Şimdi Ara

YENİ MERCEDES W205 C CLASS FAR ŞAŞIRACAKSINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildrain

Kimse yazmamış bende yazayım tutar belki FARBA.

Şimdi değilse bile eskiden üretiyordu.

Gördüğüm en düzenli işletmelerden biridir.
  • Bende cevabını vermiştir zannediyorum.Hadi oyun yapma söle bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Işletme hocası söylemişti bursalı bi far frimasi varmış o mu acaba ?

bursada 3 tane far firması var.

1- farba
    2- mako
    3- feka otomativ (sadece makoya çalışıyor)
  • Hasan usta tabi ki

Florhasan Bostancı sanayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun iyice suyu çıktı, gidin başka yerde oynayın.

• Automotive Lighting üretiyor, yani Magneti Marelli, yani Fiat Spa..

kaynak
  • Yalniz mercedes turkiyede ki yan sanayiden parca alacaklarini aciklamislardi acaba farlar ulkemizde mi uretiliyor? Eger oyleyse mukemmel bir gelisme

• adam konuyu açmış sonrada kaçmış.
  • Arkadaşlar sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim. İşim dolayısı ile heran online olamıyorum. w205 C Class Mercedes farlarını %100 Yerli Farba firması üretmektedir. Farlar Mercedesin üretim yerleri olan Almanya, Afrika, USA ve Çindeki fabrikalarına direk bantdaki araçlara takılmaktadır.
    Farba başka hangi markalara far üretiyor diye soracak olursanız aklınıza gelmeyecek markaları size sayabilirim.
    Baska hangi markalar olduğu hakkında fikri olan var mı? :)

Üretilen tüm ürünlerin yurt dışına ihraç edildiği düşünüldüğünde projenin ülke ihracatına katkısı, yaratmış olduğu potansiyel iş olanaklarına etkisi tartışmasız çok fazladır.
     YENİ MERCEDES W205 C CLASS FAR ŞAŞIRACAKSINIZ

• Peki neden bir çift xenonlar bi dünya para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FARBA iyi markadır severim keratayı.
  •  YENİ MERCEDES W205 C CLASS FAR ŞAŞIRACAKSINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzbe_

Arkadaşlar sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim. İşim dolayısı ile heran online olamıyorum. w205 C Class Mercedes farlarını %100 Yerli Farba firması üretmektedir. Farlar Mercedesin üretim yerleri olan Almanya, Afrika, USA ve Çindeki fabrikalarına direk bantdaki araçlara takılmaktadır.
    Farba başka hangi markalara far üretiyor diye soracak olursanız aklınıza gelmeyecek markaları size sayabilirim.

Üretilen tüm ürünlerin yurt dışına ihraç edildiği düşünüldüğünde projenin ülke ihracatına katkısı, yaratmış olduğu potansiyel iş olanaklarına etkisi tartışmasız çok fazladır.

Hocam farları Magneti Marelli üretiyor. Yukarıda linkini de verdim zaten.. Farba belki stopları üretiyordur, ya da sis farlarını..?

• vay arkadaş 23 nisan tatil olunca böyle konularda geliyor işte. sanki.kahvede muhabbet ediyoruz. bende bilmiyorum haha diyip uzayacak gibi bi hava var konuda.

• quote:

Arkadaşlar sadece fikirlerinizi öğrenmek istedim. İşim dolayısı ile heran online olamıyorum. w205 C Class Mercedes farlarını %100 Yerli Farba firması üretmektedir. Farlar Mercedesin üretim yerleri olan Almanya, Afrika, USA ve Çindeki fabrikalarına direk bantdaki araçlara takılmaktadır.

Helal gercekten umarim ilerde yerli otomobilimizide uretebiliriz

• adam resmen sözlü yapıyor arkadaş
  • Meslek ne?

Öğretmen fln mısın?
  • Bizde Mercedes G-class'a hidrolik direksiyon kutusu uretiyoruz. Dunyada sadece Hema Endustri Cerkezkoy/Tekirdag uretiyor.

• quote:

Bence yanlisiniz var hocam magneti marelli uretiyr C serisinin far grubunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yok yok sözlü fln yapmak haddimize değil.
    ayrıca sepulnation arkadaşım meraklanma bilmediğim bi konu hakkında forumda konu açmam için rahat olsun. @hknaydmr @sepulnation
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.