Şimdi Ara

Yeni nesil bu ülkenin sonunu getirecek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
9
Favori
5.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda yürüyorum liseli çocuklar birbirlerinin analarına sövüyor gülüyolar lan biz eskiden ana bacı yapanlar birbine kanlı olurlardı bu anneye küfür yüzünden adam öldüreni biliyorum,nasıl bi toplumda yaşıyoruz anlamış değilim.Eskiden 8.sınıfta çocukların sakalları çıkıyordu şimdiki 8.sınıfları gördüm küçücük birşeyler.Galiba hem hormonlu şeyler yüzünden gerçekten bu ülkenin hali ne olucak merak ediyorum

• Populer kultur, asalak inasanlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden küfür yüzünden adam öldürülürdü şimdi öldürülmüyor, o yüzden eski daha iyiydimi diyorsun yani?
  • Maalesef haklısın :(

• Lola, zamanım oldu bir gireyim dedim. Girememle çıkmam bir oldu. Düzgün konuşanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

eskiden küfür yüzünden adam öldürülürdü şimdi öldürülmüyor, o yüzden eski daha iyiydimi diyorsun yani?

Namusuna küfür eden tabiki cezasını öder Vatan Namustur hesabı

• Haklısın insanlarda hiç vatan millet sevgisi kalmamış herkes Özenti olmaya başladı herkeste bir marjinal olma sevdası var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Ciddi birşey olduğunu vurgulamak istedim adam vurmanın neresi iyi birşeyki eskiden insanlar yeni nesil gibi geniş değildi açıkcası.
  • Yetistirende de kabahat var

• Teknoloji yayıldıkca insanlar yozlaşıyor vucut yapısı küfüre tepki bunlarla gelecek tahmini yapılmaz

• bir keresinde okuldan eve dönüyordum, yağmur yağdığı için üstü kapalı pazar alanına girdim, pazar yoktu o sırada tabi, baktım duvar kenarında bir oğlan, iki kız oturmuş, max lise 2ler, kızın biri oğlanın kucağında, ellerinde sigara elden ele dönüyor, eleman da tüysüz, ufak tefek, küpeli, saçları fönlü bir tip.ben geçip gidene kadar dayı dayı bana baktı, ölmeyi bayılmak zannediyor tabi gençler, bir tane vursan yarısı heba olur ama kanı kaynıyor tabi, yanında kızlar, elinde sigara, hava da müsait, roman karakteri sandı herhalde kendini.tövbe dedim geçtim.

şimdi bu gençlerin gelecekte ülkeye yararlı bireyler olacaklarını düşünen var mı?

• Evet haklısınız, bir 2000li olarak söylüyorum etrafımdakiler kafayı yemiş, Allah sonumu hayır etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: çin ejderhası

Haklısın insanlarda hiç vatan millet sevgisi kalmamış herkes Özenti olmaya başladı herkeste bir marjinal olma sevdası var

Hani marjinal bizdik 2000 serisi cok fena yazık

• İman giderse edepte gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

eskiden küfür yüzünden adam öldürülürdü şimdi öldürülmüyor, o yüzden eski daha iyiydimi diyorsun yani?

Var ya sırf trolluk peşindesin.
  • LoL,wolfteam oynayan 8.sinifta sigara icmeyi icki icmeyi marifet sayan,sevgili ayaklari takilip dersleri biraki arsiz bela sunu bunu dinlemeyi marifet sana,teog yapilip 7474848 tane birinci cikan daha da uzayip giden beyin yoksunu nesil yetisiyor ben 94 luyum benimde bende dahil neslimizin beynini kullanmadigi anlar oldu,ama bunlarinin beyinleri bile yok

• Konuyu açan arkadaşa tşk. ediyorum. güzel bir meseleye değinmişsiniz.
    burada yapılacak tek şey var herkes kendi AİLESİNE SAHİP çıkacak en azından bu şekilde önlemiş oluruz.
    önce kendi ailemizden sonra akraba ve eş dost derken bu şekilde SAHİPLENME olmalıdır. yoksa çok kötü sonuçlar bekliyor bizleri.
  • küfür edince ne oluyor ciddiye alıyor musunuz? salak, gerizekalı gibi kelimeler beni daha çok tahrik ediyor. küfür ettiği için adam öldürmek haha şaka mısınız siz? annenizin namusu birinin ağzında değil.
  • Bende üzülüyorum bunları görünce Avrupa amerika özentisi hepsi

• bunun sorumlusu sizlersiniz aslında.Çocuklar anne,babalarını değil abilerini,ablalarını örnek alırlar.Sürekli arkasını kolladığınız birinden ne olmasını bekliyordunuz? Yeni nesil(benim neslim) işlerini başkalarına yaptırıp,başkalarını enayı yerine koyduğunu sanan,her zorlukta sızlanan yapmacık insanlarla dolu.Düşünmeyi bilmiyorlar sayenizde.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.