Şimdi Ara

Yeni muhabbet kusu alacağım 3 5 sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba muhabbet kusu kucukken beslemistim ama cok küçüktum beyaz kizil gozlu (albino sanirsam) disiydi yumurta birakiyordu kendi kendine yanina es almistik esi öldürmustu sabaha sonra bir sure sonra kendiside oldu o zamanlar internet vs yoktu 2005 yili felandi neyse kusum oldu azda olsa bilgisizlikten fakat tekrar almak istiyorum fiyatlar ne civarda fazla maddi sıkıntıya girmek istemiyorum baktim forums birisi 30 diyor birisi 60 70 internetye 200e bile satanlar var 2 aylik felan almak istiyorum konusturmak elime alistirmak istiyorum ufak olmasi bu yonden iyi olur diye düşündüm. Erkek alicam kkafes kus ne kadardjr bilgisi olan ennfszla kac vermeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: J R R

Arkadaşlar merhaba muhabbet kusu kucukken beslemistim ama cok küçüktum beyaz kizil gozlu (albino sanirsam) disiydi yumurta birakiyordu kendi kendine yanina es almistik esi öldürmustu sabaha sonra bir sure sonra kendiside oldu o zamanlar internet vs yoktu 2005 yili felandi neyse kusum oldu azda olsa bilgisizlikten fakat tekrar almak istiyorum fiyatlar ne civarda fazla maddi sıkıntıya girmek istemiyorum baktim forums birisi 30 diyor birisi 60 70 internetye 200e bile satanlar var 2 aylik felan almak istiyorum konusturmak elime alistirmak istiyorum ufak olmasi bu yonden iyi olur diye düşündüm. Erkek alicam kkafes kus ne kadardjr bilgisi olan ennfszla kac vermeliyim

Kuş 25-30 TL'den başlar, 35-40 TL'ye güzel bir kuş alabilirsin, kafes 15-20 TL, suluk yemlik kafesle hediyedir ya da 1.5 TL'ye alabilirsin tanesini, gaga taşı 1 TL, kum 5 TL, yem 6-7 TL

Bulabilirsen 30-40 günlük daha iyi olur. Sağlıklı olması en önemlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelmummy -- 24 Mart 2015; 15:51:31 >

• rebelmummy kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sagolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.