ben de 1. nesil laguna var, 2. nesil pek hoşuma gitmiyordu başlarda, ama giderek gözüme hoş görünmeye başladı, özellikle makyajlıları. Bu arabayı değiştigimde 2. nesil laguna almayi dusunuyorum artık. O yuzden 2002 sonrası lagunacı arkadaslar arabalarınıza iyi bakın, müşteriniz hazır ...
Fransızlarda Citroen C5 in dizaynlı oldukça güzel, Laguna için yazılanlara katılıyorum böcek gibi kafası var arabanın çirkin araç
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Arabayı öyle biçimsiz yapmışlar ki PhotoShopla ancak bu kadar adam edebildim...
naapmışın yav önceki hali daha iyiymiş Allahtan sen araba dizaynında falan çalışmıyosun
şaka şaka ama kötü olmuş yav
Fransız tasarımlarına ben alışamıyorum. 407 ile biraz biraz kıpırdanmışlardı tasarım konusunda ama o kadar.. Yeni Laguna' da da herzamanki klasik "aptal fransız" bakışı var yani.. O farları çok aramışlar mı acaba Tabi yiğidi öldürdük hakkını yemeyelim; İç mekan tasarımında yeni Laguna çığır açtı bence. Çok kaliteli ve şık.
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Bencede 3 nesıldır guzel ama fıyat olarak bıraz daha rekabetcı olması lazım rakıplerıne gore.
Hocam neresi güzel Allah aşkına şuna bakın ya. Kaliteli bi araç ama tip yok tippp.
bence gayet güzel.. ön tarafa biraz alışmak gerekiyor.. ondan sonra o da göze hoş geliyor
Teknik olarak iyi bir otomobil olduğu belli.geçmişi de ortada
ancak bu son kasanın iç ve dış tasarım olarak hiçbir albenisi olmaması.
satış şansını azaltıcaktır.
Konu ile direkt alakası yok ama bence vatandaşı C5 daha şık bir tasarım olmuş.
burda passat 2.0 tdi 4 motion highline olmaması lazım asıl 2.0tdi comfortline olması lazım çünkü koyduğun araç diğerlerine göre donanım olarak yüksek hemde 4 çeker bu adil bir fiyat karşılaştırması olmadı..
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Bencede 3 nesıldır guzel ama fıyat olarak bıraz daha rekabetcı olması lazım rakıplerıne gore.
Bnutmayalım ki Renault'dan bahsediyoruz. Fiyatını şişirmezse olmaz.
Renault Laguna Privilege 2.0 Konfor Paketi+Prestij Paketi 80,060
ACCORD Executive Otomatik Vites 2.0 Benzinli 67.370.- YTL
159 3.2 V6 4x4 DISTINCTIVE PLUS 66.000€ + 2.651 YTL*
Bu fiyatlara bakarak Laguna pekde pahalı değil gibi.
2.0 benzinliyle 2.0 dizeli karşılaştırıyorsun 2.2 yi karşılaştırıyorsun.2.2 nin vergisi iki kaatttt. 3.2 yi karşılaştırıyorsunnnn.Bu megane ile clio yu yada astra ile corsayı kıyaslamaya benzer.
bence cıtroen c5 le beklenenlere cvp vermiş gibi gözüküyor dıştasarım ve iç mekanıyla. benim demek istediğim bu. bence c5 çok güzel olmuş hakkını vermek gerekirse. bunlar üst sınıf arabalar lagunayada mühendisler dıştasarım olarak hakkını verememişler bence
bencede çok kötü
önceki çizimler çok daha güzeldi
daha başka önerileriniz varsa söyleyin. mondeo desen öle passat desen bi önceki modelle hemen hemen aynı. vectra bi türlü kalıplarının dışına çıkamadı ama c5 hoşuma gitti. peugeottan değişik bi şey beklemiyorum 407 nin yerini alıcak araçta hemen hemen eskinin izlerini taşıyacak. ama c5 gerçektende güzel olmuş
bence çok cilveli olmuş şaka maka ama genede güzel yav yani onu yapamayanlarda var..
bence cok ahım sahım olmamıs bu fiyatlarla bu araba satmaz
Bence de önden görünüş o kadar iyi değil, kasa güzel olmuş, içi de geniş, ama ön tarafı biraz daha albenili yapabilirlerdi..