Şimdi Ara

Yeni laptoplar beklenmeli mi yoksa hemen alınmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle değerli vaktinizi ayırıp açtığım konuya baktığınız için teşekkür ederim.
    Öncelikle aklımda dell inspiron 7567 modeli vardı fakat 4000 tl den 4500 tl ye çıkması ve gtx1060 modelini istediğimden dolayı almayıp bekleme kararı aldım.
    Asıl soruma gelecek olursak eylül ekim ayları içerisinde dell inspiron 7567nin fiyatı düşer mi ve gtx1060 modelli yeni bilgisayarlar çıkar mı ve fiyatları 5000 tl yi geçer mi çünkü gtx1060 modeline vereceğim en yüksek fiyat 5000 5500 arası olucaktır.

    Olumlu olumsuz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • 7.nesil islemci ve 10. nesil ekran kartlari yeni cikti. Yeni model bekleyim derken 2-3 ay sonra bu sefer 8. nesil gelcek onu bekleyim diceksin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama şöyle bi durum var benim bütçem 5000 tl ve ekran kartının gtx1060 olmasını istiyorum bu yüzden beklemelimiyim diye sormuştum ve dell 7567 modeli indirime girer mi eylül ayında ya da gtx1060 modelleri 5000 kadar düşer mi ?
  • Bir şeye ihtiyacınız varsa beklemeyin. Keyfî bir şey ise bekleyebilirsiniz, size bağlı. Çünkü genelde fiyatı düşmez çok ekstrem durumlar olmadığı sürece. Atıyorum siz bugünkü A1 modelinin fiyatı düşsün diye beklersiniz ama aylar sonra A2 çıkınca A1 piyasadan çekilir, A2 yeni çıktığı için A1'den biraz daha pahalıya satılır. Bu sefer de A3 olmasını istiyorum acaba beklesem mi diye düşünürken aynı döngü devam eder genelde laptoplarda. Eğer çok ekstrem durum olmazsa maalesef bu böyle. Ekstrem durum nedir? Yeni model çıkarken eskisinden çok sayıda stok vardır güzel bir indirim gelir, dolar baya düşer, bir firma müşteri çekmek için sağlam bir indirim yapar falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevabınız için çok teşekkür ederim fakat aslında tam olarak duymak istediğim cevap bu değildi. Gönlümden gtx 1060 laptoplar geçiyor bunların fiyatı eylül ekim gibi 5000 tl ye düşer mi onu merak ediyorum çünkü şuanda gtx 1060 ekran kartı modelli olan dizüstü bilgisayarlar 6000 tl den başlıyor
  • up
  • Selamlar,

    Burda size düşer diye umut vermek gibi olmasın ama ocakta alınan bilgisayarlar %20 ila %30 değer kazandı yani evet dolar olarak 600 dolarsa 550 dolara düşer ama siz o gün ki kurda bu düşüşü farkeder misiniz bilemiyeceğim. Bu ürünler dolar kur endeksi üzerinden satılan ürünlerdir. Bu nedenle tahmin etmek zordur.

    Kolay Gelsin..
  • para problem ise bekle çünkü artık düşmeş hergün vergi hergün zam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.