Egeada iyidir ama çarpışma testlerinden 3 yıldız aldı diye hatırlıyorum.Yani güvenlik anlamında sıkıntı yaratabilir.
kaltanK
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam iki araçda güzel ama aralarında hatri sayılır bi fiyat farkı var. Ayırdığınız bütçe dolu megana yetiyor ama yok cebimde para kalsın derseniz 1,6 Mjet dct de iyi bi seçenek.
Honda Civic Exe Eco secerdim. Yeni kasada yol tutusu, yalitim iyidir. Yakiti da uygundur. Mazot ve benzin fiyatlarina baksak LPG en mantiklisi suan. Honda'yi ne kadar sevmeyen varsa o kadar da seveni vardir. Yok, motoru eski vs konulari dikkatte almayin, sorunsuz ozelligini kaybetmiyor. 2.elde de degeri dusmuyor. Dusunun ve test edin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: MetinOztok
Honda Civic Exe Eco secerdim. Yeni kasada yol tutusu, yalitim iyidir. Yakiti da uygundur. Mazot ve benzin fiyatlarina baksak LPG en mantiklisi suan. Honda'yi ne kadar sevmeyen varsa o kadar da seveni vardir. Yok, motoru eski vs konulari dikkatte almayin, sorunsuz ozelligini kaybetmiyor. 2.elde de degeri dusmuyor. Dusunun ve test edin derim.
Hocam yalıtım iyidir demişsinizde ben yeni civici test ettim bence yalıtımı okadar iyi değildi.Ayrıca iç malzeme kalitesi de çok da iyi değildi ama tasarımı güzel.
Hocam kısa mesafe kullanılacaksa benzin düşünün. Bu araçlar arasında ben meganı seçerdim açıkçası...
Moueson
kullanıcısına yanıt
Test arabalarda Bridgestone lastikleri kullaniyorlar, onlar oldukca sert, gerce alinca da ayni lastiklerle geliyor, ama daha yumusak kullanirsaniz fark eder. Onceki kasalara gore yalitimi daha iyi yaptilar, rahatsiz edici degildir. Artilarin karsisinda ciddi bir eksik degildir hocam. Tabi secim size kalir.
quote:
Orijinalden alıntı: MetinOztok
Test arabalarda Bridgestone lastikleri kullaniyorlar, onlar oldukca sert, gerce alinca da ayni lastiklerle geliyor, ama daha yumusak kullanirsaniz fark eder. Onceki kasalara gore yalitimi daha iyi yaptilar, rahatsiz edici degildir. Artilarin karsisinda ciddi bir eksik degildir hocam. Tabi secim size kalir.
Hocam lastikler gerçekten o kadar fark ediyormu
kıyasladığınız araçlar arasında uçurum fiyat farkı var :)
bu üç araç arasında en alınmayacak araç kesinlikle hondadır.
fiyat ve performans istiyorsan kesinlikle egea al.
Hocam ne yaptınız aldınız mı?
Bildigim Kadariyla Tam Bagimsiz Cok Kollu Arka Suspansiyon Civic te var.Bariz Ustunluk Bence Civicte
quote:
Orijinalden alıntı: muhammedda
Bildigim Kadariyla Tam Bagimsiz Cok Kollu Arka Suspansiyon Civic te var.Bariz Ustunluk Bence Civicte
Civic egea dan üstün olabilir ama megane dan üstündür diyemeyiz.
civic yav.
Civis diyenlerin aklına şaşıyorum, uzay gemisi gibi kasa yapmışlar ambalaj çok iyi içeri 4500 devirde 153 nm tork üreten eski nesil taka motoru takmışlar. Ş. içi fabrika tüketim değeri utanmadan 9.1 yazmışlar.
Civic'in iç mekanı ve ön kısmı güzel ama arka kısmı ve 100bin tl'ye lpg'li 1.6 atmosferik motor kısmı hoş değil
Hocam megane sedan en mantıklı seçim olur sizin için isterseniz test sürüşü yapın kendiniz karar verin.
Moueson
kullanıcısına yanıt
Hocam henüz araç almadım fakat inceliyorum mesela megane sedanın 1.6 dci 130hp nin inceleme videosunu buldum çok tatminkar açıklama yok ama fikir veriyor yinede diğer araçların da videolarını izliyorum forumları takip ediyorum mesela bir arkadaş megane sedan forumunda ses problemi var deniliyordu serviste sorun bulunulup çözülmüş açıkçası çok acelem yok araçların iyice oturmalarını bekliyorum en azından kış ayları çıksın tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: kaltan
Hocam henüz araç almadım fakat inceliyorum mesela megane sedanın 1.6 dci 130hp nin inceleme videosunu buldum çok tatminkar açıklama yok ama fikir veriyor yinede diğer araçların da videolarını izliyorum forumları takip ediyorum mesela bir arkadaş megane sedan forumunda ses problemi var deniliyordu serviste sorun bulunulup çözülmüş açıkçası çok acelem yok araçların iyice oturmalarını bekliyorum en azından kış ayları çıksın tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim
Anladım haklısınız bu işler aceleye gelmez işallah kendinize göre en iyi araçı bulursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme