Şimdi Ara

Yeni Need For Speed İçin Sesimizi Duyuralım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar yeni need for speed için istediklerimizi ve istemediklerimizi güzel bir mesajda toplayıp

email ve twiter ile ea,criterion belkide black box a iletelim derim

bu başlık altında örgütlenip sesimizi duyuralım

ea kafasına göre oyunlar yapmaya devam ediyor

en azından bundan sonraki oyunlar için bişeyler yapabiliriz

bu yaptığımız işe yarayabilir belkide bize daha çok istediğimiz kaliteli oyunu getirebilir

diğer şık bu yaptığımız işe yaramayabilir

en fazla 1-2 dakika kaybetmiş oluruz

ben yeni oyunda

daha iyi bir arcade simülasyon dengesi istiyorum

gerçekçi kazalar ve hasar modellemeleri (gerçek zamanlı oluşan) istiyorum

bizi oyuna bağlayacak bir konu ve gidişat istiyorum

tabiki modifiye istiyorum

başlangıç ve bitiş noktalı yarışlar dışında arkamızdakiyle arayı yeterince açınca biten yarışlar istiyorum

isteklerimizi bir mesajda toplayıp mesaj yağmuruna tutalım

ağlamayana meme yok dostlar sesimizi çıkarmanın faydasını görürüz zararı olmaz

https://twitter.com/CriterionGames
    https://twitter.com/EA

• güzel fikir ama ea nın pek takacağını sanmıyorum
  • Guzel bir oluşum. Rockstar olsa cevap verirdi belki (bkz: gtaturkun turkce gta v kampanyası) ama ea nin takacagini sanmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ota moka sesimizi duyuruyoruz artık.Geçen sene Fifa için oyuncular o kadar çabaladı da ne oldu ? tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Ota moka sesimizi duyuruyoruz artık.Geçen sene Fifa için oyuncular o kadar çabaladı da ne oldu ? tırt.

• EA senin babanın firması değil.NFS öldü artık anlayın şunu,para uğruna yitip gitti.Bi' eski MW'ye birde buna bak.Çabalamanın luzümü yok.
  • destek olan arkadaşlara teşekkürler

bi mesaj yazıp yollamak çok zor değil iki dakika ayırmak zor iş değil

ben zaten bu adamlara mesaj atıp duruyorum

beraber bişeyler yapalım istedim

fifacı arkadaşlar o kadar çabaladı derken sırtlarında taş taşımadılar hoş

ortak bi mesajda karar kılınır atılır o mesaj

GLItCahX ne biliyosun ea belki benim babamın firmasıdır ??? bu saçma mesajına başka denecek bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Kasım 2012; 17:28:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim tek beklentim UNDERGROUND 3 onunda hakkını vererek çıkarmaları lazım,modifiye ve aksesuarda sınır olmamalı hatta yetenetk puanı olup level sistemiyle açılacak bir ton seçenek olmalı,kaza sashneleri burnout paradise da olduğu kadar olsa yeter,sürüş dinamikleri forza horizon,grafiklerde nfs the run olsun tarih yazar. Senaryo bile istemez.Sanırım iyi özetledim. NOT:EA bizi tınlamasa da gün gelecek underground severleride düşünmek zorunda kalacaktır çünkü NFS serisinin yükselişi underground serisiyle başladı.
  • İngilizceye çevirilecek mesajın kaba taslak iskeleti aşağıda eklenmesini yada çıkarılmasını istediğiniz şeyleri yazarsanız

İngilizcesi iyi olan bi arkadaşın yardımıyla mesajı hazırlamış oluruz hep birlikte yollarız

daha iyi bir arcade simülasyon dengesi

gerçekçi kazalar ve hasar modellemeleri (gerçek zamanlı oluşan)

bizi oyuna bağlayacak bir konu ve gidişat

tabiki modifiye

başlangıç ve bitiş noktalı yarışlar dışında arkamızdakiyle arayı yeterince açınca biten yarışlar
  • arkandayız dostum,ne gerekiyorsa yapalım...
  • Tek istediğim kötüde olsa üzerinde uğraşılmış bir oyun ve dizi,film çıkarır gibi oyun çıkarmamaları.
  • Ben cidden anlamıyorum. Bu oyun yapımcıları kimlerin isteğine göre oyun yapıyor. Yeni Most Wanted şu hali ile ilk açılıştan sonra tekrar açılmayacak bir oyun resmen. Modifiye koyalım demişler 3 parça takabiliyoruz. Kaza sahnesini asnimasyonlu gösterelim demişler saçma sapan rakiplerin bizi geçmesini izliyoruz. Hele bir araç yapmışlar yandan duvara sürtünce Crash oluyor. Ben hayatımda böyle saçma sapan insanı bıktıran bir oyun görmedim. Arcade oyun yapıyorsun araç viraj dönmüyor! Altımızdaki Corvette mi doğan mı belli değil. Araçların yarışlardaki hızları ile yarış dışındaki hızları alakasız tamamen farklı. Araçların listenin başındayken ve sonundayken hızları yine farklı ve alakasız. Kaza yaparak dakikalar da kaybetseniz bastırıp en sonran tekrar birinci oluyorsun nerede görülmüş böyle bir şey anlamadım gitti.
    Adam gibi oyun yapmak isteseler eski most wanted i frostbite 2 ile tekrar modelleselerdi bu oyundan milyon kat daha iyi olur ve çok daha satardı ve beğenilirdi. Öyle ortamın renk paletini most wanted e benzeterek most wanted mi yapmış oluyorsun. Benzincinin içinden geçerken flaş patlaması ile tamir olup boyanan araç nedir ya???

Ben umudumu kestim arkadaş. Ne bu oyun adam olur ne de bundan sonra çıkacaklar!

Çok özür dilerim konu sahibi arkadaş dan, bir iş yapmaya çalışıyorsun belli fakat inan bu şekilde çabalamaya gerek yok. Madem bir grup oluşturmaya çalışıyorsunuz tek yapmanız gereken bu oyuna para vermemek! İşte o zaman kullanıcı yorumları kıymete biner. Fakat şu durumda ne EA laf anlar ne de bize kulak verir çünkü gelir sağlam kismeyi dinlemeye gerek yok. Eğer oyuncular olarak bunlara akan paranın musluğunu biraz kısarsak işte o zaman adam olurlar başka bir şey değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 4 Kasım 2012; 23:59:40 >

• günümüzde oyun firmalarının tek yapmak istediği şey para saymak. genelde oyuncu dinlenmez hele bu firma ea ise hiç.
    boşuna uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

arkandayız dostum,ne gerekiyorsa yapalım...

Cok sagol hocam

umarim gelecekte bekledigimiz nfs oyunumuza kavusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

günümüzde oyun firmalarının tek yapmak istediği şey para saymak. genelde oyuncu dinlenmez hele bu firma ea ise hiç.
    boşuna uğraşmayın.

ea kazı nasıl soyabilirim düşüncesine girmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.