Şimdi Ara

Yeni Macbook Pro lar, ekran kartı Intel Iris Plus Graphics 645 vs Intel Iris Plus Graphics farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, macbook prolara bakıyorum, en alt 2 modelde sırası ile Intel Iris Plus Graphics 645 ekran kartı gözüküyor, 15 bin küsür olan 3. modelde ekran kartı Intel Iris Plus Graphics olarak gözüküyor.

    Bu 2 ekran kartının detaylarını bilen var mı, ikisi arasında çok fark varmıdır, performans olarak. Aynı şekilde, 8. nesil intel işlemcili olan ile 10. nesil intel işlemcili olan arasında ki farkı da merak ediyorum, çok büyük bir performans farkı varmıdır?

    Benim kullanım amacın, Full stack developer, after effect ve premier de kullanıcam ama çok kapsamlı değil, intro videolar, eğitim videoları editleme falan.

    Sizce, 8. nesil işlemcili, Intel Iris Plus Graphics ekran kartlı model işimi görür mü, en az 5-6 sene götürmesi lazım.



  • Merhaba hocam, bende aynı işlerle uğraşıyorum. Tavsiyem base model üzerinden RAM'ı 16GB yapıp öyle satın almanız. Ortalama grafik performans farkı %30u buluyor ama bu (hiç değilse benim için) pek önemli artış değil. Aradaki 4500 civarı olan farkla E serisi bir ThinkPad alınabilir. Eğer ağır video editleme işleriyle uğraşmıyorsanız en mantıklısı base + 16GB RAM. Eğer uğraşıyorsanız yine de almanızı önermem çünkü ortalama 6 ay içinde ekran boyutunu güncelleyeceklerine dair söylentiler dolaşıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sagiri

    Merhaba hocam, bende aynı işlerle uğraşıyorum. Tavsiyem base model üzerinden RAM'ı 16GB yapıp öyle satın almanız. Ortalama grafik performans farkı %30u buluyor ama bu (hiç değilse benim için) pek önemli artış değil. Aradaki 4500 civarı olan farkla E serisi bir ThinkPad alınabilir. Eğer ağır video editleme işleriyle uğraşmıyorsanız en mantıklısı base + 16GB RAM. Eğer uğraşıyorsanız yine de almanızı önermem çünkü ortalama 6 ay içinde ekran boyutunu güncelleyeceklerine dair söylentiler dolaşıyor.
    Teşekkürler, çok kapsamlı bir grafik ve video işim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de aynı bilgisayara bakıyorum.Eğer video edit işiyle uğraşırsak hangi modelini almamızı önerirsiniz ya da web tasarım ve video edit için en iyi laptop hangisidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C_many

    Hocam ben de aynı bilgisayara bakıyorum.Eğer video edit işiyle uğraşırsak hangi modelini almamızı önerirsiniz ya da web tasarım ve video edit için en iyi laptop hangisidir?
    Kesinlikle Macbook Pro, ben macbook pro ya döndüm. Fiyat 3-4 bin daha fazla ama video edit, animasyon falan işin içine girince ibra macbook pro ya döndü. Ben 3-4 ay erteledim macbook pro ya döndüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.