Şimdi Ara

Yeni mezundan 2 yıl çalışma tecrübesi isteyen işverenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden anlamıyorum okulu bitirmişsin, tecrübesizsin bir yerde en azından asgari ücretle kendini geliştirmek için arıyorsun ama o da ne başvurduğunuz her firma sizi en az 2-3 yıl sigortalı çalışmadığınız için olmaz diyor almıyor. Arkadaş yeni mezunu sen işe almasan o almasa nerde tecrübe edinecek bu adam ya

Cidden ülkede her şey çökmüş artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 13 Temmuz 2017; 14:59:23 >

• Ne mezunusun kardeşim
  • bide öğrenciyken aynı firmaya staja başvurmuş oluyosun ama okulun staj zorunluluğu olmadığı için sizi kabul etmiyor sonra mezun oluncada ama sen öğrenciyken staj yapmamışsın tecrüben yok demezler mi

bu sene mezun oldum cevap aldığım yerlerden birinde başıma geldi
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Tıbbi laboratuvar kardeşim, bir de bu meslek öyle birkaç ayda çözebilceğin birşe yde değil iyice öğrenmek en az 1-2 yılını alır. Gel gör ki tecrübeli eleman da asgari ücrete çalıştığı için yeni mezuna kimse bakmıyor
  • Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Aynısı başıma geldi, öğrenciyken staj yapayım diye gittim ücret vs. bile istemedim zorunlu staj olmadığı için hayır dediler. Mezun olduktan sonra gittim, öğrenciyken niye bir yere girip kendini geliştirmedin dediler, artık hiç bir umudum kalmadı
  • Bazı yerler de stajı tecrübe olarak görmüyor ? Üç kere zorunlu staj yapan kişiye yazık değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.