Şimdi Ara

yeni mallar 2. el ve 0 ürünler -->

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) sterling titanyum kaplama çakı (0 ürün) elimde şuan 1 adet bulunmakta 10 adetten son kalan üründür resmi aşağıda fiyatı 40 tldir

yeni mallar 2. el ve 0 ürünler  -->

2)5 adetten son kalan sınırlı üretim çakımız normalde 55tl ama son kaldığından 45e indirdim benchmade orijinal u.s.a üretimi titanyum kaplama kemik kesme eklentisi özellikli sınırlı üretim kelebek çakı (0 ürün) fiyatı 45 tl

3) 2. el original oyun assassins creed (pc için) fiyatı 35 tl sadece bir kez kurulmuştus onun dışında kabından çıkarılmamıştır

4) 2. el twist and shape koşu aleti fazla kullanılmamıştır (foto alırken tozunu silmeyi unutmusum su anda pırıl pırıl )fiyatı 90 tl

5)2. el özel üretim kasa 512 mb ekran kartı 1gb ram windows xp 100 tl değerinde dvd-rw takılmıstır hafızası temizdir gerekli programlar var sadece nero vb. programlar fiyatı 250 tl pazarlık olur yanında mause ve klavye yollanıcaktır

6) crossfire char charda spop character 1 adet permatent awp ve 1 adet permatent(süresiz) mk23socom (sağlam bi tekli) m16 ve flasbang ve bomba bulunmakta charda suan 34 zp ve 291 bonus zp var charın ismi _RoCkRuLeS_ staff sergeant 3 rütbesinde pro bir clan olan türkiye clanının üyesi 1.15 kdsi bulunmakta fiyatı 100 tldir

7)gitar seti (klasik gitar-kılıf-askı-kendi hazırlamış olduğum rehber-akord cihazı)
    gitar 2 ay kullanılmıştır temiz kullanım bir gitar adeta 0 gibi yanında size 1 adet kılıf askı gitarda takılıdır şuan 1 adet akord cihazı ve 2 ay hatta daha kısa bir sürede tamamen gitar çalmayı öğrenebiliceğiniz kendi hazırlamış olduğum rehberi bulundurmakta bu set rehber ayrıda satılmaktadır aşağıda vericem onuda bu setin fiyatı 200 tldir pazarlık olur fotolar aşağıda rehberin fotoğraflarını aşağıda ayrıyetten vericem

8) arkadaşlar kendim 4 yıldır gitar çalıyorum ve öğrenmek isteyenler için bilgilerimi rehber haline getirdim ve bunu satıyorum isteyenlere kargo ile a4e basım gönderilicektir yada istek üzerine fotoğraflar halinde (isteğe göre 5.1 kamera yada tarama ile) göndericem bu bilgilere çalışarak (günde 2 saatinizi ayırarak) sadece 2 ay hatta daha kısa bir sürede tamamen gitar çalmayı öğrenebilirsiniz bu rehberin içinde akorlar-bir kaç ritim-gitardaki notalar-nota ile 20-25 adet şarkı-10-15 adet akor ile şarkı bulunmakta resimler aşağıdadır

fiyatı 45 tl arkadaşlar gayet makul bir fiyat

ürünler kargo ile yollanıcaktır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.