Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracı teslim aldım.İlk yardım seti,yangın tüpü dışında bir şey yok.Bagaj paspasında da çok ısrar ettim.Vermediler.Bende kitapçık çıkmadı.Yenisi basılıyormuş.Sonradan kargo ile yollanacakmış.
  • keremali69 kullanıcısına yanıt
    Oldu olacak lastikleride sökselermiş.
  • Bende aldığımda kitapçık yoktu. CD hazırlanıyor gelince vereceğiz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD dediği bakım kitapçığının PDF formatı. Ford'un sitesinden de indirebiliyorsunuz.

• 307kd kullanıcısına yanıt
    Manuel mi aracınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidin007 A kullanıcısına yanıt
    Ben 13 mayısta sipariş verdim 30binde kapora ama ağustos 15 diyorlar şimdi.. sipariş verirken temmuz 15 demişlerdi..

• tarigo T kullanıcısına yanıt
    Banada aynısını yaptılar,, anlamadım. Mayıs başı verdim halen alamadık ağustos ortası diyorlar..

• Bende 22 mayısta sipariş etmiştim aracım Antalya otokoça gelmiş. 2 gün önce faturası kesildi ödemesinin kalan kısmınıda yaptım. yarinda plaka islemleri yapilip teslim edicekler insallah. 22 mayısta sipariş ettiğimde temmuz ortasi demişlerdi banada

• quote:

Orijinalden alıntı: abidin007

Bende 22 mayısta sipariş etmiştim aracım Antalya otokoça gelmiş. 2 gün önce faturası kesildi ödemesinin kalan kısmınıda yaptım. yarinda plaka islemleri yapilip teslim edicekler insallah. 22 mayısta sipariş ettiğimde temmuz ortasi demişlerdi banada

Sizinkiler sözünü tutmuş ama ben sanırım kandırıldım.. sizin aracın sistemdeki fatura tarihi 13 ağustos diyor.. yahu hani temmuz ortasıydı dedim.. kem küm işte öyle böyle .. başka bayileri aradım.. bizde öyle birşey yok haziran siparişlerini bile bu ay sonuna vermeye çalışıyoruz dedi diğer bayiler..

• Aracı dün teslim aldim. Gerçekten harika bir arac. Motor performansı, yakıtı, gece iç led ambiyans aydınlatması, konforu 10 numara. Gercekten bu sefer yalıtım işini başarmışlar. Açıkcası 2 ay beklemek zor gelmisti ama değdi. 5 ay bile beklenir. Almak isteyipte kararsız olanlar bence hiç düşünmesinler.test sürüşü yaptığım halde motor performansı ile ilgili kafamda soru isaretleri vardı ama şuan iyiki bu aracı secmişim.diyorum. düşük devirlerde bile güzel.performans veriyor. Herhangi bir hantallık söz konusu değil..

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER

• abidin007 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
  • Abidin bey hayırlı olsun fiyat ve donanım ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?

• Hayırlı olsun.. gule güle binersiniz inşallah. Ben halen bekliyorum..

• Teşekürler herkeze. Ben engelli indirimi ile trafik masrafları dahil sigorta hariç titanyum ve ekstra donanim olmadan 88600e aldim. 142400 üzerinden işlem görmüşlerdi ve 30bin peşinat verip fiyat sabitlemesi yapmışlardi.

• Şu anda bayiler nedense hiçbir indirim yapmıyorlar liste fiyatını aynen uyguluyorlar sank internetten araba siparişi vermiş gibi insanın o zaman sizin fonksiyonunuz nedir diyesi geliyor ama diyemiyor işte :) bana titanyum x panaromik cam tavana verdikleri fiyat 152.000 bir kuruş indirim yapmıyorlar zaten elimizde araba yok diyorlar tüm türkiyede durum böylemi arkadaşlar durum böyle ise anladığım kadarı ile ford arabayı satmak istemiyor ya da araba yok deyip yalancı bir talep oluşturmaya çalışıyor sizin görüşleriniz nedir bu konuda enterasan bir tutumları var

• penset kullanıcısına yanıt
    Bayiler doğru söylüyor gerçekten araba yok. Ben 2 ay bekledim. 3 aydır hala bekleyen var.

Bir ford çalışanından aldığım genel gelecek araç raporu;

Style 1.5 EB A/T 182 ps 8-10 tane geliyor Ağustos-Eylül gibi.
    Style 1.5 TDCI Man 120 ps 15-16 tane geliyor Ağustos-Eylül-Ekim gibi
    Style 1.5 TDCI PWS 120 ps 45-50 tane geliyor Ağustos-Eylül gibi. (Bir iki tanesi jant paketli. Renkler genelde Beyaz,Manyetik Gri ama diğerleri de var)
    Titanium 1.5 TDCI Man 120 ps 40-45 tane geliyor Eylül-Ekim gibi. (Cam tavanlısı ve Jant paketlisi var. Renkler yukardaki gibi)
    Titanium 1.5 TDCI PWS 120 ps 50-55 tane geliyor Ağustos-Eylül gibi. (Cam tavan, Xenon ve Jant paketliler var. Konfor bir tane, tekno yok. Renkler yukardaki gibi genelde. Kırmızı, Mavi, Kiremit vs de var.)
    ST-Line 1.5 TDCI PWS 120 ps 50-55 tane geliyor Ağustos-Eylül gibi. (Cam tavan, Xenon, Konfor (11) ve tekno var. Renkler yukardaki gibi genelde. Kırmızı, Mavi, Kiremit vs de var.)

• Aynen, ben de mayıs başında kapora yatırmıştım, temmuz başı demişlerdi,
    son ağustos 25 teslim dediler. Bekliyoruz :)
    ST line + cam tavan + konfor 158,500
  • Dostlar peki araba neden yok araba gerçekten yok mu sattı yoksa nasıl bir satış politikası bu durumu açıklayabilir fikri olan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mayıs da teslim aldığımda ,

Türkiye için hedef yıllık 5000 diye duymuştum.

Ayrıca Avrupada şu an çok aşırı bir talep var .

Örnek olarak bugün verilen bir sipariş, ancak Ocak Şubat teslim diyorlar .

Tabi seçeneklere ve Motora göre degisiyor....

• Herkese merhaba,Kuga Titanium otomatik aracım var.3 temmuzda teslim aldım.Bazı merak ettiğim şeyler var.Araçta nivigazyon yok.Nasıl ekletebilitiyoruz.Maliyeti kaç para?Bagaj havuzu ve kauçuk paspasları da almak istiyorum.Orjinal alacağım.Ama fordun sitesinde bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.