Şimdi Ara

YENİ MATRİX'İDENEDİM... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar hyundai 1380 kg getz in nerdeyse 4 kişilk ağırlığı oluyo buda normal
  • Ben servo direksiyona pek ihtiyaç duymadım açıkcası,yüksek hızlarda rahatsız olmuyorum matirximle..
  • aracım 7000km'ye geldi...çok şükür sıfır problem!!! tipitip bir araba eyvallah ama motoruna, ekonomisine, performansına, ergonomisine,rahatına ve sürüşüne laf söylettirmem!!! =)
  • Katılıyorum benimkini ilk bakımı geldi bile
  • benim 15.000km daha çok var..ilk bakımda ne kadar masraf çıkacak merak ediyorum paylaşırsan sevinirim.Tşk..
    quote:

Orjinalden alıntı: volkim45

Katılıyorum benimkini ilk bakımı geldi bile
  • bu araca binmeden dışardan yorum yapmak çok yanlış. 1380 kiloluk ağırlığa rağmen devirli kullanımda resmen roketliyor araç iç mekan ferah ve motor ekonomik. yeni megane bindim ruhum daraldı resmen. ha aracın dışı hoş değil derseniz ki buna da çok katılmıyorum atarsınız altına 16lık çelik jantı çekersiniz camlara filmi mis gibi binersiniz
  • imzamı atıyorum yazının altına
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

bu araca binmeden dışardan yorum yapmak çok yanlış. 1380 kiloluk ağırlığa rağmen devirli kullanımda resmen roketliyor araç iç mekan ferah ve motor ekonomik. yeni megane bindim ruhum daraldı resmen. ha aracın dışı hoş değil derseniz ki buna da çok katılmıyorum atarsınız altına 16lık çelik jantı çekersiniz camlara filmi mis gibi binersiniz

• benim bi tek yağ değişti 130 lira gibi bişeydi.
  • sadece yağ değiştiyse biraz çok geldi bana..ama opelin servisinden iyidir :)
  • ee yani dizel yağlar biraz pahalı litresi 11 liramı neydiç.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.