|
Bildirim
Bizde o fiyata egea var :)))
|
Fiyata bakıp derin düşüncelere dalıyor insan. Biz neredeyiz, nasıl yaşıyoruz, başka ülkelerde insanlar ne kazanıyor, nasıl yaşıyor, böyle vergi almak hak mıdır, adalet midir diye... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Muazzam bir şey bu araç.. Elbette Audi Türkiye bu arabayı buralara yar etmez.. Keşke biz de bu fiyatlara ulaşabilsek bu arabalara.. Tasarımı beğenmeyecek bir çok kişi vardır ama ben çok seviyorum bu tasarımları.. EV6'ya da çok yükselmiştim.. Buna da sadece youtube dan bakarız. |
|
|
Şu elektrik dönüşümünde kimliğini en çok kaybeden marka AUDI oldu bence (ben bir Audi fanıyım). BMW ve Mercedes elektrikli araçlarında geleneksel çizgilerini devam ettirmeyi başarırken AUDI biraz garip tasarımlar yapar oldu. |
Çok doğru.. Ama yıllardır aynı tip tasarımlarda kalan Audi, çizgisinden çıkmadığı için de eleştiri alıyordu. Tasarımda biraz radikal olmak gerekiyor sanırım. En azından sadık kitlem için tasarımlarımı aynı çizgide sürdürüyorum demek, hiç de otomotiv sektörü için alkışlanacak bir şey değil. Yıllarca aynı A4'ü aynı A6'yı gördük yollarda.. VAG grubunun tarzı bu zaten.. Elektrikli araçlarında bu tek düzelikten kurtulduğu için tebrik ediyorum Audi'yi ben.. Belki bu E5 tasarım çizgisinden ilerlerse daha kompakt E4 ya da E3 görebiliriz demektir bu.. |
|
|
Fiyata bakıp derin düşüncelere dalıyor insan. Biz neredeyiz, nasıl yaşıyoruz, başka ülkelerde insanlar ne kazanıyor, nasıl yaşıyor, böyle vergi almak hak mıdır, adalet midir diye... |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çin'de zararına satmıyor sonuçta Neden baz almayayım ki Bu bizi nasıl kanırtarak öptüklerinin de kanıtıdır ayrıca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayat seni güldürmüyorsa, espriyi anlamadın demektir..
|