Bildirim
Yeni lig sistemi lig düşmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aşama derken gümüş 5 ten bronz 1 e düşmesin senin bahsettiğin şey ise küme :) -
gümüş 5ten bronz 1e düşmessin, kastettikleri bu olması lazım. yani divisionlar içinde gayette düşebilirsin. Ha olur da gümüşten bronza falan düşen de çıkarsa, oturup bir daha düşünürüz. -
ben de 5 maç kaybettim ve 3 ten 4. lige düştüm. Açıklamalarda yazdığını bile bile pek ciddiye almadan oynadım -
Lig'den de düşmek mümkün bildiğim kadarıyla. Oyuna uzun bir süre girmezseniz bir alt lige düşebilirsiniz. -
oyun kaybederek gümüşten bronza düşebilirmiyiz biri bunu açıklasada rahatca ranked girsem -
Şimdi Gold V'ten Silver I'e düşebilir miyim, net cevap bilen var mı? -
Öyle söylemiyor.zor olduğunu söylüyor.Zoru başarmışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: SideBlast
Şimdi Gold V'ten Silver I'e düşebilir miyim, net cevap bilen var mı?
Evet net olarak düşebilirsin. 0 puandasın 26gün mü ne ranked girmeyince düşüyorsun diye biliyorum . tabi farklı kriterleri de vardır -
Benim bildiğim bu yeni sistemde düşmenin olmadığıydı.Yanılmıyorsam sadece sıralamada geriliyormuşsun.Ama tabi umarım böyle değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: aybarsbaturay
quote:
Orijinalden alıntı: SideBlast
Şimdi Gold V'ten Silver I'e düşebilir miyim, net cevap bilen var mı?
Evet net olarak düşebilirsin. 0 puandasın 26gün mü ne ranked girmeyince düşüyorsun diye biliyorum . tabi farklı kriterleri de vardır
-
silver 5 den bronze 1 düşmezsin. ama silver4 den silver 5 düşersin -
Benim düştüm ne iş ? Gümüş 5'ten Bronz'5 e kadar hemde. Full Lose. -
özel durumlar var
1. 28 gün oyuna girmezsen alt lig edüşüyosun
2. feedlemeyi abartırsan her oyun 0/50 gidersen ve bunu riot çakarsa seni, alt kümeye atıyor(her maç 4-5 report yersen) -
quote:
Orijinalden alıntı: cucuozgur
Benim düştüm ne iş ? Gümüş 5'ten Bronz'5 e kadar hemde. Full Lose.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
gümüş 5ten bronz 1e düşmessin, kastettikleri bu olması lazım. yani divisionlar içinde gayette düşebilirsin. Ha olur da gümüşten bronza falan düşen de çıkarsa, oturup bir daha düşünürüz.
Server değiştirince çok da güzel düşüyosun fah dı siystım -
quote:
Orijinalden alıntı: ermvrs
özel durumlar var
1. 28 gün oyuna girmezsen alt lig edüşüyosun
2. feedlemeyi abartırsan her oyun 0/50 gidersen ve bunu riot çakarsa seni, alt kümeye atıyor(her maç 4-5 report yersen)
28 gün girmeyince direk düşmezsin puan kaybetmeye başlarsın. Haftada 3 puan mı ne kaybetmeye başlıyorsun. 5. ligte 0 puana düştüğün zaman 28 gün oyun oynamazsan(ranked) alt kümeye düşme ihtimalin olmuş oluyor. Başka türlü düşülmüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X