Şimdi Ara

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
6
Favori
66.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gidişle beklentım ;

1.2 Allure 370 bın

1.5 dızel Allure 390 bın

1.2 GT 400 bın

1.5 dızel GT 420 bın

Şeklinde.. Satış fiyatları olarak.. Lıste fiyatlarına 30 bın tl daha ekleyin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt

Aynen 450 yazıp 420'ye bırakırlar, benim de kafamdaki tahminler bunlar.

Hocam peki Türkiye'ye gelen GT'de ne gibi donanımlar olur sizce?

• scanh kullanıcısına yanıt

Yeni 308 Allure ;
    - Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    - Kablosuz şarj
    - Levha tanıma ve kör nokta uyarı sistemi
    - Adaptif hız sabitleyici
    - Parlak siyah cam çıtaları ve karartılmış arka camlar
    - 17 inç alaşım jant
    - Krom ızgara
    - Parlak siyah difüzör
    - 180 derece geri görüş kamerası
    - 10 İnç orta konsol dokunmatik ekran ( Standart )
    - Orta konsol dokunmatik ekranın altındaki özelleştirilebilen 2. Ekran ( Allure ve GT )
    - Dijital hayalet ekran ( GT versiyonda 3D i-cockpit diğer donanımlar normal dijital )
    - Ön ve arka full led farlar ( GT de Matrix Led ve arka ışık imzası yatay şekilde )

Active < Allure < GT
    Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

GT’ de ek olarak;

-Şerit konumlama ( yarı otonom için )

-18” jantlar

-Alcantara-Deri koltuklar

-Focal ses sıstemı

-360 derece kamera

-3D göstergeler

-Ambiyans aydınlatma

-Led matrix farlar ve arka yatay ışık imzası

-Isıtmalı direksiyon ve koltuklar

• Arabanım tasarımı fazla fazla geldi bana nedense.
    Önü bmw 1 serisi tarzı bakışı bi tuhaf gözüktü.Arkası da yorucu ve kore arabalarına benzettim. İçide çok alengirli. ne oldu eskiden çok hoşuma giderdi bu tarz tasarımlar bilemedim.
    R line golf daha oturaklı gözüküyor .bekleyip görücez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurKoEren

Alıntıları Göster

Yeşillide çok güzel bu da, arasında karar vermek zor olacak

• frknsysl F kullanıcısına yanıt

Yeşil ton olarak çok güzel ama kapalı garajınız yoksa , seramik , folyo yaptırmadan 6 ay sonra tanınmaz hale gelecektir : ) Kullanım kolaylığı zor .

Güncel Allure 1,5 508 ne kadar acaba bayide ? Bir de hitap kolaylığı açısından isim öğrensem çünkü daha çok yazışacağız Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi 

• quote:

Yeşil ton olarak çok güzel ama kapalı garajınız yoksa , seramik , folyo yaptırmadan 6 ay sonra tanınmaz hale gelecektir : ) Kullanım kolaylığı zor .

Evet ne yazık ki ve orhangazideyim, işime gitiğimde yeni yıkatıp nereye çekersem çekeyim aracımı akşama kuş pisliği oluyor ve toz geliyor çok. Beyaza yönelicez gibi mecbur. Sedefli beyazıda gayet güzel. 1.2 motordan korkuyorum birtek, aynı motorlu aracımız var ailede serviste yatıyor şu anda. Böylesine şık gözüken bir aracı da dizel gürültüsüyle almak istemiyorum. Keşke 1.6 hybrid getirseler ülkeye. Gerçekten inanılmaz keyifli olurdu. Artık bakalım, 1.2 ye kalacağız gibi duruyor mecburen.

• frknsysl F kullanıcısına yanıt

Yeşil kesinlikle almayın :( . Sedefli beyaz , tekno gri bunlar daha kullanışlı olur :) 1,2 motorlar revize edildi aslında bir çok parçası değişti . Sizin model yılı ve araç nedir ? yurt dışında hybrid var 1,6 ile ama buraya bu kurla gelmez bence . Dizel çok gürültülü değil bence ben akdeniz de yaşadığım için bana öyle geliyordur belki de .

GT cidden dolu dolu olmuş. Bir de uzun kaputla beraber duruşu öyle bir boyuttaki C hatcback algısının çok ötesinde. Cidden sağlam bişey geliyor, umarım fiyatları abartmazlar en azından Golf'ün bir tık aşağısına konumlandırırlar.

• quote:

Yeşil kesinlikle almayın :( . Sedefli beyaz , tekno gri bunlar daha kullanışlı olur :) 1,2 motorlar revize edildi aslında bir çok parçası değişti . Sizin model yılı ve araç nedir ? yurt dışında hybrid var 1,6 ile ama buraya bu kurla gelmez bence . Dizel çok gürültülü değil bence ben akdeniz de yaşadığım için bana öyle geliyordur belki de .

2020 model grandland x var bizde, motorun bi yerinde kaçak mı varmış neymiş, su boşalmış motor suyu. Garantiye giriyor dedi servis bir parça değişecekmiş bakalım. Eniştemde benim şu an yoğun kullandığım 5008 var, 2019 model Allure Selection 1.5 dizel, yolda motor sesi hiç yok, sessiz motor yenisi daha da sessiz olur diye düşünüyorum. EAT8 ile gayet keyifli ve 7 kişilik SUV araç az yakıyor. Motoru beğeniyorum aslında ama benzinli motorunda sürüş hissini beğeniyorum. Bakalım belki de 308 sedefli beyaz allure 1.5 dizel nasip olur :) 508 1.5 dizel motorla çok satılıyor, 0-100 km si 10 sn, 308 10 sn altında olur 1.5 dizel motorla, keyifli olur hemde az yakar. Bakalım fiyatı ne olacak.

• 2019 dan sonra ki peugeot yeni favori markamdır

1.5 2 sene önce falan gün batımı saatlerinde sahilde turluyodum ve karşıdan gelen yeni 2008 leri gördüm

ilk görüşüm oydu yeni peugeot tasarımını ve o farları yüzünden tutuldum arabaya

akşam eve gelip araştırdım falan peugeot devrim yapmış.. iç dizayn, motor, konfor vs

308 de çok başarılı araç olacak gibi duruyor.. fiyatları merak ediyoruz :)

• TurKoEren kullanıcısına yanıt

Geçen ay 508 için Cam tavanlı Allure 420 bın tl dıyorlardı. Hazıran zammından sonra 430 bın tl cıvarına bırakıyorlardır tahmınımce.

Cam tavanlı Beyaz GT sıze gelsın ;

Yeni logo, yeni tasarım: 2021 Peugeot 308 neredeyse tamamen kamuflajsız görüntülendi

Eyvallah Eren hocam, Şahin ben ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 7 Haziran 2021; 8:6:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Geçen ay 508 için Cam tavanlı Allure 420 bın tl dıyorlardı. Hazıran zammından sonra 430 bın tl cıvarına bırakıyorlardır tahmınımce.

Cam tavanlı Beyaz GT sıze gelsın ;

Eyvallah Eren hocam, Şahin ben ;))

Beyazı benimde radarımda tek korkum yükselen Döviz kuru. bugün Gt 2008 e vereceğim paranın üstüne 40-50 bin daha koymak gerekiyor bu araca sahip olabilmek için buda 308 i bekleyemeyecekmişim gibime geliyor.

Gerçi Temmuzda çok büyük atak varmış Ekonomide bunun neticesi olarak kur tepetaklak inebilir aşağıya.

• quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Beyazı benimde radarımda tek korkum yükselen Döviz kuru. bugün Gt 2008 e vereceğim paranın üstüne 40-50 bin daha koymak gerekiyor bu araca sahip olabilmek için buda 308 i bekleyemeyecekmişim gibime geliyor.

Gerçi Temmuzda çok büyük atak varmış Ekonomide bunun neticesi olarak kur tepetaklak inebilir aşağıya.

Alıntıları Göster

Ekonomide nasıl bir atak olacakmış ki ? Ben pek emin değilim açıkcası. Ama tabi temennimiz bu yönde, inşallah söylenenler doğrudur.

• 207m kullanıcısına yanıt

Temmuz ayına bir şey kalmadı hep beraber göreceğiz.

• efesb kullanıcısına yanıt

Hocam GT 2008 ne kadar suan, ben 308 Allure'un 2008 GT den daha pahalı olacagını sanmam en fazla yakın fiyatlar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackberryBB

Hocam GT 2008 ne kadar suan, ben 308 Allure'un 2008 GT den daha pahalı olacagını sanmam en fazla yakın fiyatlar olur.

B SUV ile C HB araçların fiyatı çok yakın birbirine. Bende çok fark olacağını sanmıyorum.

Geçen hafta 2008 için 1.2 130hp Gt için 379.750 ₺ teklif aldım.

Ben 308de de mevcut sunulan son teknolojik sürüş özelliklerine sahip olmak istediğimden sanırım 308'i Gt opsiyonlu almak isterim yarı otonom sürüşün olmasını istiyorum araçta.

• efesb kullanıcısına yanıt

Lansman fıyatıyla 390-400 e alırsınız bence hocam euro 12 tl ye fln cıkmazsa tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackberryBB -- 7 Haziran 2021; 21:14:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.