Şimdi Ara

Yeni Macbook!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandan beri Macbook almayı düşünüyordum.
    Burada Macbook lar yurtdışındakilere göre çok pahallı olduğu için, bu ay ABD ye giden bir arkadaşıma aldıracaktım.
    Ancak bugün aşağıda linkini verdiğim isteye baktuığımda yıkıldım.
    Siteye göre hali hazırda bulunan Macbook ların artık eski kaldığı ve yeni Macbook ların çıkacağını belirtiyor.
    Bu konu ile ilglili olarak bilgisi olan var mı?
    Iphone alalım derken yenisi çıkacak dendi. Aylarca bekledik! Gerçi hala alamadık!
    Şimdi de Macbook larda mı bekliyeceğiz???

Macbook

• oncelıkle bu sorun ıcın yenı baslık acmana gerek yoktu daha oncekı baslıklarda bunu yeterınce tartıstık ve konustuk.Sorunun cevabanısı ıse kımse sana macbooklar su tarıhte yenılencek dıye veremez.ınternette bır suru fake macbook ve macbook pro resımlerı var ınanmamanı onerırım.imaclerın alımınyum kasaya gecıcegı zaman bıle son 1 haftaya kadar kımse bır sey soyleyemedı.ancak gelısmelerı appleınsıder ve macrumors gıbı cok saglam sıtelerden takıp edebılırsın.en son guncelleme 5 6 ay once yapıldı macbook lara en az 1 yıl gecmeden de guncelleme yapılmaz dıye tahmın edıyorum.ayrıca macbook ve proların kasa degısıme gıdecegı yonunde de soylentıler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 1 Ağustos 2008; 17:25:14 >
  • Söylenildiği gibi yeni başlık açmana gerek yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.