Şimdi Ara

Yeni monster tıkır tıkır ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, geçen hafta aldım monsterımı. ama şu anda bilgisayar bir indirme yapıyor hafif fan sesi var ben de telefonumla mesajlaşıyordum pc başında. çok hafif sanki içinde küçük bir kemirgen var gibi sesler geliyor? şu anda değişim yapmaktan yana değil gönlüm geri yolla yenisini yollasınlar aç windows kur yenisine bilmem ne falan? bu ses artar mı? ve bi ay sonra falan servise yollasam bu konu için sıkıntı yaşar mıyım

• oacsau O kullanıcısına yanıt
    Sabit diskten geliyor olabilir o ses. Disk birleştirme yap. Ondan sonra gözlemle. Muhtemele çözülecektir.
  • ses kesildi mesela şu anda alamıyorum
  • hdd den geliyor o ses -- sizi rahatsız ediyorsa ssd kullanın probleminiz kalmaz
  • İçini açıp baktınız mı? Belki fana filan arada temas eden bir kablo yada parça vardır. Monster'ı açınca garanti gitmiyor.
  • Laptop boşta iken pek gelmez laptop kullandıkça ses artar hddden geliyordur o ses çözüm ssd alman.
  • Hdd den gelir ses. küçük bi ihtimal de fan olabilir. Hdd kafa arızası verebilir ses çok yüksekse. Hdtune programıyla bad sector taraması ve hız testi yapın. Hız testinde anlık olarak keskin düşüşler varsa hdd arızalıdır. Servise yollayıp hdd değişimi isteyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacsau

merhabalar, geçen hafta aldım monsterımı. ama şu anda bilgisayar bir indirme yapıyor hafif fan sesi var ben de telefonumla mesajlaşıyordum pc başında. çok hafif sanki içinde küçük bir kemirgen var gibi sesler geliyor? şu anda değişim yapmaktan yana değil gönlüm geri yolla yenisini yollasınlar aç windows kur yenisine bilmem ne falan? bu ses artar mı? ve bi ay sonra falan servise yollasam bu konu için sıkıntı yaşar mıyım

kardeşim merhaba aynı sıkıntı bende de var ama sesin hdd ile alakası yok tamamen ekran kartının fanından geliyor ama fan tertemiz kasayı açınca 2 fanı karşılaştır benim ekran kartının fan göbekten gevşemiş biraz o yüzden geliyor ses bi çözüm bulamadım haftaya servise göndermeyi planlıyorum abra a7 v6.1 benim laptop senin ki d eöyle bi sorun olabilir

• Merhaba arkadaşlar aynı sorun bugün bende de oluştu . YArın sabah içini açıp bakmayı düşünüyorum . Sorunu çözülen varsa yardım ederse sevinirim . Sağ fandan sanki biryere sürtüyormuş gibi ses geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkredflag

Merhaba arkadaşlar aynı sorun bugün bende de oluştu . YArın sabah içini açıp bakmayı düşünüyorum . Sorunu çözülen varsa yardım ederse sevinirim . Sağ fandan sanki biryere sürtüyormuş gibi ses geliyor .

aynen benim seste sağ fandan geliyor ben açtım baktım hiç bir sürtme yok ama açtığında 2 fanı karşılaştır sağdaki fanın göbek kısmı gevşemiş gibi geldi bana muhtemelen o yüzden geliyor ses çünkü kapak açık çalıştırdığım zaman gelmiyor ses
  • Fanı açıp vidasını sıkmayı denediniz mi ? Yada çözüm bulamazsam teknik servise yollarım .

• TULPAR T5 V4.1.1 kullanıyorum ve aynı ses bende de var.
  • ben de aynı sorundan muzdaribim makinayı bugün garanti'ye yolladım bakalım çözülür umarım.

sorun şu videoda çektiğim gibi

https://db.tt/ZNo5HeOJ

• byemre63 B kullanıcısına yanıt
    birebir aynı ses bendede var
  • Bende hiç açılmıyor yav bilen varsa şu konuya beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetukenmez

birebir aynı ses bendede var

Abra A7 V6.1 de ki sese dikkat et dostum, ekran kartı fanından geliyor ve ben 2. kez garantiye yolladım. Pc yi alalı 40 gün oldu ve 2. kez garantiye gitti, mavi ekran hatası düzelmedi bir türlü, Fandan gelen tır tır ses de kesilmedi. Aynı pc yi kullanıyoruz ve V6.1 serisi sorunlu gibi bi izlenim oluştu bende, dikkatli ol sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byemre63

ben de aynı sorundan muzdaribim makinayı bugün garanti'ye yolladım bakalım çözülür umarım.

sorun şu videoda çektiğim gibi

https://db.tt/ZNo5HeOJ

Üstad dikkat et videoyu inceledim o ses tamamen fandan gelmekte, geç kalma, hemen garantiye yolla, yeni aldıysan değişim iste. Ben 15 günde değişim istemedim 40 gün oldu şimdi değişim yapmıyorlar.
  • duman50 D kullanıcısına yanıt
    Fan'dan olduğunun farkındayım ürünü alalı 15 günü geçtim maalesef dolayısıyla değişim olmaz gibi cihazı yurtdışında kullanmayı düşünüyorum umarım sorunu hallederler ve yurtdışındayken tekrarlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byemre63

Fan'dan olduğunun farkındayım ürünü alalı 15 günü geçtim maalesef dolayısıyla değişim olmaz gibi cihazı yurtdışında kullanmayı düşünüyorum umarım sorunu hallederler ve yurtdışındayken tekrarlamaz.

Umarım sorunu çözerler ve başka sıkıntı yaşamazsınız. Ben 39 günde 2. kez fan için gönderiyorum. Umarım hallolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.