herkese merhaba forumda daha yeniyim ben mondial superboy mg 100 aldım maddi durum biraz sıkıntılı olduğu için bu motoru aldım şu anda yaşım 18 motor ehliyetine yaşım tutuyor ama arab ehliyeti ile birlikte alacağım onu bekliyorum motor hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum daha önce sadece yarı otomatik cuplardan kullandım o yuzden motor hakkında pek bi bilgim yok arkadaşlar biraz açıklayıcı anlatırsa sevnirim ve motora iki kişi bindiğinde ikisindede kask olmak zorunda mı yani birinde olmasa ceza yermiyim ? bide motorda devir ve rölanti ne işe yarıyo önereceğiniz kask markaları var mı fazla pahalı olmasın lütfen ve tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın cevaplayan arkadaşlara şimdiden çoook teşekkürler lütfen bilgi açlığımı doyurunn
kask için ls2 işini görür f/p ürünü benim gözümde ben memnunum
http://www.youtube.com/watch?v=6HX73UJ9SKg LS2 kasklara burdan bakabilirsin ufak çaplı inceleme fikir verir en azından başka modelleride var bende kısmetse yarın gidip motorumu alıcam bu hafta içide bi ls2 düşünüyorum . Kaskı sadece ceza yememek için düşünmeyin şöyle düşünün sizde var arkadaşınızda kask yok bi kaza yaptınız Allah korusun ve arkadaşınız başını yere çarpıp öldü o vicdan azabı çekilmez yani
tavsiyelerinizi dikkate alacam teşekürler :)
ceza için kask kıyafet düşünme, canının güvenliğini düşün. Basit bir düşmeyle kötü sonuçlar çıkabiliyor. Ls2 ben de aldım fiyatına göre en makul kasklardan. Burayı da bir incele motorun için: T I K L A
o siteye daha önce bakmıştım ama pek bişe bulamadım yinede teşekkür ederim