Şimdi Ara

Yeni mubiş aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittim yeni bu kus aldım.Aslında yavru erkek istiyordum ama pek sağlıklı kus yoktu hepsini inceledim 15-20 dk bekledim.Aldım vazgeçtim sonra ablamın ısranına aldım.Bende eşşek sansı varya kutudayken düzgün yapan kus eve gelinde ishal oldu neyse düzeldi derken şimdide yemleri yiyo tüm olarak geri çıkıyor yem sindirmeden çıkarıyo.Kus kumu sindirmeyi kolaylaştırı diye aldım beyaz tuz gibi birşey acaba katımmi yemine baska ne yapabilirim?

• kuş nasıl oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski acik -- 19 Temmuz 2013; 8:57:08 >
  • kuş nasıl oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

Gittim yeni bu kus aldım.Aslında yavru erkek istiyordum ama pek sağlıklı kus yoktu hepsini inceledim 15-20 dk bekledim.Aldım vazgeçtim sonra ablamın ısranına aldım.Bende eşşek sansı varya kutudayken düzgün yapan kus eve gelinde ishal oldu neyse düzeldi derken şimdide yemleri yiyo tüm olarak geri çıkıyor yem sindirmeden çıkarıyo.Kus kumu sindirmeyi kolaylaştırı diye aldım beyaz tuz gibi birşey acaba katımmi yemine baska ne yapabilirim?

bahsettiğiniz şey kuş kumu sanırım ayrı bir yem kabınız varsa o kaba koyun, kuşunuz ihtiyacı oldukça tüketir. kum değilse de kuşunuza kum alıp o kumu koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebelmummy -- 19 Temmuz 2013; 8:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

Gittim yeni bu kus aldım.Aslında yavru erkek istiyordum ama pek sağlıklı kus yoktu hepsini inceledim 15-20 dk bekledim.Aldım vazgeçtim sonra ablamın ısranına aldım.Bende eşşek sansı varya kutudayken düzgün yapan kus eve gelinde ishal oldu neyse düzeldi derken şimdide yemleri yiyo tüm olarak geri çıkıyor yem sindirmeden çıkarıyo.Kus kumu sindirmeyi kolaylaştırı diye aldım beyaz tuz gibi birşey acaba katımmi yemine baska ne yapabilirim?

bahsettiğiniz şey kuş kumu sanırım ayrı bir yem kabınız varsa o kaba koyun, kuşunuz ihtiyacı oldukça tüketir. kum değilse de kuşunuza kum alıp o kumu koyun.

Hocam gene öldu bidaha tobe kus mus almayacam.Öleli 3-4 gun oldu. 1 gun once halsizlesti sonra kut gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kuşu aldığınız yere dikkat edin kafesiniz temiz mi ,eski mi sorun ne olabiilir kullandıgınız yemde sıkıntı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eski acik

kuşu aldığınız yere dikkat edin kafesiniz temiz mi ,eski mi sorun ne olabiilir kullandıgınız yemde sıkıntı var mı?

Cok dikkat ettim ama aldigim yerden olabilir cogu hastaydi yem bonnie kullniyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu kedi Vaşak mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.