Şimdi Ara

Yeni nesil Hyundai Elantra yakında tanıtılıyor: İşte olası görünümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesil Hyundai Elantra yakında tanıtılıyor: İşte olası görünümü
    Güney Koreli otomobil devi Hyundai, popüler sedan modeli Elantra'nın merakla beklenen sekizinci neslini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin ana vatanında Avante adıyla bilinen modelin yeni nesli yaz aylarında resmen tanıtılacak. En azından Hyundai cephesinden gelen ipuçları bu yönde.

Ayrıca Bkz.Çılgın tasarımlı Cupra Tindaya için seri üretim kararı

Uzak doğulu marka, Güney Kore'de yapacağı yeni model tanıtımı için etkinlik kayıtlarını almaya başladı. Görünüşe bakılırsa araç resmi lansmanından önce ilk kez bu etkinlikte sergilenecek. Kayıtların 2 Ağustos tarihinde sona erecek olması otomobilin yaz sonuna kadar gün yüzüne çıkacağına işaret ediyor.

Daha keskin ve fütüristik tasarım

Casus fotoğraflar temel alınarak hazırlanan render çalışmaları yeni Elantra'nın daha köşeli ve keskin hatlara sahip olacağını ortaya koyuyor. Araç lüks kardeşi Grandeur'dan esinlenen retro C sütunu tasarımıyla daha uzun bir gövde görünümüne kavuşacak.

Ön tarafta tampon içine yerleştirilmiş ana far grubuyla birlikte ince formda LED gündüz farları dikkat çekiyor. Arka tarafta ise kendine özgü tasarıma sahip yeni LED stop lambaları olacak.

İç mekan ve motor seçenekleri

Yeni Elantra'da ön cama daha yakın konumlandırılmış kompakt bir dijital gösterge paneli yer alacak. Konsolun merkezinde ise Pleos işletim sistemiyle çalışan ve Gleo AI sesli asistana sahip 17 inçlik devasa bir multimedya ekranı bulunacak. Bu teknolojik donanımın yeni Tucson modelinde de kullanılması bekleniyor.

Sekizinci nesil Elantra'nın motor yelpazesinde mevcut 2.0 litrelik atmosferik motor korunacak. Ancak modernize edileceği iafe ediliyor. Buna ek olarak 1.6 litrelik turboşarjlı ünite ve seriye yeni eklenecek olan hibrit güç aktarma organı seçenekler arasında yer alacak.

Yeni nesil Elantra için takvim de netleşiyor. Kore'den gelen bilgilere göre araç 2026 yılı içerisinde Güney Kore'de satışa sunulacak. 2027’nin ilk yarısında ise diğer pazarlarda boy göstermeye başlayacak.

Kaynak:https://thekoreancarblog.com/2027-hyundai-elantra-debuts-soon-early-access-opens-for-8th-gen-avante/

• İğrenç görünüyor midem bulandı . Hyundainin son zamanlarda ki tasarımları berbat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 17 Haziran 2026; 19:34:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkasını hiç begenmedim

• Tasarım konusu göreceli ama ön kısmı çok hoşuma gitti benim.

• Ya arkadaş yap bir Passat B8 tasarımına yakın güzel görünür bir araç bitsin gitsin arkadaş bu ne çizgiler ya

arkası berbat ötesiYeni nesil Hyundai Elantra yakında tanıtılıyor: İşte olası görünümü 

• Her zamanki Hyundai tasarım dili ile gelecek olduğundan yine kardeşindeki yani KIA K3-K4 varyantına bakmak lazım. Kia Cerato her zaman daha iyi oluyor... keşke motor seçenekleri geniş olsa isteyen kaslı seçeneği alabilse isteyen az yakanı alabilse.

• Keskin hatlara sahip ve gayet güzel duruyor, inşallah Türkiye ye gelir

• Göreceli biraz, ama Hyundai tasarımlarını geliştirirerek ilerliyor bence... Elantra da, Bayon gibi, bir önceki kasadan daha estetik geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 19 Haziran 2026; 19:33:56 >
  • Türkiye'ye 10 yaşında i30'ları "sıfır" diye kaktırıyorlar ama yurtdışında iyiler.

IONIC 3'ü merak ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. O kasadan almıştım tasarımında dolayı. Accent 2015 elantra 2013

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.