Şimdi Ara

Yeni laptop ses ve görüntü kalitesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün yeni notebook aldım abra a5 v11.1 ve iki sorunla karşılaştım şuanlık. Öncelikle işletim sistemim orjinal degil bunlar etkiler mi bilmiyorum.
    İlk sorunum kasadan devamlı bir cızırtı gelmesi. Bu ses çok az ve tanımlaması ince bir su borusuna arada bir taş sürtermiş gibi bir ses :D
    İkinci sorunum youtubeda video açıyorum ve 720p ye alıyorum. Ama görüntü kalitesi sanki 720 değilde 360p gibi.

Bu sorunlar için monster destek hattını aradım. Ses için harddiskten geldiğini ssd almam gerektiğini söylediler. 7 yıl hp kullandım hiç böyle bir cızırtı duymadım :D ikinci sorun içinse masaüstü görüntü ayarlarına girmemi ve boyutu %100 e çekmemi söylediler. Bu yazıların boyutunu küçülterek kaliteli hale gelmesini sağladı ama bu seferde yazılar küçük :D ayrıca video kalitesizliğide devam ediyor. Alttaki görsel 720pde photoshop yazıları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim yükleyemedim arkadaşlar.

• Arkadaşlar yardım lütfen

• quote:

İkinci sorunum youtubeda video açıyorum ve 720p ye alıyorum. Ama görüntü kalitesi sanki 720 değilde 360p gibi.

Videoya sağ tıklayıp "meraklısı için istatistikler"e tıklayın.Video üzerinde çıkan bilgilerden videonun çözünürlüğünü öğrenebilirsiniz.Tam ekran yapıp izlediğinizde güzel görünmesi gerek.

• Dimensions : 1536x864

Resolution : 1920x 1080 yazıyor hocam ama sanki yinede bi 720 havası var

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Ben şuan bilgisayarın gtx1050yi değilde intel hd graphici kullandıgını düşünüyorum. Bunu nasıl çözerim

• quote:

Orijinalden alıntı: menelan

Ben şuan bilgisayarın gtx1050yi değilde intel hd graphici kullandıgını düşünüyorum. Bunu nasıl çözerim

ekran kartının denetim panelinde hangi uygulamaları hangi kartla kullanacağının ayarı vardır.Bir kurcalamanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    18 yıl önce açıldı
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Akşama kontrol edecegim teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.