Biliyorum yeri burası değil 1kişi doğru şekilde cevaplasa yeter.Bugun ps3 le internete girebilmek ve heryerde laptop kullanmak için Philips Kablosuz ,
modem aldım.Önceden lap-top umla beraber Us.robotics gelmişti.1ay uraştım olmadı Bimeks e götürdük 30dkka da tanıttılar.O kadarda sordum
görevliye önceden olmadı nasıl yapıcam diye.Şimdi modemi ethernet-telefon(adsl)-power hepsini bağladım sorun yok.Kurulum cd sini
taktım.Modelini seçtim.Kurdum.Sonra Kablosuz ağ güvenlik ayarlarına girip şifre filanda oluşturdum.Ama kurulumun sonunda internete bağlısınız
dedi.Altta philipsin sayfası açıldı.Daha doğrusu açılmaya çalıştı ama sunucu bulunamadı hatası geldi.6 tane tarayıcıdada denedin giremedim hiçbir
sayfaya.Hemen eski modemimi tekrar taktım...Sorunu anlamadım.Öncedende böyle olmuştu.?Ne yapmam gerekiyor.
(not:Masaüstü pcme ethernetle bağladım yönergeleri izledim ettim filan.Daha kablosuz aşamasına gelmedim çünkü ethernetle bile çalışmıyor)
LABALİ,HAKARETLİ,SAPTIRICI cevap veren herkesi şikayet edicem haberleri olsun.
Modemin bi ip numarası olucak 192.168.1.1 benim modemin giriş kodu. Kullanma klavuzunda yazması lazım o modemin numarası. Onu girdikten sonra adsl kullanıcı adını ve şifreni girmen lazım aksi taktirde yeni modemini kullanamazsın. Çünkü yeni modemde ttnet kullanıcı adı ve şifresi bulunmuyor...
Evet var.Girdim oraya.Sol menüdeki herşeyi tamamladım ama yine yok.(bi daha bakıcam+ bu kesin çözümmü?)
evet önce kullanıcı adı ve şifreni bi kontrol et, girmediysen gir.sorun büyük ihtimal o yüzden
Evet modemin ip sinden modemin içine girmen lazım. Oraya ttnet kullanıcı adı ve şifreni yazarsan sorun çözülecektir. Olmadıysa internetten arattır detaylı anlatım vardır illaki
ttnet kullanıcı adını ve şifreni girdin ve yine mi çalışmadı? öyle mi...
Ben onları yaptım.Kullanıcı adı-parola (ttnet) yazdım hepsini hatta kurulumda yazdım...Olmadı halen çalışmıyor.Şifre-kullanıcı adı doğru hatta denedimde...
aynı sorunu ben de yaşadım ama sonra arkadaşım bağlantıyı kurdu şimdi de kablosuz bağlanamıyorum senin de bir sonraki sorunun bu olucak muhtemelen cevap veren arkadaşlar bu soruna da cevap verirlerse sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme