Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Sedan Testi (Otopark.com) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
6.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hutraf

    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: hutraf


    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: alcohol06

    quote:

    Orijinalden alıntı: msansertekin
    Ancak kendi araçları otopark tarafından teste tabi tutulup, araçları bu kadar beğenilmeyen insanların burada kötülemek için bin dereden su getirmesinin tek tanımı var: Trajikomik.

    Son zamanlardaki en isabetli yorumlardan. Adam kendi arabası beğenilmeyince diğerlerine ifrit oluyor, saldırmaya başlıyor. İşin kötü yanı neden beğenilmediğinden de habersiz, kendi arabasının 2 tane düzgün test editörü tarafından 3-4 günde kendisinden daha iyi anlatıldığını görünce daha da delleniyor.

    Birde teknik verici tayfası bunlar. kağıt üzerindeki teknik verilere bakar, karne usülü toplama yapıp hangi arabanın mantıklı olduğu konusunda ahkam keserler. Sürüş keyfi diye bişey yoktur literatürlerinde, arabanın direksiyonuna, süspansiyonuna, mekanik sağlamlığına, işçiliğine para dökülmüş dökülmemiş umrunda değil, zaten anlayacak kapasite de yok. Bagaj dışardan mı yatıyor, hacim küçük mü, camlar da ışık varmı yok mu, ikinci el akar mı, şekil şemal yakar mı, az yakar çok kaçar mı al gitsin. Sonra dön başla başka ne araba varsa çamurlamaya.

    Noktasına , virgülüne varıncaya kadar onaylıyorum

    Körler sağırlar birbirini ağırlar

    Benim forumdaki genel tavrım bellidir. İki yazı arasında da paralellik var. O yüzden söylediklerinizi kale alma gereği duymuyorum. İyi akşamlar.

    Bence de boşverin . Ben bazı arkadaşların bu forumda gerçekten para alarak muhalefet yaptığını düşünüyorum yoksa kimse bedavaya bu kadar laf atmaz , uğraşmaz karalamak için .



    Hadi ordan.

    Muhalefet edenlere Vag fanboyu diyordun yukarda.Sana Vag fanboylarina da nasil bir tavir takindigimi gosterdim.Ben bu arkadas gibi Japon fanboyu olanlara,Alman fanboyu,X fani,Y fani hepsine karsiyim.

    Tabi ustteki(sana daha once cevap verdigim) mesajda apisip kaldigin icin su an bosverin vs yazmanida anliyorum.Zamanla unutursun

    Her karsi cikani Doguscu sanma bir dahakine.

    Tabi kisi kendisinden yola cikar.Her karsi cikani Dogus saksakcisi yaptiginiza gore,siz hangi grubun saksakcisisiniz acaba?

    Siz belki fanatikce dusunmeden muhalefet edemiyor olabilirsiniz ama bazi insanlar fanboyluk amaci tasimadan da muhalefet eder

    Hadi,iyi aksamlar

    Direksiyonda mute tuşu yok almam, altı ayda bakımı var almam gibi laflar mahalledeki herhangi birinden duyabileceğim laflar. Bunlar için sizin kahrınızı çekmek zorunda değilim burada.

    Yoksa, fan boy deyip geçmek, körler sağırlar birbirini ağırlar muhabbeti yapmak basit insan işi. Gerçi sizden o derinliği beklemiyorum orası ayrı bir konu.

    Ben mute yok almam dedim mi?

    Bu aracin alinmamasi icin nedenler

    1-)Dizel secenegi yok

    2-)Yalitim zayif

    3-)İkinci elde asiri deger kaybi

    4-)Servis yayginligi sikintisi

    5-)6 ayda bir bakim yaptirma zorunlulugu gibi bir sacmalik

    6-)Fahis fiyat(bu araca fazla,bu kadar dezavantaja ragmen)

    7-)Aylik 20-30 tane satis yapan bir markada hala siraya girin denmesi


    Gerci ben anlamam sizin kadar.Sizin gibi Japoncular az bulunur,onlarinda muhabbetleri cok derin olur.Ne de olsa ben Mazda nin ustun Skyactiv teknolojisi baz alinarak hazirlanan,segmentinin en iddiali,en kaliteli,en sessiz araci olan ama bir o kadar da fanboyuna ragmen satilmayan aracin hakkinda nasil yorum yaparim?Hadsizligim icin beni bagislayin,cok cok ozur dilerim.

    Keske dedigim bir nokta var.Keske bu forumda bu kadar Mazda fanboylugu yapan arkadaslar arac tercihlerini de Mazda dan yana kullansalar.Habire Vw,Ford,Toyota,Opel ve daha nice markanin araclarini tercih ediyorlar nedense...........

    Bu aracın fiyatı, sunduklarına oranla çok çok iyi. Türkiye'de doğru dürüst satış yapmayan firmada kalan şeyler doğal. 6 ayda servis hariç. Araç sattıkça sistem oturacak. Dizel de geliyor ayrıca. Yalıtım zayıf he . Kayıttaki ses demişsiniz, kameranın konulduğu kısımla alakalı olmasın o ? Hiç bindiniz mi mazda 3 e ?

    Türkiye'de çok satılan arabalar çok mu teknolojik ? Nasıl mantık ? Fiat linea, renault symbol çok mu teknolojik ? Keşke çok satılan araçlar bu teknolojilerden azıcık ders alsalar da millet oyuncak asker plastiğinden iç ortamlı arabaya binmese. Millet bu arabalara prim verince haliyle mazda'nın ikinci eli zayıf oluyor.

    Arabamla mazda 3 arasındaki fiyat farkını sen ödeyeceksen hemen alayım.

    Hehe hehe hehe

    Fiat Linea ile,Symbol ile karsilastirirsan tabi Mazda 3 ustun cikar.Aradaki fiyat farki nedir bir ona bak.

    Bu aracin rakipleri fiyat olarak Vw Golf,Ford Focus gibi araclardir ki bunlarin dolu dizelleridir.Golf ten de Focus tan da geride bu arac.Hem kalite,hem ikinci el,hem yalitim,hem de servis yayginligi olarak.

    Vallaha komiksiniz.80bin tl lik araci utanmadan,sikilmadan Linea ile Symbol ile kiyaslamissiniz.

    Turkiye de cok satilan iki arac ornegine gelelim.Focus ve Golf.Her ay 2000 kusur satis olur.Bu araclarda Mazda 3 gibi C sinifi araclardir.Teknolojik olarak bir arastir bakalim,bunlar nasil da boy olcusuyor Mazda 3 ile.Ondan sonra hala yuzunuz varsa cevap verirsiniz

    Adam Linea yla kiyasladi ya

    Türkiye'nin 2014 yılında en çok satılan otomobili fiat linea'dır. Ardından renault fluence ve toyota corolla gelir. Satış satış diye tutturduğunuz için linea örneği verdim.

    Madem Golf örneği verdiniz. Golf en dolu benzinli 84.900 lira. Otomatik. Mazda 3 en dolu benzinli 77.200. Arada 7 bin lira eden etkeni bana mantıklı şekilde açıklasanıza.

    Nedenleri aciklayayim

    1-Bu iki aracida sifir aldiginda 3 sene sonra Golf farz edelim 5 bin tl kaybedecekse Mazda 3 10 bin tl deger kaybedecek

    2-Genel olarak kalite farki(Yalitim,sunger gibi olmayan koltuklar(Mazdaninkiler oyle),plastik kalitesi vs vs sizin pek anlamayacaginiz seyler.Cunku derin konusan,hardcore Japoncular ic mekan kalitesi nedir pek bilmez.

    3-Dsg sanziman(Her ne kadar sorunlu da olsa su an piyasada premium olmayanlar icinde en hizli otomatik sanziman bu)

    Aslinda sadece birinci madde yeter de anlamak isteyene yeter.Simdi siz bir araci satmak icin almam vs triplerine girersiniz.Siz yapmadan onu,ben cevap vereyim.Evet arac satilmak icin alinmaz ama herhangi bir maddi sikinti aninda hizlica elden cikacak ve degerini daha az kaybedecek arac her zaman makbuldur.

    Bu arada Linea ornegine halen guluyorum


    Ha bu arada Focus u da ornek vermistim,o da havada kalmasin simdi.Titanium 1.6 Tdci sedan manuel(otomatigi mayista gelecekmis,forumda oyle deniyordu)aracta 76.800 tl.

    Dizel,heryerde servisi var,yalitimi,malzeme kalitesi iyi,ikinci eli iyi,bakimlari 6 ayda degil

    Ki bu pazarliksiz hali.Gerci diger fiyatlarda oyle ama Mazda pek indirim yapan bir firma degil,onu biliyoruz.O yuzden onu son fiyat olarak alabiliriz

    Symbol de demistin degil mi


    Dostum ne araç kullanıyorsun merak ettim mahsuru yoksa?

    Dostum daha once bir cok konuda da soyledim.

    Fiat Marea 2003 var.Emektar:)

    Diger bu saydigim iki araca da Golf ve Focus baya uzun sure bindim,kullandim.Jetta da ha keza.Gerek es dost gerek baska sekillerde.Ayni sekilde Linea Symbol C-elysee gibi araclari da kullandim.

    Mazda yi da Konya da bir Zeki Kaya diye bayi var.Hala ayni yerde mi bilmiyorum.Kisa da olsa test etmistim,normal bir arac.Alana saygim da var.Ama burada oyle bir anlatiyorlar ki Mercedes kivaminda aracmis gibi.Buna sinir oluyorum.

    Bu arac ust seviye bir aracta degil,o kalitede de degil.Fiyati da su haliyle fazla abarti(Piyasada hepsi abarti zaten de bu bir ayri)

    Yani mesela cok konuda dedim.Golf ve Focus birbirine denk sayilacak araclar.Mesela Jetta bunlardan bir tik assagida.Ayni sekilde Mazda 3 te bunlardan asagida ama burada tovbe hasa ilah muamelesi yapiliyor

    Kizdigim nokta bu


    O kullanan adam da benim gibi tüm bu gerçekliklerin farkında.

    Yalıtım---ok
    2.el----ok
    Servis----ok
    Motor atmosferik----ok
    Vites tork konventörlü ----ok
    Sünger olayı yeni çıktı ---ok
    Yakıt ----ok

    Şimdi mazda kullanıcıları eminim benim gibi bunların farkındalar. Ama bu noktaları gözardı edip bu markayı ve bu modeli seçmelerinin belirli nedenleri var. Bunlar tamamen subjektif değerler. Kendi adıma konuşmam gerekirse; mazda'nın sorunsuzluğu ve tasarımı bu saydığım negatif unsurları görmezden gelmemi sağladı. Eminim bi çok kişinin de farklı sebepleri var.

    Bu marka ve modelle ilgili yapılan yorumların büyük kısmı benim gibi kullanıcıları "parasını çöpe atmış birer gerizekalı" gibi hissettirdiği için açıkcası konu istenmeyen noktalara kayıyor. Hep şunu söylerim kendime; daha çok param olsaydı şu an binmek için can attığım bir çok araca dönüp bakmayacaktım bile. O yüzden bu fiyat seviyelerinde çetrefilli incelemeler hep hayal kırıklığı olacak. Temennim kimseyi kötü hissettirmemeye gayret etmeniz yönünde.

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eshotçu

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 25 Mart 2015; 22:04:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda yı çevremde yeni yeni sıkça görmeye başladım.Araba harika gerçi eski serileride mükemmel ..Hiç kullanmadım ama kullanmak isterim aslında.Test çok başarılı olmuş..Yalnız bazı "arıkadaşların" " Direksıyounda mute tuşu yokmuş hee almayalaım ozaman" gibi lafları etmesi bana hiç samimi gelmiyor,kendilerince espri yapıyorlar heralde.. artı bu forumda mazdaya aşırı bi sevgi var.Çok güzel ama, bu kadar kişi arasında DH Mazda takımı konusuna 1400 den fazla mesaj gelmemiş. Mazda lehine yorum yapan arakdaşlar sanki sırf yorum yapmak için yorum yapmışlar gibi duruyor. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bat-Man

    Mazda yı çevremde yeni yeni sıkça görmeye başladım.Araba harika gerçi eski serileride mükemmel ..Hiç kullanmadım ama kullanmak isterim aslında.Test çok başarılı olmuş..Yalnız bazı "arıkadaşların" " Direksıyounda mute tuşu yokmuş hee almayalaım ozaman" gibi lafları etmesi bana hiç samimi gelmiyor,kendilerince espri yapıyorlar heralde.. artı bu forumda mazdaya aşırı bi sevgi var.Çok güzel ama, bu kadar kişi arasında DH Mazda takımı konusuna 1400 den fazla mesaj gelmemiş. Mazda lehine yorum yapan arakdaşlar sanki sırf yorum yapmak için yorum yapmışlar gibi duruyor. Teşekkürler.

    Hocam onlarin yuzde 90 inin ne Mazda araci var,ne de test etmisler.Kendileri burada her arac oneri konusuna Mazda yazarlar,solugu Vw,Ford,Opel,Toyota vs vs bayisinde alirlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bat-Man

    Mazda yı çevremde yeni yeni sıkça görmeye başladım.Araba harika gerçi eski serileride mükemmel ..Hiç kullanmadım ama kullanmak isterim aslında.Test çok başarılı olmuş..Yalnız bazı "arıkadaşların" " Direksıyounda mute tuşu yokmuş hee almayalaım ozaman" gibi lafları etmesi bana hiç samimi gelmiyor,kendilerince espri yapıyorlar heralde.. artı bu forumda mazdaya aşırı bi sevgi var.Çok güzel ama, bu kadar kişi arasında DH Mazda takımı konusuna 1400 den fazla mesaj gelmemiş. Mazda lehine yorum yapan arakdaşlar sanki sırf yorum yapmak için yorum yapmışlar gibi duruyor. Teşekkürler.

    Hocam onlarin yuzde 90 inin ne Mazda araci var,ne de test etmisler.Kendileri burada her arac oneri konusuna Mazda yazarlar,solugu Vw,Ford,Opel,Toyota vs vs bayisinde alirlar.

    Anladım kardeşim senin mazda dan fena halde kuyruk acın var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • otopark bence berbat çünkü sinan olmayınca mehmet kendine başına güzel yapamıyor ayrıca ayda yılda bir test yapıyorlar bu yüzden en iyisi
    otomobil dünyam eren tekine helal olsun çok güzel testler yapıyor drift olmadan olmaz. ayrıca her hafta bir test yapılıyor bence en iyisi tabi bu öznel oldu biraz
  • Bu herifler kaliteyi düşürdü baya. Yeni i20 test ettiler, sırf ağırlığı biraz fazla diye aracı itin bilmem neresine sokup çıkardılar. Adamlar Mazda 3 un malzeme kalitesine iyi dedi, şaka gibiler. Hele ki o direksiyonda ve birkaç yerde kullandıkları karbon görünümlü kaplamalara kaliteli dedi ya, beni bende aldı And kardeşimiz :) Aracın sadece on kokpitinde soft bir malzeme kullanılmış ki orası cidden kaliteli hissettiriyor, yiğidi öldür hakkını ver, fakat diğer yerlerinden kalitesizlik akıyor aracın. Cam düğmelerinde aydinlatma yok aracın yahu. Tipik japon felsefesi iste. Bu araca bu kadar para verilmez ki zaten kimse vermiyor. Satış adetleri yerlerde bile değil yerin dibinde.. Bayilerin, aracın fiyatını listeden daha yukarıda soylemeleride işin farklı bir boyutu tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19can84

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marmaratic


    quote:

    Orijinalden alıntı: 19can84

    bu motor sadece türkiyede değil, başka bazı saçma vergi sistemi olan ülkelerde de var, hırvatistan gibi.

    2. olarak yeni mx-5'de 130 hp'Lik versiyonu da var.


    Mx–5 te bu motor mu kullanılacak ? Manuel olması ve hafifliği ile 0–100 ü 10 saniyenin altına iner. Fiyat avantajı olur umarım ama rakibi yok.

    yeni mazda 2 1.5 115'lik motorla 8.7 saniyede çıkıyor, mx-5 ile aynı kilo.


    mx-5 130 hp ile 8'in altında bir süre çıkarır.

    İyiymiş o zaman baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok güzel araba la, var burda otoparkta bi tane, görüyorum hergün, baya da büyük haa tipi falan, golften 308'den falan büyük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eshotçu


    quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bat-Man

    Mazda yı çevremde yeni yeni sıkça görmeye başladım.Araba harika gerçi eski serileride mükemmel ..Hiç kullanmadım ama kullanmak isterim aslında.Test çok başarılı olmuş..Yalnız bazı "arıkadaşların" " Direksıyounda mute tuşu yokmuş hee almayalaım ozaman" gibi lafları etmesi bana hiç samimi gelmiyor,kendilerince espri yapıyorlar heralde.. artı bu forumda mazdaya aşırı bi sevgi var.Çok güzel ama, bu kadar kişi arasında DH Mazda takımı konusuna 1400 den fazla mesaj gelmemiş. Mazda lehine yorum yapan arakdaşlar sanki sırf yorum yapmak için yorum yapmışlar gibi duruyor. Teşekkürler.

    Hocam onlarin yuzde 90 inin ne Mazda araci var,ne de test etmisler.Kendileri burada her arac oneri konusuna Mazda yazarlar,solugu Vw,Ford,Opel,Toyota vs vs bayisinde alirlar.

    Anladım kardeşim senin mazda dan fena halde kuyruk acın var



    Mazda dan niye kuyruk acim olsun yav?.Su forumda Mazda oneren adamlarin yarisi alsaydi eger Mazda nin satislari iki kat olurdu.Yani 100 kusur civarina cikardi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Klavye ekspertizleri doluşmuş yine konuya. Tasarımı rakiplerinin çok ilerisinde o yüzden bu kadar kıskanılıyor galiba VW gibi far değiştirip yeni kasa diye piyasaya sürse bu kadar kıskanılmazdı doğrusu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eshotçu

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ottiman

    Klavye ekspertizleri doluşmuş yine konuya. Tasarımı rakiplerinin çok ilerisinde o yüzden bu kadar kıskanılıyor galiba VW gibi far değiştirip yeni kasa diye piyasaya sürse bu kadar kıskanılmazdı doğrusu.

    Bu aracin tasarimi kotu diyen var mi konuda?Ben goremedim.Ki dedigin de dogru,Vw klasik fari degistirip degistirip satar.Bu aracin tasarimi da gercekten guzel

    Ama tek basina tasarim bir araci almak icin yeterli sebep degil.Zaten milletin takildigi nokta,negatif yonlerine ragmen aracin kusursuz gibi nitelendirilmesi.Test hic objektif degil,neymis aracin fiyatini 90bin zannetmis,80 cikinca sevinmis.Aracta sunger gibi koltuk var,yalitim zayif ama 80 bine sevinmis?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***

    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ***Leopard***


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ottiman

    Klavye ekspertizleri doluşmuş yine konuya. Tasarımı rakiplerinin çok ilerisinde o yüzden bu kadar kıskanılıyor galiba VW gibi far değiştirip yeni kasa diye piyasaya sürse bu kadar kıskanılmazdı doğrusu.

    Bu aracin tasarimi kotu diyen var mi konuda?Ben goremedim.Ki dedigin de dogru,Vw klasik fari degistirip degistirip satar.Bu aracin tasarimi da gercekten guzel

    Ama tek basina tasarim bir araci almak icin yeterli sebep degil.Zaten milletin takildigi nokta,negatif yonlerine ragmen aracin kusursuz gibi nitelendirilmesi.Test hic objektif degil,neymis aracin fiyatini 90bin zannetmis,80 cikinca sevinmis.Aracta sunger gibi koltuk var,yalitim zayif ama 80 bine sevinmis?

    Fiyat bence 70 seviyesinde olması gerekirdi, yalıtım ve konfor konusunda haklısınız ama bu aracı tercih edenlerin büyük bir kısmı ya eski mazda kullanıcısı, ya da tasarımını çok beğenip negatif yönlerini görmezden gelenler. Benim görüşüme göre hiç bir ürün (sadece araç olarak değil) bizi %100 memnun etmez, hepsinin artısı veya eksisi vardır, ihtiyaçlar doğrultusunda hangisi aklımıza yatarsa onu alırız. Mazda alanlara da bir şey diyemem, almayanlara da niye almadın demem.

    Şahsen bu aracı defalarca inceledim yalıtım hariç her şeyini çok beğendim, ama midemi bulandıran ufacık bir şey var; ön cam ile kaput arasındaki plastik kısım zangır zangır sallanıyor, sanki monte edilmek üzere oraya bırakılmış gibi. Denediğim araçta belki problem vardır diye başka bir arkadaşın aracında denedim o da aynıydı. Demek istediğim o ki; yalıtımına kafayı takmadım ama bu meseleye taktım kafayı ileride bu aracı alırsam sürekli o kısmı kurcalarım ve sonunda elimde kalır

    Özet: Herkesin takıntısı farklıdır




  • Dogru tabi,herkesin kriteri farkli ve dediginiz gibi bu fiyat fazla bu araca.

    Bende zaten bu araci alanlara neden aldiniz demiyorum ama bazilari abartiyorlar ya araci ona takintiliyim bende

    Ve dediginiz yine dogru.Hic kimse tutupta yuzde yuz her yonuyle olmus arac bulamaz.Ama herseyiyle on numara olmayan hatta bazi yonleri ile dusuk seviyelerde kalan bir araci da burda yere goge sigdiramayanlar var.İyi bir arac ama,super bir arac degil.Hele bu fiyatla hic degil.

    Bu arada ozet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus tek atar,80 kağıt günah o arabaya be hacı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yorumları okuyorum da ne kadar seviyesiz düzeyde yapılmış. İnsanların aldığı araç yüzümden gerizekalı yerine koymalar, aracın eksiklerini sürekli insanların yüzüne vurmalar. Yahu adamlar arabayı almış, zaten kullanıyorlar. Eksik bir şey gördükleri varsa zaten söylerler. Senin performansı çok kötü dediğin araç belki o insana yeterli geliyor bunu hiç düşündünüz mü? Sanki şehirde sürekli ayağınız dip gazda mı gidiyorsunuz veya şöyle söyleyim arabayı sürekli uç noktalarda mı kullanıyorsunuz? Veyahut servis 6 ayda bir diye şikayet ediyorsunuz mesala. Belki alan kişi pimpirikli(hatta benim gibi) ve sürekli aracında bir sıkıntı olup olmadığını merak ediyor, veya olduğu an değiştirmek istiyor? Herkes kendi eleştirisini deneyip test ettiyse KENDİSİNE göre yapsın rica ediyorum. Buraya gelip çocukça "muhaha" ifadeleri atıp sidik yarıştırmaya hiç gerek yok. Buradaki arkadaşlar da bloklasınlar geçsinler böyle insanları, harcadığınız zamana yazık.

    Arabaya gelecek olursak gerçekten tasarımına diyecek sözüm yok özellikle konsol düzeni ve kokpit beni benden almıştı. Direksiyon hissiyati filan gayet güzeldi buradaki bazı arkadaşlar beğenmemiş tabi ama olabilir. Yalıtım dersek evet sıkıntılar vardı. Egzos sesi hayli güzel geliyordu kulağa, heyecan yaratıyordu. Ancak sanki içeri biraz fazla alıyor gibiydi, uzun yolda insanın sinirini bozacak düzeye gelir miydi bilmiyorum. Servisi ülke geneline yayılırsa daha etkili bir satış yakalayabilirler. Herkese iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.