Şimdi Ara

Yeni Mükemmel Ekonomik AIRFEL Karbon Radyandt Isıtıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
34.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En mükemmel özelliklerinden birisi 3 sn gibi çok kısa bi sürede cihaz devreye giriyor.5-35 C / 1 C aralığında oda sıcaklığını ayarlayan hassas oda termostatı var.Diğer çok güzel özelliklerinden bi tanesi de banyo için kullanılabilen bi serisi olması.Marketteki ısıtıcılardan %30 diğer ısıtıcılardan %40 daha verimli ki verdiğim dosyada bunun tamamı değerlerle test edilmiş adım adım tüm testler yayınlanmıştır.Eğer incelerseniz çok kaliteli ve değerlerin de patentli olduğunu görürsünüzz.Yani diğer bi kaç firma gibi atıp tutup sonra bırakılan bi iş değil.İnceleyin karşılaştırın yorumlarınızı beklerim.

Direk ısıtıcının anasayfasına
    http://airfelesh.com/index.html
    adresinden ulaşabilirsiniz.Ve burdan tüm özellik satış noktaları ve testleri birebir görebilirsiniz.

Cihaz Bilgi Ve Testleri

http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/y27d1jym/IR-Karbon_Radyant___s__t__c__-__27.08.20091x.pdf.html

Fiyat Listesi de burda.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/8ghxig9c/ESH_Fiyat_Listesi.PDF.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eina -- 10 Kasım 2009; 9:09:06 >

• Profesyonellik böyle bir şey işte.Yaptım oldu demek yetmiyor.Airfel yapmış ve tüm testlerinide gayet anlaşılır biçimde vermiş.Tüketimi hesaplamak gayet basit.Üstelik TÜV lede işbirliği var.Kendini yakından görmedim ama kaliteli bir ürün görünümü var.Bukalite ve güvene karşılık fiyatlarda makul.

Ayrıca yakından görünce daha iyi analiz edebilirim ki en kısa zamanda inceleyeceyim ürünü,Çukurova ısının yıllar öncesi Sodex fuarlarında tanıttığı Alman üretimi olan infaret ısıtıcıların Flamanlarına benziyor,ince yapılı helojen lamba gibi.Çukurova ısıdaki infaretlerin 1 metre yakınına yanaşılamıyordu.Tabi fiyatlar uçuk,ama adamlar Almanya ve Avrupada inşaatlarda kışın sıva ve duvarları kurutmakta kullanıyorlarmış.Birde bende Zass ın 12-13 sene önce aldığım bir infaretli soba var,onunda flamanları ince,1200 Watla 15 m2 lik alanda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Ama bunların yanında şunuda kesinlikle söyleyelimki bu tarz ısıtıcılar kısa süreli kullanılacak ısıtıcılardır.Günlük 10 saatlık kullanımlarda can yakar sonuçta.İlave ısıtıcı olarak tercih edilmeli bence.

• merhabalar,
    bu ürünü nereden bulabiliriz internetten göremedim.
    bi de ufo ısıtıcısından farkı nedir. odayı mı ısıtıyor, daha az mı elektrik tüketiyor?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

merhabalar,
    bu ürünü nereden bulabiliriz internetten göremedim.
    bi de ufo ısıtıcısından farkı nedir. odayı mı ısıtıyor, daha az mı elektrik tüketiyor?

teşekkürler.

herhangi bi AIRFEL bayisinden edinebilirsin piyasaya yeni çıkardı ki kataloğu incelediysen öle atıp tutulacak bi cihaz değil ki zaten AIRFEL gibi avrupanın en büyük disbiritörü seçilen bi firma salak saçma değerlerle kendini riske atmaz.Değerleri ve diğer cihazlarla karşılaştırmaları inceleyebilirsin.Elektrik sarfiyatı yeni teknoloji yle min a çekilmiş artık.
  • kaç aydır bu forumu takip ediyorum reklam kokan ürünler müthiş bir patlamayla giriş yapıyor harika mükemmel diye fakay bu airfelin ürünğü verileri açıklıyor bilimsel bir sonuç bildiriyor ufodan az yakıyoruz biz diyor ama tık yok ne sitesinde ilan etmiş ne bir internet satış ortamı ilginç bir durum tv de reklam bile yok
  • Bu eğitim seminerinde verilen pdf formatlısı şu an piyasaya giriş yeni yeni yapıyor tabiki olucak ve içindeki verileride kontrol edebilirsin yanlış olma gibi bi ihtimali göze alabilecek bi firma değil şu an türkiye nin en büyük disbiritörü olarak varsayarsak.Yakında görürsünüz reklamlarda benim amacım önceden insanları bilgilendirmek.
  • haydi soğuklar başlasında görelim hünerini ben çok sabırsızlanıyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün süper bir alet.Şu güne kadar piyasada böyle bir ürün yok,ne ufo nede diğerleri.Tamamen farklı bir sistem,Fiyatı ise 270-280 TL civarında.En büyük dezavantajı ufo ve benzerleri ile aynı kefeye konunca fiyat pahalı denecek.Aslında Ufu vb. hiç alakası yok.Aslında bu ürünün Türkiye deki tek benzeri bu,buda prefosyonel kullanım için.İnceleyin Ufo vb. ile farkı göreceksiniz.
    http://www.cukurovaisi.com/urunler.asp?menuid=2&sectionid=1&id=10&altid=4&anaid=1&submenu=sub31

• evet kesinlikle yok elektrik sarfiyatları ciddi manada çok düşük diğer cihazlara göre seçenekleri ve kullanım alanları mekanlara göre çok ayrıntılı yapmışlar.
  • merhabalar,

ne kadar elektirik harcadığına ilişkin veri nerede yer almaktadır. çevrecidir denilmiş ama çevreci nasıl oluyor?
    ufodan farkı nedir? ofo tipi infrared ısıtıcılar güneş tipi ısıtmıyor lar mı?
    bu ürün (goldsun terra) ve airfel in infrared olup olmadığını, infrared değil ise nedir?, infared ise diğer ufo tipi ısıtıcılardan farkını, özellikle elektrik sarfiyatını 1 saat aralıksız çalışırsa ne kadar kw elektrik harcar gibi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    teşekkürler...
  • başlıkta verdiğim kataloğu incelersen orda mevcut tüm aradığın bilgiler yinede takıldığın noktalarda yardımcı olmaya çalışırım.
  • merhaba @eina,

kataloğu inceledim. bazı sorularım olacak.
    deney 100 gün boyunca aynı ortamda hem airfel ham de diğer infrared/quartz kullanılarak yapılmış, kataloğun 19. sayfasında 2000 yılından önce üretilmiş ve IR - Quartz Radyant Isıtıcı 3000 W / KANTHAL Rezistans yazıyor. bu radyant ısıtıcı ufo tipi yani infrared mi oluyor? neden 2000 yılından önce üretilmiş bir ısıtıcı ile karşılaştırılıyor. en azından 2005 sonrası piyasaya çıkan bir ürünle karşılaştırma yapılmamış, yada zaten hepsi aynı kefede mi midir?

bilmediğim için ve öğrenmek istediğim şey de bu tarz ısıtıcılarda 1200 watt gibi ifadeler kullanılıyor ki bu tükettiği enerji yi mi belirtiyor ve buna göre ne kadarlık alanı ısıtmak istiyorsak ona göre mi kara verecez?

bazı zamanlarda kombiyi açmadığım veya hemen ısınmak istediğim zamanlarda ısınmak amaçlı bir ısıtıcı almak istiyorum. oturma odam 15 metre kare ancak. bu husutaki tavsiyenizi alabilir miyim?

teşşekkürler..

• Arkadaşlar bu konuda bir şeye dikkatinizi çekmek isterim.Bu tarz elektrikli ısıtıcılar bu günkü elektrik fiyatları geçerli olduğu ortamda , daimi ısınma aracı olarak değil,kısa süreli geçici cihazlar olarak kullanılmaya daha uygundur.Ev kullanımında mutfak,banyo vs. alanlarda 1-2 saatlik kullanım,balkonda oturup üşümeden keyif yapmak için uygundur.

Bu ürünün asıl amacı ise tamamının ısıtılması imkansız büyük fabrika alanlarında,açık alanlarda(Özellikle sigara yasağından sonra cafe ve restorantların açık alanlarında ideal cihazlardır.Bu arada Dumansız hava sahasını sonuna kadar destekliyorum!!!!)

Herkes şunu unutmasın 1 kw lık elektrik enerji tüketiminden,en iyi şartlarla 0 kayıp olsada 1 kw lık ısı enerjisi alabilirsiniz.

Bu kural ısı pompası dışında hala değişmedi.ISI POMPASI nında kullanılan en yaygın ürünse Heatpump sistem klima.
  • haydi arkadaşlar yokmu cesaret edip alan merak ediyorum biraz daha soğuklarımı beklememiz gerekecek yoksa,
  • Bölgelere geldi cihaz bayilerde yavaş yavaş yavaş ticaretine giriyor yakın zamanda cihazın birebir verileri ve kaliteini görürsünüz.
  • Hakikatten yok mu bu cihazı kullanan arkadas ?

izlenimlerini bizimle paylaşsın merak uyandırdı herkeste
  • kullanım yerini anladık ama elektrik harcaması bir klima ile kıyaslanırmı aynı odada bir 3000 lik ufo ne yaktı bu ne yaktı hesaplanabilirmi fark ne olur merak iyi bir şey değil ama insanda duramıyor sormadan:)
  • ya tabiki hiç bi cihaz hiç bi ısıtıcı klimayla karşılşatırılamaz klimalarda heat pump sistemiyle soğutma var bunlar inferat ısıtıcılardır ama klima alternatiflerinin arasından en iyisi diyebilirm size.
  • "kullanım yerini anladık ama elektrik harcaması bir klima ile kıyaslanırmı aynı odada bir 3000 lik ufo ne yaktı bu ne yaktı hesaplanabilirmi fark ne olur merak iyi bir şey değil ama insanda duramıyor sormadan:)"

ne yakar ne yakmaz hususunda epeyi forumlarda seyahat ettim. anladığımda işin çok basit olduğunu gördüm. cihazların üzerinde yazan "watt" saatte ne kadar enerji tükettiğini ve sonuçta bize ne kadar fatura geleceğini söylüyor. işin püf noktası anladığım kadarıyla infrared ısıtıcıları sürekli değilde günlük 1-2 saat falan kullanım için uygun olduğu. soğuk bir kış var dışarıda ve eve geldiğinde hemen ısınmak istiyor işte o zaman infrared ideal. aynı zamanda evi de ısıttsın diyorsan basit bir hesaplama ile günde 8 saatten ayda 30x8=240 saat çalışır ki 240x2,000 watt= 480 kwatt enerji harcarsın.
    elektirik faturasında yazan 1 kw = **tl ile bu değeri çarptın mı sana ne kadara mal olmuş görebilirsin.

ben daha herhangi bir infrared almadım ama elektrik faturama baktığımda birim fiyatın 0,162647 olduğunu fakat diğer ilavelerle birlikte 0,245 tl olduğunu ( gelen fatura/ harcanan miktar) gördüm.

buradan çıkan sonuç; ısınmak için para harcamak lazım :)

iyi bir infrared in ise günlük 8 saat değilde 5-6 saat kullanım ile sana katkıda bulunması gerekiyor. ya da watt düşük alırsın verimi iyi olduğu için aynı sürede kullanırsın ama az ödersin.
    kış gelmek üzere daha hangisini alacam karar veremedim açıkçası...

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

"kullanım yerini anladık ama elektrik harcaması bir klima ile kıyaslanırmı aynı odada bir 3000 lik ufo ne yaktı bu ne yaktı hesaplanabilirmi fark ne olur merak iyi bir şey değil ama insanda duramıyor sormadan:)"

ne yakar ne yakmaz hususunda epeyi forumlarda seyahat ettim. anladığımda işin çok basit olduğunu gördüm. cihazların üzerinde yazan "watt" saatte ne kadar enerji tükettiğini ve sonuçta bize ne kadar fatura geleceğini söylüyor. işin püf noktası anladığım kadarıyla infrared ısıtıcıları sürekli değilde günlük 1-2 saat falan kullanım için uygun olduğu. soğuk bir kış var dışarıda ve eve geldiğinde hemen ısınmak istiyor işte o zaman infrared ideal. aynı zamanda evi de ısıttsın diyorsan basit bir hesaplama ile günde 8 saatten ayda 30x8=240 saat çalışır ki 240x2,000 watt= 480 kwatt enerji harcarsın.
    elektirik faturasında yazan 1 kw = **tl ile bu değeri çarptın mı sana ne kadara mal olmuş görebilirsin.

ben daha herhangi bir infrared almadım ama elektrik faturama baktığımda birim fiyatın 0,162647 olduğunu fakat diğer ilavelerle birlikte 0,245 tl olduğunu ( gelen fatura/ harcanan miktar) gördüm.

buradan çıkan sonuç; ısınmak için para harcamak lazım :)

iyi bir infrared in ise günlük 8 saat değilde 5-6 saat kullanım ile sana katkıda bulunması gerekiyor. ya da watt düşük alırsın verimi iyi olduğu için aynı sürede kullanırsın ama az ödersin.
    kış gelmek üzere daha hangisini alacam karar veremedim açıkçası...

bi klima ile bi inferat ısıtıcı tabiki karşılaştırılamaz klimada heat pump özellikli bi cihaz olduğu için 1 elektrik verisiniz 3,4,5 alırısınız kaliteye göre ama ısıtıcılarda 1 e 1 alırsınız.tabi yinede cihazındanda cihazına değişiyor burda en önemlisi tabiki elektrik sarfiyatı ki şu andaki piyasa araştırmama göre en düşük elektrik sarfiyatı sağlayanlardan birisi bu cihaz verilerde onaylıdır baktınızmı bilmiyorum kitapçığına hepsi yazıyor.Inferat daha çok düşük maliyetli ve kısa süreli kullanımlar için veya balkonda sefa yapmak için kullanılan cihazlar ama düşük maliyetli düşnüldüklerinde de bu cihaz cidden kaliteli yapmış.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.