Şimdi Ara

Yeni MINI Coupe!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni MINI Coupe!

Yeni MINI Coupe!

Yeni MINI Coupe!

motorlar:
    1,598 cc,
    155 kW/211 hp at 6,000 rpm,
    260 Nm/192 lb-ft at 2,000 – 5,100 rpm
    (280 Nm/207 lb-ft with overboost at 1,700 – 4,500 rpm).

1,598 cc,
    135 kW/184 hp at 5,500 rpm,
    240 Nm/177 lb-ft at 1,600 – 5,000 rpm
    (260 Nm/192 lb-ft with overboost at 1,700 – 4,500 rpm).

1,598 cc,
    90 kW/122 hp at 6,000 rpm,
    160 Nm/118 lb-ft at 4,250 rpm,

• KALİTESİNE LAFIM OLMAZ AMA MİNİ' NİN BÜTÜN ARAC TASARIMI VE İÇ KONSOL COK KOTÜ
  • Bence değişik ama fena olmamış. Mini'yi oldum olası severim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagunaDci

KALİTESİNE LAFIM OLMAZ AMA MİNİ' NİN BÜTÜN ARAC TASARIMI VE İÇ KONSOL COK KOTÜ

+1
  • yeni mini-yenimini,hanimişte benim minim hanimiş,sevdim

ne diyorum ben yaa....
  • BMW bu motorları kendi araçlarına da koysa iyi yapar aslında. Ama sanırım marka politikası olarak BMW'de 1600 cc güçlü motor kullanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

BMW bu motorları kendi araçlarına da koysa iyi yapar aslında. Ama sanırım marka politikası olarak BMW'de 1600 cc güçlü motor kullanılmıyor.

Hacmi dışında 1600 cc'lik bir motorla hiçbir benzerligi yok, pratik tüketimde atmosferik olanı bile 13 lt tüketim görüyor.
  • Tamam da ben az yakar çok kaçar demedim. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Arabanın gitmesini istiyorsan benzinini de koyacaksın. Ama en azından vergiden öpülmezsin.
  • Vergi Türkiye gibi bir 3. Dünya ülkesinde böyle malesef, ben aracı severek satın almıştım ve severek kullandım. Şehir içi 12-15 lt böylesine eğlenceli bir oyuncak için çok degil belki ama akaryakıt alırken ödediğimiz gereksiz vergi sinir bozuyor.
  • Fakirliğime isyanım var laannn!!! Büyük ihtimalle hayallerimin arabasına olan Mini'ye ömür boyu binemicem!!
  • hiç beğenmedim. iç tasarım zaten felaket.
  • quote:

tam tersi konsolu ve tasarımı muhteşem. sırf piyasadakilerden farklı diye kötü olarak düşünmek doğru olmaz.
  • hafif TT havası var ssanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

quote:

tam tersi konsolu ve tasarımı muhteşem. sırf piyasadakilerden farklı diye kötü olarak düşünmek doğru olmaz.

+1
    miniyi mini yapan kubik tasarım ve iç konsoldaki kocaman kocaman göstergeleridir.
  • dediklerini zdogru ama ben begenmiyorum ya onu sölüyorum begenenlerde olur begenmeyenlerde ama arabanın stılını sevmıyorum :D

• Mini ayrıdır gözümüzde hiç değeri düşmedi ki bugüne kadar geçenlerde burda bir arkadaşın lafına rastladım;
    Mini bir BUTİK aracıdır. yazıyordu. bizlere de bir gün nasip olur inşallah.
  • Güzel olmuş darısı bunun başına

Yeni MINI Coupe!
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

yeni mini-yenimini,hanimişte benim minim hanimiş,sevdim

ne diyorum ben yaa....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.