Şimdi Ara

Yeni Mercedes-Benz GLC Coupé 265.700 TL’den başlayan fiyatıyla TR'de satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mercedes-Benz ürün gamı içinde orta boy SUV-Coupé olarak konumlandırılan ve tüm Mercedes-Benz modellerinde olduğu gibi üstün güvenlik, son teknoloji sürüş yardımcı sistemleri ve sportif tasarım gibi özellikleri ile öne çıkan GLC Coupé Türkiye’de satışa sunuldu. GLC Coupé’de öne çıkan özellikler standart olarak sunulan sportif süspansiyon sistemi, geri bildirimi yüksek, direkt çalışan hassas spor direksiyon sistemi, DYNAMIC SELECT, sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ve 9G-TRONIC isimli dokuz ileri oranlı otomatik şanzıman. Tüm bu özellikler konfordan ödün vermeden atak ve sportif bir sürüşü beraberinde getiriyor.

    Yeni GLC Coupé, tasarımıyla olduğu kadar boyutlarıyla da SUV işlevselliğini coupé çekiciliğiyle harmanlıyor. 4,73 metre uzunluğa ve 1,60 metre yüksekliğe sahip olan GLC Coupé 2,87 metrelik dingil mesafesiyle son derece dinamik ve çekici bir tasarıma sahip. Böylece GLC Coupé, aynı platformu ve teknik yapıyı paylaştığı GLC’den 8 cm kadar daha uzun ve yaklaşık 4 cm kadar daha alçak boyutlarıyla daha dinamik ve özgün bir silüet sergiliyor. Mercedes-Benz coupé modellerine özgü yatay çıtalı elmas görünümlü ön ızgara ve eğimli tavan çizgisi yeni GLC Coupé’ye özel bir karakter kazandırıyor. Bunun dışında A sütununun eğimi ve devamında keskin eğimle arkaya doğru alçalarak arka kısımla bütünleşen tavan çizgisi de GLC Coupé’nin farklı karakterini vurguluyor. Etkin aerodinamik yapı sayesinde arka cama hava akımı ulaşmadığından arka cam sileceğine gerek duyulmuyor.

    KAYNAK: http://www.autoparts.com.tr/haber-detay/2779/yeni-mercedesbenz-glc-coup%C3%A9-265-700-tl-den-baslayan-fiyatlarla-turkiye-de-satisa-sunuluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapotka249 -- 24 Ekim 2016; 21:11:43 >







  • Vay be benim oturduğum ev 200 bin lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bana böyle bir araç için makul geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.