Bildirim
Yeni Mac Pro almak istiyorum yardım edermsiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aman ha.
Ayrıca ne amaçlı alacaksın?
İş amaçlı ise sana E5 2620'li bir OS X kurarız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun ve film için birde kablolardan kurtulmak için yalnız bunun cd girişidemi yok lütfen bir yardımcı olun -
şuanki bilgisyarım da bu
INTEL CORE İ7-2600K, 3.40 GHZ, LGA1155, İŞLEMCİ
GSKILL F3-12800CL9D-8GBSR 4*4GB 1600Mhz DDR3 Memory CL9 Value
CORSAIR 120GB FORCE 3 2.5 SATA3 6GB(550/510 MB/S)CORSAİR
1.225 TB hardisk
Nvida Zotac GTX690 4GB 512 Bit
Asus MAXIMUS V EXTREME Intel® Z77 Express Chipset ANAKART
SAMSUNG SH-B123L , BLU-RAY ROM, DVD YAZICI, 16X, SATA, SİYAH (KUTU
DARK EVO İİ (DKCHEVOİİ650SEA), 650W, USB, SES, AKRİLİK PANELLİ SİYAH OYUNCU KASASI -
Apple herşeyi ezer ve geçer. ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tufanoo
şuanki bilgisyarım da bu
INTEL CORE İ7-2600K, 3.40 GHZ, LGA1155, İŞLEMCİ
GSKILL F3-12800CL9D-8GBSR 4*4GB 1600Mhz DDR3 Memory CL9 Value
CORSAIR 120GB FORCE 3 2.5 SATA3 6GB(550/510 MB/S)CORSAİR
1.225 TB hardisk
Nvida Zotac GTX690 4GB 512 Bit
Asus MAXIMUS V EXTREME Intel® Z77 Express Chipset ANAKART
SAMSUNG SH-B123L , BLU-RAY ROM, DVD YAZICI, 16X, SATA, SİYAH (KUTU
DARK EVO İİ (DKCHEVOİİ650SEA), 650W, USB, SES, AKRİLİK PANELLİ SİYAH OYUNCU KASASI
Bu makine oyun için uygun değil AMD FirePro D300 var buda oyunda tırtlar...
İ7 2600 ve GTX690 gayet iyi...
Film için fazla zaten mac pro illede küçük olsun filmimi izleyim diyorsanız mac mini alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende büyük heyecanla bu sistemi satışa koydum sahibinden ve gittigidyorda yarın alırım diye d700 lüsünü düşünüyordum yani oyun için işe yaramazımı -
quote:
Orijinalden alıntı: tufanoo
bende büyük heyecanla bu sistemi satışa koydum sahibinden ve gittigidyorda yarın alırım diye d700 lüsünü düşünüyordum yani oyun için işe yaramazımı
Beş para etmez...
GTX 690 uçar kaçar hocam neyinize yetmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani bunun işletim sistemi oyunları desteklemiyormu ozaman biraz bekleyelim buna eş bir oyun sistemi nasıl toplayabilirim yardım edermisiniz -
hocam yetiyor ama bu küçük kablo falanda fazla yok diye dedim ama cd girişi bile olmayan bilgisayara 11 000 verilirmi yav -
Hocam Mac Pro'yla Oyun oynarsınız film izlersiniz ama sadece bu amaçlar için alacaksanız yazık olur. GTX690 çok iyi bir ekran kartı şimdi kullandığınız bilgisayarın işlemcisini upgrade ederseniz başka bir şeye gerek yok ama ben mac kullanmak istiyorum diyorsanız Mac Mini almanızı öneririm. Kendim i5'li modelini kullanıyorum tabiki performansı Mac Pro kadar uçmuyor ama yinede iyi bir cihaz. Mac Mini'de oyun oynarsınız ama Mac OS X'in oyun konusunda Windows'un geride kalmasın ve Mac Mini'nin HD4000 kullanması bir sorun önemli olan sizin tercihiniz. Eğer bütceniz yeterse Masaüstünde PC dizüstünde Mac kullanmanızı öneririm. MacBook Air'lerede bakabilirsiniz. Siz hangi amaç için kullanacağınızı daha detaylı yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim. -
dediğim gibi en önemlisi oyunlar için ve 4k ekran desteği birde kablo sorunu fazla yok yani şaşırdım kaldım şimdi sen oyun oynanır diyorsun diğer arkadaşlar oynanmaz diyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X