Şimdi Ara

YENİ MÜFREDAT KİTAP TAVSİYESİ >İÇERİ<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben 11. sınıfım. konularım hemen hemen hepsi tamamdır ama yinede bir eksigim olmasın diye 9. sınıf 10. sınıf ve şuan 11 deyim soru bankası alıp bunları bi 2 yada 3 aya bitirip ygs lys ye kadar fulll deneme ile gidecegim burda sorun yok. ama biliyorsunuzki müfredat degisti ve bizde temel kavramlar felan o konular yok mesela 9 da kümeler işte denklemler felan öyle gidiyo bende müfredatı takipo etmek istiyorum yani farklı kaynaktan çözerek müfredat ikilemesine kurban gitmek istemiyorum siz anladınız beni bundan dolayı yeni müfredat kitap soru bankalarını alacam onun için:
    9 10 11. sınıflar için matematik SORU BANKASI HANGİ YAYIN ?
    9 10 11. sınıflar için cografya soru bankası hangi yayın ?
    9 10 tarih 11 inkilap tarihi soru bankası hangi yayın ?
    9 ve 10 fizik kimya biyoloji soru bankası hangi yayın ?

EDEBİYAT VE DİL ANLATIM NEREDEYSE MÜFREDAT HİÇ DEĞİŞMEMİŞ ONUN İÇİN ARA SINIF KİTAPIYLA UGRASMAK MANTIKSIZ OLACAGI İÇİN BU İKİSİ İÇİN ESKİ MÜFREDATINDA İŞİMİ GÖRECEGİNİ ÖNGÖREREK SORU BANKASI HANGİ YAYIN TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM ?

lütfen tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanalım.

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost2131

Arkadaşlar şimdi ben 11. sınıfım. konularım hemen hemen hepsi tamamdır ama yinede bir eksigim olmasın diye 9. sınıf 10. sınıf ve şuan 11 deyim soru bankası alıp bunları bi 2 yada 3 aya bitirip ygs lys ye kadar fulll deneme ile gidecegim burda sorun yok. ama biliyorsunuzki müfredat degisti ve bizde temel kavramlar felan o konular yok mesela 9 da kümeler işte denklemler felan öyle gidiyo bende müfredatı takipo etmek istiyorum yani farklı kaynaktan çözerek müfredat ikilemesine kurban gitmek istemiyorum siz anladınız beni bundan dolayı yeni müfredat kitap soru bankalarını alacam onun için:
    9 10 11. sınıflar için matematik SORU BANKASI HANGİ YAYIN ?
    9 10 11. sınıflar için cografya soru bankası hangi yayın ?
    9 10 tarih 11 inkilap tarihi soru bankası hangi yayın ?
    9 ve 10 fizik kimya biyoloji soru bankası hangi yayın ?

EDEBİYAT VE DİL ANLATIM NEREDEYSE MÜFREDAT HİÇ DEĞİŞMEMİŞ ONUN İÇİN ARA SINIF KİTAPIYLA UGRASMAK MANTIKSIZ OLACAGI İÇİN BU İKİSİ İÇİN ESKİ MÜFREDATINDA İŞİMİ GÖRECEGİNİ ÖNGÖREREK SORU BANKASI HANGİ YAYIN TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM ?

lütfen tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanalım.

Hocam matematik ve fen ler için tavsiye verebilirim.Kitaplar ne derecede olsun zorluk olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.