Şimdi Ara

Yeni laptop kurulum ve indirilmesi gereken programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni laptop (SAMSUNG ATIV BOOK 2 NP270E5J-X01TR NOTEBOOK) aldım. internet şifresini girip internete bağlandım ama sayfalar açılmıyor.
    "Norton güvenlik duvarı iletişimi engelliyor" diye uyarı çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

ve yeni bir laptopa yüklemem gereken diğer programlar nelerdir? bunu adım adım açıklarsanız veya daha önce açıklandıysa link'ini paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1990

merhaba,
    yeni laptop (SAMSUNG ATIV BOOK 2 NP270E5J-X01TR NOTEBOOK) aldım. internet şifresini girip internete bağlandım ama sayfalar açılmıyor.
    "Norton güvenlik duvarı iletişimi engelliyor" diye uyarı çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

ve yeni bir laptopa yüklemem gereken diğer programlar nelerdir? bunu adım adım açıklarsanız veya daha önce açıklandıysa link'ini paylaşırsanız sevinirim.

sayfalara girilmiyor derken nerelere giriyorsunuz? birde nortonu silin. norton360 indirin onu kurun. 30 gün deneme sürümünü kullanın. bu süreyi uzatmak istersen bana pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 23 Ağustos 2014; 0:37:58 >
  • internete bağlı görünüyor, ama hiçbir sayfaya girmiyor, google yazıyorum örneğin internete bağlanamadı diyor.

norton'u ben yüklemedim, laptop ı aldığımda içinde vardı, kalıcı mı yoksa 30 günlük deneme süresi mi acaba? kalıcıysa silmek istemem
  • Öncelikle nortonu kaldırın. Bence en gereksiz en kötü virüs programı. Her zaman durup dururken sorun çıkartır. Nortonu kaldırdıktan sonra deneyin internete girmeyi. Virüs programı konusuna gelirsek bir bilgisayarın virüs programı bilgisayarı kullanandır. Benim pc özellikleri çok iyi ama virüs programı kurulu değil. Virüs programları bilgisayarın hızını performansını düşürür. Ben oyun oynayan birisi olduğum için Virüs programı kullanmıyorum. Virüs bulaştığı zaman ise "Combofix" ile temizliyorum.
  • Avast-Avira-Comodo İnternet Security kurabilirsin virüs programı için veya arkadaşların dediği gibi combofix kullanabilirsin.
    Bazen o internet sorunu benim masaüstü bilgisayarımda da oluyor. Modeme reset atarak veya kapatıp açarak çözebiliyorum. Bunları dene olmazsa modemi kablo ile bağla bilgisayara.
    Kurman gereken programlara gelirsek; CCleaner internet geçmişini ve kayıt defterini düzenlemek için, Defraggler sürücülerdeki verileri derleyip toparlamak için, internet download manager internetten dosya indirmek için. Bunların dışında klasik winrar, gom player,firefox-chrome-yandex gibi şeyler var.
  • quote:

internete bağlı görünüyor, ama hiçbir sayfaya girmiyor, google yazıyorum örneğin internete bağlanamadı diyor.

norton'u ben yüklemedim, laptop ı aldığımda içinde vardı, kalıcı mı yoksa 30 günlük deneme süresi mi acaba? kalıcıysa silmek istemem

laptopla gelen sürümü hiçbir halta yaramıyor. norton 360 ı kur. öyle dene olmazsa yaz buraya
    @qualkamil norton360 ın hiçbir zaman kötülüğünü görmemişimdir laf ettirtmem. sadece güçlü bilgisayarlara kurulması gerekir yoksa kasma yaptığı doğrudur. birde combofixle falan temizlerken senin dosyalarınıda silip geri alınamayabileceğini biliyorsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 23 Ağustos 2014; 10:49:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

internete bağlı görünüyor, ama hiçbir sayfaya girmiyor, google yazıyorum örneğin internete bağlanamadı diyor.

laptopla gelen sürümü hiçbir halta yaramıyor. norton 360 ı kur. öyle dene olmazsa yaz buraya
    @qualkamil norton360 ın hiçbir zaman kötülüğünü görmemişimdir laf ettirtmem. sadece güçlü bilgisayarlara kurulması gerekir yoksa kasma yaptığı doğrudur. birde combofixle falan temizlerken senin dosyalarınıda silip geri alınamayabileceğini biliyorsun değil mi?

Combofix düşük istem özelliklerine sahip veya yüksek sistem özelliklerine sahip bilgisayarların virüs programı olmadan kullanması gereken çok iyi bir programdır. Dosyaları silme konusuna gelirsek. Eğer içinde önemli dosyaların varsa onların yedeğini almıyacaksan, Bilgisayar kullanma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.