i TV'nin kumandasindan kontrol edebiliyoruz. Ancak i-Kutu icin her zaman Source'dan HDMI girisi secmek gerekiyor ve sadece kendi kumandasi ile islem yapilabiliyor. Bunun icin bir yontem var mi?

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.