Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni kasasını bekliyoruz. Umarım biraz daha klas bir iç mekanla gelir.
  • 2008 yılında konu ilk açıldığında ki 1,8 intense paketinin fiyatını gördümde içim acıdı neredeyse ikiye katlamıs su an o para olsa 1,8 oluşuna ne kadar yaktığına falan bakmaz sadece o ses sistemi için bile alır severek binerdim. Asx kullanıyorum arabamı hiç araştırmadan bayide görüp beğenip aldım ama kullandıkça tadına varıyorum sağlamlığını kalitesini görüyorum, otomobil sadece kozmetik dokunuşlardan şık iç mekandan bol nikelajdan ibaret bir olay değil, Lancer da bunların en açık kanıtı, bu arabanın satmamasına şaşıyorum doğrusu hani diyebilirler dizeli yok vs vs ama en azından benzinli corollalar kadar civicler kadar satmalı onlarla asla baş edemeyecek bir araç değil.
  • Merhaba arkadaşlar nerdeyse bu formda ki bütün yorumları okudum. sadece şunu soracağım 2009 1,5 inform model bir lancer ile 1,5 clio sembol kapışsa sonuç ne olur. ( forumda bir iki kişi smbol veya albeya tokatlıyor gibi birşey yazmış böyle birşey mümkün mü ? )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B1RKAN

    Merhaba arkadaşlar nerdeyse bu formda ki bütün yorumları okudum. sadece şunu soracağım 2009 1,5 inform model bir lancer ile 1,5 clio sembol kapışsa sonuç ne olur. ( forumda bir iki kişi smbol veya albeya tokatlıyor gibi birşey yazmış böyle birşey mümkün mü ? )

    Onu ben yazmıştım. 1.5 Lancer Otomatik vitesle 1.4 manuel vites Clio kapışırsa sonuç Lancer için hüsran oluyor. Defalarca test ettim.

    Ama en son manuel vites bir informla (kaldığım yerde sadece 2 lancer var zaten) tekrar denediğimde bu sefer egzoz dumanını soluyan Clio oldu. :)
  • 1.8'de heyecan için gaz pedalına gerek yok.
    Ses sitemi sizi ayrı bir dünyaya götürüyor

    Performans konusunda ise;
    2, 3 ve 4. viteslerde ise TSI'ların canı çok yanıyor...
  • 1.6
  • Lancer 1.8 INTENSE CVT incelemem için bakınız;
    http://forum.donanimhaber.com/m_74863962/tm.htm
  • Lancer 1.8 cvt ile 1.6 invite arasında kaldım. Bu ikisi arasında öenmli donanım farkı varmı. 1.6 nın yakıt tüketimi ve 0-100 ü hoşuma gitti 1.8e göre. 1.8inde otomatik olması ve 8+1 ses sitemi ve 18 inç jantları etkiledi beni. ama bu yazdıklarımdan başka fark varmı bilmiyorum. Başka fark varsa neler var , siz hangisini önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.