Şimdi Ara

YENİ MODEL - ALCATEL OT-995 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
11
Favori
82.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki kişilere çıkar çevrecileri diyin, düdükleri, borazanları diyiniz sizce hakaret olmayan ama bizce bunlarda birer hakarettir, size koç denilince bu hakaret olsun çok güzel kıvırmasyon hareketler, sizinde kayıt tarihinize bakınca sırf bu ürünü kötülemek için üye oldugunuz belli desek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

forumda bugun tureyen sahislar cok can sıktı.malesef iyilik yapalim ve yararlanalim derken yemedigim laf kalmadi.bu gece butun yorumlarimi silip(daha fazla laf yememek icin) konuyu uzaktan takip edicem.hepinize iyi forumlar

Boşver AliAytaçBey salla gitsin onları. SDN video tanıtım incelemesi yapmış izledin mi ? Orda da söylüyorlar eksilerini artılarını..Hatta bu tlf 1000 tl tlf karşılaştırmamak gerektiği vurgulanıyor. Bizim dediğimizi adam da demiş zaten. Neyse biraz daha bekleyip alacağım ben de ! ALCATEL den cevap geldiğinde paylaş bari. Android 4 ile ilgili bir şey var mı ?
  • Yazmıyamım diyorum, dayanamıyorum.

Mat35 efendi

1-)Bak bakalım foruma ne zaman kayıt olmuşum, bu telefon çıkmadan önce mi çıktıktan sonra mı
    2-) Üstelik bu forumdaki ilk mesajım bu konuda değil, daha önce başka konularda 2 mesaj yazmışım, bu konuya yazmamın nedeni de bu telefonu alarak mağdur olduğumdan dolayı duyarlı bir insan olarak başkalarının mağdur olmasını engellemektir. Yoksa genellikle forumu okumayı tercih ediyorum, işimin yoğunluğundan dolayı forumu takip etmem mümkün değil
    3-) İlk mesajıma bak bakalım, incitici, rencide edici, herhangi bir söz var mı, beni kim forumdan kovmuş, kim hayvan isimleri vermiş, anladıkları dilde konuşunca mı suçlu ben oldum.

Tebrikler Adaletinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 23 Mayıs 2012; 21:30:21 >
  • Şu saat itibariyle bende aldım OT-995' den bir adet.
  • Üzerinde ROM a gömülü gelen başarısız shell yüzünden fiziksel dokunmatiğin kötü olduğunu söylemek yersiz. (Zaten Iphone dokunmatiği yok htc dokunmatiği diye bir terane çıkardı millet. Resistifde oldukça fazla farklı algılama teknolojisi vardı, kapasitif ekranlarda bu 3-5 i geçmez. Hatta örneğin 500 liralık Sony telefonda da aynı kapasitif teknolojisi var, 1.000 TL lik olanda da. Yalnız kullanılan panelden bahsetmiyorum, kapasitif teknolojisinden bahsediyorum. Geri kalan "Ağbi bunda ayfone dokunmatiği var" muhabbetlerinin %90 ı psikolojik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Şu saat itibariyle bende aldım OT-995' den bir adet.

hayırlı olsun
  • ARKADAŞLAR KLİKSA TLF FİYATINI 686 TL YÜKSELTTİ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertem -- 23 Mayıs 2012; 21:32:57 >
  • TEKNOSA TLF FİYATI 699 TL. 50 TL HEDİYE ÇEKİ VERİYOR...AVANTAJ TEKNOSADA
  • quote:

hayirli olsun kardes, sevindim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Konudaki kişilere çıkar çevrecileri diyin, düdükleri, borazanları diyiniz sizce hakaret olmayan ama bizce bunlarda birer hakarettir, size koç denilince bu hakaret olsun çok güzel kıvırmasyon hareketler, sizinde kayıt tarihinize bakınca sırf bu ürünü kötülemek için üye oldugunuz belli desek.

kardeş tam 12 den vurmuşsun, adamı deşifre ettin

• Arkadaşlar ,ben bu forumu yaklaşık 6-7 yıldır kullanırım..Yer yer beğenilerimiz yer yer eleştirilerimiz olur farklı konularda,ürünlerde.....

Alcatel OT 995 telefonu benimde ilgimi çekti ve incelemeye aldım ve derken cihazın kendisini de aldım...Ama açmadım henüz..30 gün sürem var malum,iade için...Teknosa uygulaması yani...

Aldıktan sonra kafam tam netleşmediği için bir çok yerden bilgi edinmeye çalıştım,sağolsun burada da bazı arkadaşlar güzel bilgileri de paylaştılar....

Ancak sonra dikkat ettim ki,cihaz hakkında yazılan her olumsuz görüş ve eleştiriye hep aynı kişiler sert tepki verdiler...Ve o aynı kişiler ,neredeyse 24 saat sürekli ve abartılı şekilde cihaza methiyeler düzdüler,link paylaştılar,video-resim koydular....Bu dikkatimi çekti ve ben bunu öğlen saatinde burada yazdım..

Ve yine malum kişiler olumsuz yönde yapılan cihaz değerlendirmesine ise saldırgan bir şekilde karşılık verdiler ,vermeyede devam ediyorlar malesef..Dikkatinizi çekmiştir...

Şöyle denilebilir,arkadaşlar yardım ediyorlar..O zaman dönün bakın bu ve önceki Alcatel topiklerine..Neden hep aynı kişiler neredeyse 24 saat methiye düzmüşler cihaza..Olumsuz yazanlara da seviyesiz bir arkadaşın ifadesiyle (çok özür diliyorum) B**K atıyorlar diye yaklaşmak hiçmi dikkatinzi çekmiyor ?

Öğlen uzatmayalım dediğim halde hala olumsuz yazılar yazıyorlar....E insaf be kardeşim....Ayıp değilmi ?

Az öncede bir arkadaş ARTI ve EKSİ ler diye cihaz hakkında değerlendirme yapmış...Hoooop ona da bombardıman....

Altı üstü bir cihaz...Bende de var,belkide kullanacağım...Seviyeyi bozmaya değermi ?

İyi akşamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jans21 -- 23 Mayıs 2012; 22:02:44 >

• quote:

Hayirli olsun tlf ilgili tecrulerinizi bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Ekranın yavaş olmasının üzerindeki koruyucu film ve yazılımla ilgisi yok. Biraz önce verilen inceleme videosunda da ekranın takılmasından bahsedilmiş ancak o videoda da yanlış ya da yanlı inceleme yapılmış, çünkü ekran takılmasının sbp shell arayüzüyle de ilgisi yok. Bu telefondan kağıt üstünde çok daha az özelliklere sahip olan Gio, Ace, Ideos X5'de bile sbp shell bu telefondan hızlı çalıyor. Bir de dört çekirdekli telefonlar da bile sbp shellin kastığı söylenmiş. Buz gibi yalan. Kaldı ki ben bu telefonu standart android arayüzüyle de denedim belki arayüzden kaynaklanıyordur diye, ancak ancak standart arayüzde de hiç bir performans farkı yok.

Buz gibi bu telefonda kalitesiz dokunmatik panel ve kalitesiz ses çipi kullanılmış. Malzeme kalitesinin de çok iç açıcı olduğunu söylenemez.

Bir konuda haklısınız telefonu yeterince incelemeden satın aldım, hatalıyım. Aman alacak arkadaşlar benim yaptığım hataya düşmesin. Ben ideox 5 gibi bir fiyat/kalite ürünü sanmıştım. İdeos x5 bu telefondan 10 gömlek üstün bir telefonmuş.

Bu telefon konusunda abartılı övgülerde bulunan bazı "Küçükbaş" "forum bekçileri"nin, elinde düdük borazan gibi ötmelerine de aldırmayın.

Bazıları sebze ismi vererek ince gönderme yaptığını sanmış. Sana soruyorum, o sebzenin başını mı seversin, sapını mı. Canın yemek istiyorsa sana buradan göndereyim bir kasa da ne şekilde istersen öyle yersin, ister dolmasını yersin, ister zeytinyağlar öyle yersin.

yanlis hatirlamiyorsam ben enginar yiyesim geldigini soylemistim. benden bahsettin galiba? acik bir sekilde soylersen sevinirim.

ek olarak eger beni kastetti isen benim ilgili iletimi ne amacla bu mesajda andigini da belirtirsen bahtiyar olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jans21

Arkadaşlar ,ben bu forumu yaklaşık 6-7 yıldır kullanırım..Yer yer beğenilerimiz yer yer eleştirilerimiz olur farklı konularda,ürünlerde.....

Alcatel OT 995 telefonu benimde ilgimi çekti ve incelemeye aldım ve derken cihazın kendisini de aldım...Ama açmadım henüz..30 gün sürem var malum,iade için...Teknosa uygulaması yani...

Aldıktan sonra kafam tam netleşmediği için bir çok yerden bilgi edinmeye çalıştım,sağolsun burada da bazı arkadaşlar güzel bilgileri de paylaştılar....

Ancak sonra dikkat ettim ki,cihaz hakkında yazılan her olumsuz görüş ve eleştiriye hep aynı kişiler sert tepki verdiler...Ve o aynı kişiler ,neredeyse 24 saat sürekli ve abartılı şekilde cihaza methiyeler düzdüler,link paylaştılar,video-resim koydular....Bu dikkatimi çekti ve ben bunu öğlen saatinde burada yazdım..

Ve yine malum kişiler olumsuz yönde yapılan cihaz değerlendirmesine ise saldırgan bir şekilde karşılık verdiler ,vermeyede devam ediyorlar malesef..Dikkatinizi çekmiştir...

Şöyle denilebilir,arkadaşlar yardım ediyorlar..O zaman dönün bakın bu ve önceki Alcatel topiklerine..Neden hep aynı kişiler neredeyse 24 saat methiye düzmüşler cihaza..Olumsuz yazanlara da seviyesiz bir arkadaşın ifadesiyle (çok özür diliyorum) B**K atıyorlar diye yaklaşmak hiçmi dikkatinzi çekmiyor ?

Öğlen uzatmayalım dediğim halde hala olumsuz yazılar yazıyorlar....E insaf be kardeşim....Ayıp değilmi ?

Az öncede bir arkadaş ARTI ve EKSİ ler diye cihaz hakkında değerlendirme yapmış...Hoooop ona da bombardıman....

Altı üstü bir cihaz...Bende de var,belkide kullanacağım...Seviyeyi bozmaya değermi ?

İyi akşamlar....

O tarafsız dediğiniz zat insanlara hakaret ederek konuya girmiştir.

çıkar çevrecileri diyin, düdükleri, borazanları

Şu kelimelere bak, buraya hayra giren adam bunları dermi, yoksa ikiniz aynı şirketdenmi sizdeki marka ne, hangi markayı gazlıyorsunuz desek.

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Ekranın yavaş olmasının üzerindeki koruyucu film ve yazılımla ilgisi yok. Biraz önce verilen inceleme videosunda da ekranın takılmasından bahsedilmiş ancak o videoda da yanlış ya da yanlı inceleme yapılmış, çünkü ekran takılmasının sbp shell arayüzüyle de ilgisi yok. Bu telefondan kağıt üstünde çok daha az özelliklere sahip olan Gio, Ace, Ideos X5'de bile sbp shell bu telefondan hızlı çalıyor. Bir de dört çekirdekli telefonlar da bile sbp shellin kastığı söylenmiş. Buz gibi yalan. Kaldı ki ben bu telefonu standart android arayüzüyle de denedim belki arayüzden kaynaklanıyordur diye, ancak ancak standart arayüzde de hiç bir performans farkı yok.

Buz gibi bu telefonda kalitesiz dokunmatik panel ve kalitesiz ses çipi kullanılmış. Malzeme kalitesinin de çok iç açıcı olduğunu söylenemez.

Bir konuda haklısınız telefonu yeterince incelemeden satın aldım, hatalıyım. Aman alacak arkadaşlar benim yaptığım hataya düşmesin. Ben ideox 5 gibi bir fiyat/kalite ürünü sanmıştım. İdeos x5 bu telefondan 10 gömlek üstün bir telefonmuş.

Bu telefon konusunda abartılı övgülerde bulunan bazı "Küçükbaş" "forum bekçileri"nin, elinde düdük borazan gibi ötmelerine de aldırmayın.

Bazıları sebze ismi vererek ince gönderme yaptığını sanmış. Sana soruyorum, o sebzenin başını mı seversin, sapını mı. Canın yemek istiyorsa sana buradan göndereyim bir kasa da ne şekilde istersen öyle yersin, ister dolmasını yersin, ister zeytinyağlar öyle yersin.

yanlis hatirlamiyorsam ben enginar yiyesim geldigini soylemistim. benden bahsettin galiba? acik bir sekilde soylersen sevinirim.

ek olarak eger beni kastetti isen benim ilgili iletimi ne amacla bu mesajda andigini da belirtirsen bahtiyar olurum.

Merhabalar,

Burası teknik paylaşım forumu olmaktan uzaklaştı. OT 995 i olan, olmayan, almayı düşünen herkese başarılar, sağlık afiyetler diliyorum..

Hepinize iyi akşamlar, hoşçakalın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AnTuTu Benchmark puanlarınızı ekleyebilirmisiniz.Bu telefonun performansını görelim.Kimse şu bu varmı derken bechmark/test yapılmamış bunu gördüm.Bu raporunu kullanan üyeler eklerse yerinde olur.Neo V,Galaxy W ile mukayese edilen telefonun performans olarak durumu ortaya çıkar. Bugün bende inceledim yüzeysel olarak telefonu arkadaşım almak istiyor galaxy w ve neo v arasında kaldı alcateli görünce.Spesifik olarak özelliklerini diğer telefonlar ile kıyasladık ama peformansı nasıl onu öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 23 Mayıs 2012; 22:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asadroid

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

Merhabalar,

Burası teknik paylaşım forumu olmaktan uzaklaştı. OT 995 i olan, olmayan, almayı düşünen herkese başarılar, sağlık afiyetler diliyorum..

Hepinize iyi akşamlar, hoşçakalın..

İki insan bir araya gelsi bizde bu olur bu topluma uymak lazım, illa fanatik birileri çıkacak.

• ARKADAŞLAR İLERİKİ DÖNEMDE ZANNEDERİM Kİ DAHA ÇOK BU TLF İNCELEMESİNİ GÖRECEĞİZ. ALMAK İSTEYENLER TEKNOSALARA GİDİP DENESİN ! AKLINA YATARSA ALSIN YATMAZSA ALMASIN UZATMAYA KALP KIRMAYA DEĞMEZ :)
  • burası sıcak fırsatlar bölümü mü, yoksa ürünü alıp, ürün hakkında her türlü bilgi paylaşımı yapılan bölüm mü? .. bence ürünü bütçesine denk düşürüp benim gibi, ürün hakkında bilgi sahibi olmak isteyen, belki bu ürünü burada tanıyıp almak isteyenlerin yeri.. seviyeyi bozmadıktan sonra, çamur atmadıktan sonra bilgilerimizi paylaşalım.. unutmayın, her ürünün olumlu ve olumsuz özellikleri var..
  • yabancı forum sitelerine baktım. Alcatel ıcs 4 üzerinde çalıştığından bahsedilmiş. Hollanda facebook sayfasında yapılan açıklamaya göre ıcs 4 ağustos-eylül olarak duyurulmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.