Şimdi Ara

Yeni mouse aldım ama sorun var;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün Mediamark'tan Microsoft m3500 mouse limited artist edition aldım.Öyle ucuz bişeyde değil 50 lira yoksa niye takayım.

Evet aldım açtım mouseyi eve gelince sol tuşa bastım içine göçtü ve basılmadı.Anca yandan kaldırınca tekrardan oldu.Bugün kullandığım 2. günü şimdi basıncada gıcırtı çıkartıyor ve göçüyor.

Eğer buradan hemen bir çözüm çıkmaz ise garantiye yollacağım lütfen biliyorsanız üşenmeyin yazın.

Mouse:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Nightmare] -- 30 Temmuz 2012; 17:57:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Nightmare]

Merhabalar dün Mediamark'tan Microsoft m3500 mouse limited artist edition aldım.Öyle ucuz bişeyde değil 50 lira yoksa niye takayım.

Evet aldım açtım mouseyi eve gelince sol tuşa bastım içine göçtü ve basılmadı.Anca yandan kaldırınca tekrardan oldu.Bugün kullandığım 2. günü şimdi basıncada gıcırtı çıkartıyor ve göçüyor.

Eğer buradan hemen bir çözüm çıkmaz ise garantiye yollacağım lütfen biliyorsanız üşenmeyin yazın.

Mouse:

Mediamarkt iade alım veya değişim konusunda çok sıkıntı çıkartmıyor diye biliyorum. Garantiye yollamadan önce mağazaya gidip değişim veya iade etmeyi deneyin. Büyük ihtimal değişim veya iade olur. Aldığınız yeni ürünü de hemen müşteri hizmetlerinde test edin. Kolay gelsin!

• Teşekkür ederim ama kutusu yırtık :(
  • Sonuçta sorunlu ürün ve sağlam kutu istenmesi mantıksız. Bozuk mouseu kutulayıp tekrar satacak halleri yok. Siz yine de bi şansınızı deneyin derim.
  • Bizim hizmet anlayışımız satana kadar değil, sonuna kadar! Aldığınız ürünü beğenmez, fikrinizi değiştirir veya memnun kalmazsanız, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz. Bunun için ürünü, "kullanılmamış" olarak, "zarar görmemiş ambalajlı, aksesuarları" ve "faturasıyla" birlikte getirmeniz gerekmektedir. SIM kart takıldıktan sonra cep telefonu iadesi mümkün değildir.

:(
  • Arkadaşlar mediamarkt'a gittim dün onlardan birde vantilatör almıştım o da bozuk çıktı :/ Sağ olsunlar değiştirdiler açıkcası çok memnun oldum.
    Müşteri hizmetlerinde 1 numaralar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.