Şimdi Ara

+Yeni LAGUNA III Ana Konu+ 0 Bir Laguna Aldım (Resim Ekledim+Modifiye Edildi) (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.860
Cevap
51
Favori
381.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebucendel

Subatta aldım, aldığımda 138.000 km deydi. 43.750 ye aldım. Evet gruba üyeyim gördüm orada sizi.

200? Kac? Koltuklar yari deri yari kumas mi? Bende nisan da aldim expression ama benimki katlanir ayna ve elektronik el freni var . Esp anahtarsiz giris ve hiz sabitleme yok. 33.500 aldim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna hastası L kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım executive donanım, deri koltuk hız sabitleme katlanır ayna elektronik el freni hareketli xenon far. Hepsi var. Sizin kaç km de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebucendel

Benim aldığım executive donanım, deri koltuk hız sabitleme katlanır ayna elektronik el freni hareketli xenon far. Hepsi var. Sizin kaç km de ?

146.000

• Aracına extra ses goruntu navigasyon taktıran var mı ? Bari biraz daha kaliteli müzik dinlerim diye Bose a girdim, girmez olaydım. Laguna yok Alternatif önerilerinizi bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Aracına extra ses goruntu navigasyon taktıran var mı ? Bari biraz daha kaliteli müzik dinlerim diye Bose a girdim, girmez olaydım. Laguna yok Alternatif önerilerinizi bekliyorum...

Megane, Clio gibi seriler devam ederken Laguna neden etmiyor acaba?

Talisman falan çıkardı ama Laguna olarak devam etseydi keşke.

• quote:

Aracına extra ses goruntu navigasyon taktıran var mı ? Bari biraz daha kaliteli müzik dinlerim diye Bose a girdim, girmez olaydım. Laguna yok Alternatif önerilerinizi bekliyorum...

Laguna nin standart ses sistemi gayet iyidir aslinda tamin eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Laguna hastası

quote:

Laguna nin standart ses sistemi gayet iyidir aslinda tamin eder

Kötü demedim kötülemedim ki... Daha iyisinin daha kalitelisinin arayışındayım sadece...

• Dün akşam basınçlı su ile yıkarken boyası kalktı. Baya moralim bozuldu. Buraya ne yapabilirim? Lokal boya mı olacak? Belli olur mu?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• günaydın arkadaslar

cok sık paylasımda bulunamasam bile nerdeyse haftada 2-3 kez girip paylasımlarınıza göz atmaya calısıyorum.
    Laguna 3lerde yasanan genel sıkıntıları çözmekle ilgili epey faydalı oldu burada yazılanlar bana acıkcası.
    tekrar teşekkür ederim fırsat bulmusken (:

bu arada gecende ilk kez aracımı normal 15000 km bakımı yetkili servis harici bi ustaya teslim ettim.
    Bursa da olanlar bilir belki. Tümen OTO. Otosansitte. İşinin ehli ve eski bi laguna 3 kullanıcısı olarak epey yardımcı oldu bana.

Memnun kaldım (ustalık+orjinal ürün+fiyat acısından)

usta arayısı olanlar varsa değerlendirebilir.

Bu arada ön sol aks bilyasından ses geliyor aracımda. Hafif bi sürtünme sesi gibi.
    Bu sorunu daha önce yasayan var mı? Varsa neden kaynaklanmıs olabilir? (bozuk yol vs.)
  • Sabah arabayi calistirdim akü bitik calismadi. Takviyeyle calistirdim. Serviste indirim falan 400 liraya takiyorlar aküyü. Disarida da 72 amperlik aku takmaya kalkiyorlar ben de yanasmadim ona. Akü öneriniz var mi? Servis disinda tabi.

• geçen hafta içinde benimde başıma aynı sorun geldi.aracın uzerinde orjinal renault logolu varta akü vardı 70 amper,benim enişte lastik ,akü bayisi inci akü tavsiye etti 70 amper besleme yaparak kendimiz değiştirdik. sorunsuz kullanıyorum şuan.
  • Arkadaşlar hayırlı bayramlar.

Laguna 3 1,5 dci exequtive, dynamic, privilage donanımlarından birini almak istiyorum. Aracını satmayi dusunen veya hali hazırda satışa koyan varsa bakmak isterim. Temiz, yıpranmamış, 160bin km altında olmali.

Şuan megane 2 dizel kullanıyorum. Laguna ile takas etmeyi dusunenin olacağıni sanmıyorum ama yazayim genede.

Bahsettiğim kriterlerde güncel ve gerçekçi fiyatlar nedir bu arada bilgisi olan var mı ?

• colsuwin C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu site biraz gerçeğe yakın fiyat analizi veriyorhttp://www.otokaca.com/ tasiye ederim. Diğer taraftan fiyatlar aracın temizliğine ve km sine göre değişse de 40-45 bşn bandında 2008-2009 1.5 Dci bulursunuz.
  • Selam arkadaşlar 2007 dizel manuel ford Focus ghia aracım var. Aracımdan oldukça memnunum ancak hem değişiklik olsun hem de donanım güzelliklerinden dolayı sanroof ve cam tavan, koltuk ısıtma adaptif xenon far vs özellikleri olan 2009 Laguna 3 privilage alınır mı. Büyük bir değişim yaşarmıyım. Bir de Laguna 3 faz 2 ler kaç yılından sonra üretildi ve faz 1 lere göre avantajları nasıl SAYGILAR.

• Arkadaşlar merhaba.
    Tecrübelerinize ihtiyacım var.
    Benim 1,5 priv. Aracımda, bazı zamanlar aracı çalıştırdığında hava yastıklarını kontrol ettirin diye uyarı veriyor. Kontağı kapatıp kapıyı açıp kapatıyorum düzeliyor. Ancak genel olarak tahminim kapıyı açık tutunca oluyor. Hava yastıklarında arıza yok. Bir sefer servise sormuştum. Koltukla oynanmıştır ondan olmuştur. Önemli bişey değil demişti. Böyle birşeyle karşılaşan ve çözen oldu mu .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shible

Arkadaşlar merhaba.
    Tecrübelerinize ihtiyacım var.
    Benim 1,5 priv. Aracımda, bazı zamanlar aracı çalıştırdığında hava yastıklarını kontrol ettirin diye uyarı veriyor. Kontağı kapatıp kapıyı açıp kapatıyorum düzeliyor. Ancak genel olarak tahminim kapıyı açık tutunca oluyor. Hava yastıklarında arıza yok. Bir sefer servise sormuştum. Koltukla oynanmıştır ondan olmuştur. Önemli bişey değil demişti. Böyle birşeyle karşılaşan ve çözen oldu mu .

O servise bir daha ugrama ve eğer o arıza hala devam ediyorsada başka bir servise göster aracını... Hatta 3. bir servise daha göster aracını ve son iki servisin dediklerine göre karar ver...

• quote:

Orijinalden alıntı: polater

Selam arkadaşlar 2007 dizel manuel ford Focus ghia aracım var. Aracımdan oldukça memnunum ancak hem değişiklik olsun hem de donanım güzelliklerinden dolayı sanroof ve cam tavan, koltuk ısıtma adaptif xenon far vs özellikleri olan 2009 Laguna 3 privilage alınır mı. Büyük bir değişim yaşarmıyım. Bir de Laguna 3 faz 2 ler kaç yılından sonra üretildi ve faz 1 lere göre avantajları nasıl SAYGILAR.

Laguna III phase 2 ler 2010 yılından sonra üretilmeye başlandı. Değil Laguna tüm Renault araçlara ait detaylı özellikleri aşağıdaki linkte bulabilirsin.

https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Renault

Focus ile Laguna'yı bırak karşılaştırmayı bence aynı cümlede bile kullanma Ha unutmadan ikinci eli yok gibi, alıp satılacak bir araba değildir...

Bu dosyada da paketler ve ozellikler opsiyonlar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 19 Eylül 2016; 9:47:46 >

• ohayyam kullanıcısına yanıt
    Bazı megane larda da oluyormuş böyle, hava yastıklarını kontrol ediyorlar bişey çıkmayınca umursamıyorlar. Çok nadir oluyor ama can sıkıcı yinede..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar

sol ön aks bilyasından ses problemi yasayan oldu mu?
    aracın gidişatını performansını etkilemese bile ses yaptığı için değiştirmek istiyorum.

bi de tecrübe ettiğim durumu sizlerle paylasmak isterim;

mais fiyatı ile piyasa fiyatı nerdeyse 4 kat farklı :/

mais 100 küsür derken
    yedek parçacılar 400 küsür diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriozlem

selam arkadaslar

sol ön aks bilyasından ses problemi yasayan oldu mu?
    aracın gidişatını performansını etkilemese bile ses yaptığı için değiştirmek istiyorum.

bi de tecrübe ettiğim durumu sizlerle paylasmak isterim;

mais fiyatı ile piyasa fiyatı nerdeyse 4 kat farklı :/

mais 100 küsür derken
    yedek parçacılar 400 küsür diyor

Fiyatları ters yazdın galiba :)) Önemli olan orjinal parça satan ithalatçıları bulup oradan almanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 19 Eylül 2016; 15:41:32 >
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.