Şimdi Ara

YENİ MONDEO 1.6 TDCİ TİTANİUM 2015 İNCELEME VE MONDEO SEVERLER KULUBÜ (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.933
Cevap
34
Favori
179.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende'de aktif oldu içim rahatladı ,ama neden ilk başta olmadı anlamadım yada ben birşeyi eksik yaptım ,yardımlaşma çok güzel
    sizinle küçük bir sorun detayını paylaşmak istiyorum araçlarınızda kontrol edip varsa degişiklik isteye bilirsiniz.
    Arkada oturmadıgımız için göremiyoruz haliyle ,oglum söyledi (yaş 9) sol kapı tutamak kolunun üst kaplaması piyano black renk olan sag kapıya göre formu bzuktu yukarıya kasmış ,2 hafta önce servise göstermiştim onlarda 3-4 mondide de degiştirdik demişlerdi parça gelmiş degiştirecegim ,belki önemli degil ama niye olsun.
    Bu arada oglumda fanatik olmuş onu anladım.(hem CİMBOMUN HEMDE MONDİNİN)

• ahmet_turedi kullanıcısına yanıt
    Bugün wifi üzerinden tekrar güncelleme denedim netice yok
     YENİ MONDEO 1.6 TDCİ TİTANİUM 2015 İNCELEME VE MONDEO SEVERLER KULUBÜ
  • aynı sorundan bende müzdaribim.pazartesi günü servise gideceğim bundan dolayı.benim arka iki kapıdada hafiften şekil deformasyonu var.sanırım bu parçaların plastiği biraz dandik.ayrıca arka cam sol direk kaplamasıda hifif potlaşmış.tam yerine oturmuyor.hepsini göstereceğim.bakalım ne diyecekler değişir büyük ihtimalle.
  • Doktor1987 D kullanıcısına yanıt
    sd kartın üzerinde ne yazıyor peki V4 falan yada V4.4 gibi bir ibare var mı?
  • Birazdan fotoğraflarım onuda,benim kaplamada sıkıntı yok ama söylediğiniz gibi kapı tutacaklarında piano black plastikte sol tarafta daha fazla olmak üzere hafif kasılma mevcut,sizde kasılma çok mu fazla fotoğraflarmısınız
    Araç çok yakınımda değil akşam giderken unutmazsam fotoları çekerim.Bariz olmasa bile dediğiniz şekilde tutamaçlar sanki o yere büyükmüş gibi hafif yukarı kalkık duruyor ve el ile bastırınca baya esneme yapıyor.kalitesiz algısı oluşturuyor.arka cam direği ise alt birleşme çizgisinin tam orta kısmından hafif pot duruyor o kısmıda bastırınca yerine girip çıkıyor emanet gibi duruyor anlıyacağınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor1987

Birazdan fotoğraflarım onuda,benim kaplamada sıkıntı yok ama söylediğiniz gibi kapı tutacaklarında piano black plastikte sol tarafta daha fazla olmak üzere hafif kasılma mevcut,sizde kasılma çok mu fazla fotoğraflarmısınız

Arabaya uzagım ,tarif etmeye çalışayım tutamagın tam ortası ,pilastikte 50 krş un girebilecegi kadar bir yükselti var.
  • SD kart
     YENİ MONDEO 1.6 TDCİ TİTANİUM 2015 İNCELEME VE MONDEO SEVERLER KULUBÜ
    Sizdeki son güncel olan kartmış zaten.Şanslısınız yani :) teşekkürler paylaşım için.
    Hocam nasıl anladınız güncel olduğunu
    fm5t ile başlayan numarayı yazarak aratırsanız ebay sitesinde ilanlar çıkıyor 2015 son versiyon kartlar bu numara ile başlıyor.
    Paspas olayını naptınız?

http://www.ototarz.com/Tarz-Ford-Mondeo-2015-V-3D-Havuzlu-Paspas_21666.html#2
    Paspas bir önceki c-max imdan kalan 3 d paspaslarım vardı onları denedim fena olmadı hatta bir önceki mondeonun paspasından daha iyi oldu.bir ara fotosunu çekeyim onunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Paspas olayını naptınız?

http://www.ototarz.com/Tarz-Ford-Mondeo-2015-V-3D-Havuzlu-Paspas_21666.html#2

Hocam siz bu paspastan aldiniz mi, kullaniyor musunuz? Memnun musunuz? Ben duz paspas almistim. Bir an once boyle bir paspas almak istiyorum, cok cabuk kirleniyor diger turlu.

• vgun V kullanıcısına yanıt
    Bende almadım,şimdi mail atacam eğer söyledikleri gibiyse almayı düşünüyorum
  • quote:

Bende almadım,şimdi mail atacam eğer söyledikleri gibiyse almayı düşünüyorum

Siz memnun kalirsaniz ben de alayim hocam :) sizi takipteyim :)

• vgun V kullanıcısına yanıt
    En iyisi telefon açın cevap veriyorlar.rusyadan getirteceklerdi geldimi bilmiyorum.

Hayırlı olsun diyelim.umarım stokta vardır.sanırım bu sitede aynı firmanın ürününü satıyor.ben aradığımda bir kaç siteden satış yapıyoruz demişlerdi.ön sipariş amaçlı ilan koyduk demişlerdi.inşallah erkenden gelir bizede referans olursunuz artık :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.