Şimdi Ara

yeni monitör aldım..bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam tekrar herkese..arkadaşlar 19 inç lg t930bu flat crt monitör aldım..şuan için çok memnunum.yalnız biraz bulanıklık var gibi..oyun oynarken yok sanırım ya da dikkatimi çekmiyor fakat internette yazıları olurken ya da masa üstünde simgelerde falan biraz bulanıklık varmış gibi geliyor..bunu düzeltebilirmiyim birde en iyi verimi almak için çözünürlük yenileme hızı gibi şeyleri ne yapmaıyım... teşekkür ederim

özellikleri:
    BML-120
    LG T930BU 19" CRT MONİTÖR
    MODEL : LG T930BU GRİ
    EKRAN : 19" FLAT
    GÖRÜLEBİLİR ALAN : 18"
    MASK : Shadow Mask (INVAR)
    NOKTA ARALIĞI : 0.20 mm
    YATAY FREKANS : 30-98 kHz
    DİKEY FREKANS : 50-160 Hz
    MAX.ÇÖZ./TAVSİYE EDİLEN ÇÖZ. : 2048x1536 @ 61 Hz / 1280x1024 @ 85 Hz
    VİDEO SİNYAL TİPİ / KONNEKTÖR : RGB Analog / 15Pin D-Sub
    BOYUTLAR / AĞIRLIK : 443x450x458 / 21 kg
    GÜÇ BESLEMESİ / TÜKETİMİ : 90~264 Vac (47~63 Hz) / <83W (Normal) <8W (Bekleme) <3W (Kapalı)
    ERGONOMİ : Tilt : +5/-13 +45/-45 Sağa Sola Dönebilme
    DESTEKLEDİĞİ STANDARTLAR:MPR-II, ISO 9241-3,7,8, DHHS, HWC, ROV, UL, CSA, TUV-GS, SEMKO, GOST, CE, FCC-B, C-TICK, VCCI-2, EPA Energy Star
    GARANTİ : 3 Yıl

• abi ben o monitoru bir internet cafe de gordum dediginiz gibi yazılar bulanık, net degil.. LG nin F900B 19" model monitoru baska bir internet cafe de vardı ve bu monitorun verdigi goruntu cam gibiydi.. bir cok monitorde o goruntuyu goremedim.. buna lg nin diger monitorleri de dahil..

insallah ince ayarları vardır bu sayede goruntu duzelir.. bu isten anlayan uzman arkadaslar yardıncı olurlar belki
  • arkadaşlar bir önerisi olan yok mu ayarlarla ilgili olarak..iyice rahatsız etmeye başladı beni bu bulanıklık. ekran çözünürlüğüm 1152X864 85hz bununla bir bağlantısı var mı acaba.. eski 15 inc monitörüm sanki daha netti..bunda şu saat ve başlat yazıları bariz bulanık..

1280x1024 @ 85 Hz bu çözübnürlükte kullan bence mutlaka.. !! olmazsa driverını yeniden yükle monitörün ekran kartının öama önce temiz şekilde kaldır.. bu arada refresh HZ mutlaka 85 olsun daha az olmasın .. monitörün kalbosunu kontrol et.. olmazsa başka bi ekran kartı yada kablo falan dene.. o da olmadı monitörü değiştir..

bi de yazı yumuşatma varsa kaldır bence daha keskin oılsun clear type bence bulanık gösteriyo ama sorun buy deiil taBİ..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.