Şimdi Ara

YENİ MODEL - ALCATEL OT-995 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
11
Favori
82.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foyamiz meydana cikti, eyvah! bu jans21 isimli arkadas herkezden akilli cikti ve bizim pasif satici oldugumuzu anladi.simdi kimse bu telefonu almaz bu forumdan.itibarimiz sifir oldu, eyvah! patronda bizi beceriksizler diyip kovar simdi, eyvah! hanim, coluk cocuk ac kaldik ne olur bana is!korkmayin millet ben Mercedesde calisiyorum, sukurler olsun baska ise ihtiyac duymayacagim kadar iyi bir maasim var.ama bu arkadasi aklindan ve zekasindan dolayi kutlayalim.burda insanlara yardim etmek icin gece gunduz cabalayan yeri gelince telefonu elestiren beni ve tanimadigim bir kisiyi daha saticilikla itham eden bu arkadasi tebrik edelim ustun!ve ulasilamaz! zekasi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Alcatel ürünü satmak sattırmak için ya da TEKNOSA eleman tutuyorsa tutsun :) AMA şu ufak meseleleri de çözsün:

1- Acilen kılıf + ekran koruyucu
    2- Yedek batarya

Türkiye'den alma sevdalısı değilim, bir kaç güne ebayden sipariş vereceğim MUHTEmelen.

gene ben yardimci olucam htc desire hd nin ekran koruyucusu tam oluyor.kilif olarakta ben telefoncu telefoncu gezip buyuk ve uygun bir kilif buldum

• Arkadaşlar tartışmaya girmenin uzatmanın bir yere vardıracağı yok.

Ürüne sahip olmadan mükemmel ilgi ve alaka gösteren Poweroflinux arkadaşlara ve çağlar arkadaşlara ben teşekkür ederim, ürünü satın almış biri olarak.

Çünkü,
    1- Başlığı aktif tutuyorlar
    2- Elle tutulur şekilde araştırma yapıyorlar.
    3- Alcatel ile iletişime geçiyorlar.

Misal ürünün ICS çalıştırdığı videoyu kim buldu? MMİMAR arkadaşımız. Evvelki başlıktan sizler de görebilirsiniz.

Misal çağlar arkadaşımız Alcatel'e radyo konusunda ekşiye ekşiye adamları en sonunda pes ettirdi.

Örnekler çoğaltılabilir.

Ben tam bir gündür kullandığım ürün hakkında henüz yorum yapmadım. Çünkü eski samsung android telimden farklı bir alet bu, alışmadan yapacağım yorumlar abartılı olabilir.

• Arkadaşlar burda birbirimize suç atmak yerine telefonla ilgili konuları konuşsak daha iyi olur. Beğenmeyen varsa konuya girmesin o zaman. Seviyeyi bozmaya gerek yok. Ben kılıf ve ekran koruyucuyu ebaydan sipariş verdim bekliyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxmustafa

Arkadaşlar burda birbirimize suç atmak yerine telefonla ilgili konuları konuşsak daha iyi olur. Beğenmeyen varsa konuya girmesin o zaman. Seviyeyi bozmaya gerek yok. Ben kılıf ve ekran koruyucuyu ebaydan sipariş verdim bekliyorum hala

Onyx kardeşim ekran koruyucu bana acil lazım. Sen teknosaya vs. onların kılıf vs. getirip getirmeyeceklerini sormuş muydun ebaydan almadan evvel?

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

foyamiz meydana cikti, eyvah! bu jans21 isimli arkadas herkezden akilli cikti ve bizim pasif satici oldugumuzu anladi.simdi kimse bu telefonu almaz bu forumdan.itibarimiz sifir oldu, eyvah! patronda bizi beceriksizler diyip kovar simdi, eyvah! hanim, coluk cocuk ac kaldik ne olur bana is!korkmayin millet ben Mercedesde calisiyorum, sukurler olsun baska ise ihtiyac duymayacagim kadar iyi bir maasim var.ama bu arkadasi aklindan ve zekasindan dolayi kutlayalim.burda insanlara yardim etmek icin gece gunduz cabalayan yeri gelince telefonu elestiren beni ve tanimadigim bir kisiyi daha saticilikla itham eden bu arkadasi tebrik edelim ustun!ve ulasilamaz! zekasi icin.

Sizin kullandığınız dilin alasını kullanmayı bilirim eğer zeka ölçüsü buysa :))

Ama ben bu yönde kullanmıyorum,gerekli yerlerde kullanıyorumm ,dolayısıyla sizinle aynı dilden konuşamıyorum kusura bakmayın ..Çokta güvenirim zekama ayrıca..Ama dile getirilmez her ortamda malum...

Mercedese söylemek lazım bu aralar işler çokmu kesat diye :)) Elemanlar hayır işlerine girmiş demek lazım da neyse...

Sevgili kardeşim; ben sadece bir tespit yaptım ama ne hikmetse siz çok sarsıldınız bu tespitten....Oysa ben sizi zikretmedim bile..Siz alındınız..

Her neyse..Uzamasın..Siz yolunuza ben yoluma..Cihazdanda soğudum gerçekten ...Cevap yazmamı gerektirecek olumsuz ifadeler kullanmamanız konusundada uyarmış olayım,ki bende bir daha yazmayayım burada...Selametle..

Topik kirliliği nedeniylede diğer arkadaşlardanda özür diliyorum....

• quote:

Alcatel ürünü satmak sattırmak için ya da TEKNOSA eleman tutuyorsa tutsun :) AMA şu ufak meseleleri de çözsün:

1- Acilen kılıf + ekran koruyucu
    2- Yedek batarya

Türkiye'den alma sevdalısı değilim, bir kaç güne ebayden sipariş vereceğim MUHTEmelen.

quote:

Orijinalden alıntı: Remlak

Nasıl bulamazmışız? Aşağıdaki linkten siparişimi verdim.
    http://www.ebay.com/itm/MF-Soft-Skin-Cover-Case-LCD-Guard-Fr-Alcatel-One-Touch-OT-995-Ultra-OT-995-/200760384812?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ebe405d2c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 23 Mayıs 2012; 15:14:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jans21

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

foyamiz meydana cikti, eyvah! bu jans21 isimli arkadas herkezden akilli cikti ve bizim pasif satici oldugumuzu anladi.simdi kimse bu telefonu almaz bu forumdan.itibarimiz sifir oldu, eyvah! patronda bizi beceriksizler diyip kovar simdi, eyvah! hanim, coluk cocuk ac kaldik ne olur bana is!korkmayin millet ben Mercedesde calisiyorum, sukurler olsun baska ise ihtiyac duymayacagim kadar iyi bir maasim var.ama bu arkadasi aklindan ve zekasindan dolayi kutlayalim.burda insanlara yardim etmek icin gece gunduz cabalayan yeri gelince telefonu elestiren beni ve tanimadigim bir kisiyi daha saticilikla itham eden bu arkadasi tebrik edelim ustun!ve ulasilamaz! zekasi icin.

Sizin kullandığınız dilin alasını kullanmayı bilirim eğer zeka ölçüsü buysa :))

Ama ben bu yönde kullanmıyorum,gerekli yerlerde kullanıyorumm ,dolayısıyla sizinle aynı dilden konuşamıyorum kusura bakmayın ..Çokta güvenirim zekama ayrıca..Ama dile getirilmez her ortamda malum...

Mercedese söylemek lazım bu aralar işler çokmu kesat diye :)) Elemanlar hayır işlerine girmiş demek lazım da neyse...

Sevgili kardeşim; ben sadece bir tespit yaptım ama ne hikmetse siz çok sarsıldınız bu tespitten....Oysa ben sizi zikretmedim bile..Siz alındınız..

Her neyse..Uzamasın..Siz yolunuza ben yoluma..Cihazdanda soğudum gerçekten ...Cevap yazmamı gerektirecek olumsuz ifadeler kullanmamanız konusundada uyarmış olayım,ki bende bir daha yazmayayım burada...Selametle..

Topik kirliliği nedeniylede diğer arkadaşlardanda özür diliyorum....

Tamam sampiyon, en buyuk sensin. Rahatladinmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 23 Mayıs 2012; 15:27:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

quote:

Güncelleme yapacak arkadaşlar için liste yapalım:

0- Mümkünse bataryası tamamen ölü olmayan (en az 30 dakika elektriksiz çalışabilecek) bir dizüstü bilgisayar kullanın
    1- Bilgisayarınızdaki antivirüs vb. programları kapatın
    2- Güncelleme programını "yönetici" olarak çalıştırın
    3- Telefonun en az %50 şarjı olduğundan emin olun
    4- Güncelleme esnasında bilgisayarda uygulama çalıştırmayın. Açık olan programlardan da kapatabildiğiniz her şeyi kapatın.
    Eklenecek aklınıza gelen önemli gördüğünüz şeyler varsa alıntılayarak ekleyin arkadaşlar. Son liste oluştuğunda mesajlarımızı sileriz.

EN BAŞA "TELEFON AÇIK OLACAK" Yazılacak.. olmazsa olmaz şart bu..

Ekledim.

• Arkadaşlar bende htc evo 3d ve desire hd yi incelemek için teknosaya gittim ve bu cihazı da gördüm. telefona çok para vermek istemiyorum.htc evo 1100 tl desire hd ise 900 tl . bunu gördüm ve alınır mı bu diye düşündüm.

telefonu daha çok film izlemek ve internette gezinmek için düşünüyorum.

eğer bu telefon şu işleri yapıyorsa düşünmeden hemen alırım;

1-divx-xvid desteği var mı?

2-720 p mkv filmleri sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor mu?ve altyazı desteği var mı?

3-adobe flash desteği var mı? varsa sürümü kaç?

htc evo 3d düşünüyordum htc desire hd aklımı çeldi son olarak ta bu telefonu gördüm...yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everlast7

Arkadaşlar bende htc evo 3d ve desire hd yi incelemek için teknosaya gittim ve bu cihazı da gördüm. telefona çok para vermek istemiyorum.htc evo 1100 tl desire hd ise 900 tl . bunu gördüm ve alınır mı bu diye düşündüm.

telefonu daha çok film izlemek ve internette gezinmek için düşünüyorum.

eğer bu telefon şu işleri yapıyorsa düşünmeden hemen alırım;

1-divx-xvid desteği var mı?

2-720 p mkv filmleri sorunsuz bir şekilde oynatabiliyor mu?ve altyazı desteği var mı?

3-adobe flash desteği var mı? varsa sürümü kaç?

htc evo 3d düşünüyordum htc desire hd aklımı çeldi son olarak ta bu telefonu gördüm...yardımlarınızı bekliyorum.

flash destegi var, divx destegi var, mkv 720p sorunsuz

• quote:

quote:

Arkadaşlar burda birbirimize suç atmak yerine telefonla ilgili konuları konuşsak daha iyi olur. Beğenmeyen varsa konuya girmesin o zaman. Seviyeyi bozmaya gerek yok. Ben kılıf ve ekran koruyucuyu ebaydan sipariş verdim bekliyorum hala

Onyx kardeşim ekran koruyucu bana acil lazım. Sen teknosaya vs. onların kılıf vs. getirip getirmeyeceklerini sormuş muydun ebaydan almadan evvel?

Yok hocam sormadım teknosaya veya başka biryere. Kılıfın ve ekran koruyucunun türkiyede satışa çıkmasına 1-2 ay daha var bence. Ebayda ucuzdu hem tl olarak kılıf ve ekran koruyucu 17 liraya verdim siparişi. 1 Haftaya gelir inşallah

• http://www.youtube.com/watch?v=NFbi-xcH6gg BURADA KUTU AÇILIM VİDEOSU VAR. İZLEYEBİLRSNZ
  • SİYAH

YENİ MODEL - ALCATEL OT-995

• Alcatel ilk telefon markalarından biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jans21

Bu topikte özellikle iki arkadaş için söylüyorum..Sayfalara bakan anlar..

Resmen bir tanıtım elemanı gibi çalışıyorlar..Ve bu durum beni nedense rahatsız edip cihazdan soğutmaya başladı..İnanılmaz bir şekilde cihazı aklaştırma çabaları var...Cihazı eleştiren arkadaşlarada neredeyse hakaret edecekler...

Yani öyle bir görevleri varsada abartmasınlar bari !!

Tuhhaffff çok tuhaffff :))

( Bu arada ben cihazı alalı 3 gün oldu ama kutusunu açmadım yazılan yazıları okuduktan sonra,beklemedeyim,belki de iade edebilirim.. )

Senin niye zoruna gidiyor...kimin yada hangi firmanın Fanboyusun yeğenim ???

Yavvvv heeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

La bi gittttt.........

• Ya arkadaşlar böyle tartışarak elinize birşey geçiyor mu?
  • quote:

Ya arkadaşlar böyle tartışarak elinize birşey geçiyor mu?

Ben on dolarlık modelden vermeyi düşünüyorum siparişi. Ebaysorun çıkarmaz muhtemelen. LCD guard dedikleri iyimalzemedir inşallah :)

Senin aldığın ürünü ben arka cebimden çıkartırken zorluk yaşarım hacım. En azından öyle gözüktü materyal. Dikkat ettin miydi buayrıntıya?

• quote:

Ya arkadaşlar böyle tartışarak elinize birşey geçiyor mu?

adam gelmis bizi burda satici ilan ediyor kardes.ben bu telefonu ilk alanlardanim bu yuzden soru soran her arkadasa yardimci olmaya calisiyorum.resim cekip koyuyorum, mailler atiyorum, guncelleme hakkinda bilgi paylasiyorum elimden gelmesede sorun cozmeye calisiyorum kendi payima.adamda geliyorsiz saticisiniz cok belli ediyorsunuz diyip gidiyor.simdi ben susayimmi.iftira atilinca dayanamiyorum kardes.forum delikanliligina uyuz oluyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.