Şimdi Ara

Yeni Macbook (2015) ve Macbook Pro. Hangisini tercih edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Yeni Macbook Apple Store TR'de de sipariş geçilmeye başlandı.

Macbook 1.1 GHz çift çekirdekli Intel Core M işlemci olan modeli (256 GB PCIe tabanlı tümleşik flash depolama) 4.299TL

Macbook 1.2 GHz çift çekirdekli Intel Core M işlemci olan modeli (512 GB PCIe tabanlı tümleşik flash depolama) 5.299TL'den satışa sunuldu.

Şu an 2.7 GHz çift çekirdekli Intel Core i5 128 GB PCIe tabanlı flash depolama Macbook Pro ise 4.299TL'den satılıyor. 2.9GHz 512GB olan Macbook Pro ise 5.999TL'den satılıyor.

Genel bilgileri verdikten sonra soruma geçmek istiyorum. Ben Yeni Macbook almayı düşünüyorum ama bir yandan da Pro mu alsam diyorum. Bilgili arkadaşlardan hangisi neden tercih edilir şeklinde yorumlar alabilirsem benim gibi kararsız kalan diğer arkadaşlar da yararlanacaktır.

Not : Ben GIMP ve iMovie harici ağır bir program kullanmıyorum. Sonuçta ihtiyaçlar önemli. Hatta iMovie'yi de çoğunlukla evdeki iMac'te kullanıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Macbook un , Pro dan tek bir avantajı var, "mobilite" başka avantajı yok, az iş yapıyor olsanız bile sürekli laptop ile gezen biri değilseniz dahi Pro alınmalıdır "verdiğiniz paranın karşılığı" açısından. Siz ben az iş yaparım bana "macbook" önerin gibisinden yazmışsınız içinize sindirmek için sanki

Ne olursa olsun, apple ürünler biraz zevk meselesi, çok beğendiyseniz bence "macbook" da alınabilir, herşey Fiyat/performans değil. Tek sıkıntı bence uzun vadede ortaya çıkacak, daha ilk nesil olduğu için 2 yıl içinde 2 ye katlamasını bekliyorum macbook ların performanslarını.
  • Teşekkürler cevap için. Forumda Yeni Macbook sayfalarında konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sonuç olarak Pro almak daha mantıklı geldi. Şu anki Pro'yu (mid 2009) 6 yıldır kullanıyorum ve yenisini de bir o kadar kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden MBP 2.7GHz 8GB Ram 13' modelini az önce sipariş geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursamsa

Teşekkürler cevap için. Forumda Yeni Macbook sayfalarında konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sonuç olarak Pro almak daha mantıklı geldi. Şu anki Pro'yu (mid 2009) 6 yıldır kullanıyorum ve yenisini de bir o kadar kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden MBP 2.7GHz 8GB Ram 13' modelini az önce sipariş geçtim.

Hayırlı olsun, bu tüketim çılgınlığında 6 yıl eski cihazınızı kullanmanız kıskanılacak bir hareket ayrıca.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Teşekkürler cevap için. Forumda Yeni Macbook sayfalarında konuyla ilgili yorum yazanlar olmuş. Sonuç olarak Pro almak daha mantıklı geldi. Şu anki Pro'yu (mid 2009) 6 yıldır kullanıyorum ve yenisini de bir o kadar kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden MBP 2.7GHz 8GB Ram 13' modelini az önce sipariş geçtim.

sende bendenmişsin dostum.ben de 2009 proyu kullanıyorum hala ve ısrarla direniyorum ama artık değişme zamanı geldi mi diye de gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

sende bendenmişsin dostum.ben de 2009 proyu kullanıyorum hala ve ısrarla direniyorum ama artık değişme zamanı geldi mi diye de gidip geliyorum.

Gelmiş gibi hocam :) Tabi ihtiyaçlarınızı bilmiyorum ama tarayıcıda 15+ tab açıp düzenlemeler yapmam gerektiğinde bile kasıyor gibi artık. Biraz da şarj problemi sorun oluyor bende. 2 saat üzerinde pek çalışmıyor artık bu da devamlı şarj aleti yanında olması demek. iMovie'ye ihtiyaç duyduğumdaki durumu söylemiyorum bile :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Gelmiş gibi hocam :) Tabi ihtiyaçlarınızı bilmiyorum ama tarayıcıda 15+ tab açıp düzenlemeler yapmam gerektiğinde bile kasıyor gibi artık. Biraz da şarj problemi sorun oluyor bende. 2 saat üzerinde pek çalışmıyor artık bu da devamlı şarj aleti yanında olması demek. iMovie'ye ihtiyaç duyduğumdaki durumu söylemiyorum bile :))

Ben pili yeniledim bu sene tekrar 4 saate çıktı. Ssd ve 8gb ram ile kullanıyorum uzun zamandır. O sayede bu kadar dayandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.