Şimdi Ara

YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
19
Favori
80.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hsnksy58 H kullanıcısına yanıt
    Yeni fulledim 58 litre aldı ancak 1 ay sonra net cevap verebilirim bu soruya, gstergede 5.5 litre görünüyor.

    Navigasyon için bugün başka bir bayi ile görüştüm müşteri talepleri doğrultusunda bunu yaptıklarını söylediler; diğer firmalar 2bin-2bin500TL navigasyona fiyat çekiyorlar dedi sonra da güncelleme falan alamıyorlar dedi ama bu sayede zaten telefonunuzda bulunan ücretsiz ve güncel navgasyonu kullanabiliyorsunuz dedi. Kafama da yattı açıkçası. Mantıklı geldi. Android bir cihazla deneyeceğim olursa 2.el bir Lenovo A1000 alırım 150TL ye işimi görür sadece arabada kullanmaya
  • 307kd kullanıcısına yanıt
    Çok güzel aracınız, kazasız arızasız yıllarca binersiniz inş. Beyaz renk stline çok kötü duruyordu, titanyuma çok yakışmış, ahh bide konfor paketini insalcıl fiyatlara çekseler. B uarada haif zam gelmiş, birde 2.0tdci listeye eklenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 8 Haziran 2017; 14:2:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 307kd

    Yeni fulledim 58 litre aldı ancak 1 ay sonra net cevap verebilirim bu soruya, gstergede 5.5 litre görünüyor.

    Navigasyon için bugün başka bir bayi ile görüştüm müşteri talepleri doğrultusunda bunu yaptıklarını söylediler; diğer firmalar 2bin-2bin500TL navigasyona fiyat çekiyorlar dedi sonra da güncelleme falan alamıyorlar dedi ama bu sayede zaten telefonunuzda bulunan ücretsiz ve güncel navgasyonu kullanabiliyorsunuz dedi. Kafama da yattı açıkçası. Mantıklı geldi. Android bir cihazla deneyeceğim olursa 2.el bir Lenovo A1000 alırım 150TL ye işimi görür sadece arabada kullanmaya

    Hayırlı uğurlu olsun.
    Ben de geçtiğimiz cuma günü 1.5 Tdci Titanium aracımı teslim aldım. Henüz 400 km. yol yaptım ben de 7.5 litre görünüyor.




  • abidin007 A kullanıcısına yanıt
    İyi günler hayırlı ramazanlar hepinize bende bu hafta kavuştum arabama 1,5 dizel pws titanium+sunroff nasip oldu banada ilk izlenimlerim araba sürüş çok rahat vites geçişleri tam yerinde arabanın ağırlığı bana şu an için bir sorun hissettirmedi
    18 jantlar güzel lastikler baya kalın duruyor yakıt sarfiyatı şimdilik 7.0 litre ama ben hiç sıkışık olmayan trafikte kullanmadım devamlı dur kalk trafiği değeri bu sarfiyat ortalama hız 14 km gözüküyor bende şu an ben manyetik gri aldım renk olarak hoşuma gitti.Herkese kazasız belasız günler dilerim.  YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER




  • Benim arabamda bu arkadaşlar 6 haziran 2017 de teslim aldım.1.5 Dizel Pws Manyetik Gri Titanium +
    Açılabilir cam tavan var.Toplam maliyeti 146.000 tl tuttu. YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER
  • turk5234 T kullanıcısına yanıt
    Üstat farlar led ya da xenon değil dimi? Sarı halojen farlar yakışıyor mu araca?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afumetto A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Cumalar hepinize.Farlar standart,xenon yada led değil.Ben daha gece sürüşü yapmadım deneme amaçlı farların hepsini bir kontrol ettim yanıyor mu diye o kadar.Mercekli farlar var görünüşleri güzel.Gece sürüşü ve karanlık ışıksız yollardaki far deneyimlerimi yapınca yine yazmaya çalışırım.
  • turk5234 T kullanıcısına yanıt
    İç ambiyans aydınlatma deneyimlerinizi aktarabilir misiniz ve mümkünse resimleyebilir misiniz? Rengi değiştirilebiliyormuş sanırım. Stline ile titanyum arasındaki fark olduğu için bence önemli.
  • turk5234 T kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki videoda sadece bir modül değişimi ile navigasyon ekliyorlar Sync3 sistemine bizde neden ekleyemiyorlar anlamıyorum. Taktın şuna diyeceksiniz ama dün kaybolduk daha önce navigasyon ile takır takır gittiğimiz yolda. Taktım bu konuya, arabaya soğudum yeminlenhttps://www.youtube.com/watch?v=7Fag5cvQjSM


     YENİ KUGA 1.5 DİZEL OTOMATİK 2017 BEKLEYENLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 9 Haziran 2017; 15:47:17 >




  • 307kd kullanıcısına yanıt
    görsel için teşekürler. internette motor performansı ile ilgili yorumlar beni rahatsız etmişti. bugün gidip antalya otokoçta stline beyaz otomatik test sürüşü yaptım. hiçte internette söylendiği gibi değil. kalkış ve hızlanma gayet başarılı. açıkcası tamda umduğum gibiydi.memnun kaldım. konfor ve ses yalıtımı bugüne kadarki tüm dizel fordlardan başarlılı. internetteki yorumlarda rüzgar sesi denmiş ama ben 110km/s hıza çıktım ama rüzgar sesi hissetmedim.konfor çok güzel, sürüş esnasında güven hissi veriyor. direksiyon için çok hissiz demişlerdi bence çok harika. ben renk olarak beyaz titanyum sipariş etmiştim ama aklım fırtına gride kalmıştı. gittim canlı olarak gördüm oda güzel ama iyiki beyaz seçmişim. oda çok hoş duruyor ve antalya sıcağında koyu renk araba bizi bozar :)
    sonuç olarak almayı düşünüpte kafasında soru işareti olanlar bence test sürüşü yapsın muhakkak almak isteyeceklerdir. herkese hayırlı ramazanlar dilerim.




  • Arkadaşlar 2017 TDCI Kugaların otomatik vitesi hakkında bilgisi olan var mı? Ford Bayisi bana dizel otomatik Kugaların çift kavrama ıslak vites (Wet Dual Clutch Transmission) olduğunu söyledi. Kuru kavrama olmadığı için vites sistemi yağ yardımıyla daha kolay soğutuluyor ve bu da ömrünü biraz daha uzatıyor ama yinede sizce kilometre olarak ömrü nedir bu vites kutularının? Sonuçta çift kavrama DSG (VW grubu) nin şikayetlerini bilmeyen kalmadı. En azından uzun ömürlülük bakımından CVT şanzımanlı bir Honda HRV mi yoksa ıslak kavramalı (yani bilinen adıyla DCT) bir KUGA mı? Biraz teknik bir soru oldu farkındayım ama bence otomatik vites alırken gözden kaçırmamamız gereken bir soru.
  • Ben iptal ettim siparişi ; Ağustos teslim dediler st line için.Başka araç bakıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redruaa

    Arkadaşlar 2017 TDCI Kugaların otomatik vitesi hakkında bilgisi olan var mı? Ford Bayisi bana dizel otomatik Kugaların çift kavrama ıslak vites (Wet Dual Clutch Transmission) olduğunu söyledi. Kuru kavrama olmadığı için vites sistemi yağ yardımıyla daha kolay soğutuluyor ve bu da ömrünü biraz daha uzatıyor ama yinede sizce kilometre olarak ömrü nedir bu vites kutularının? Sonuçta çift kavrama DSG (VW grubu) nin şikayetlerini bilmeyen kalmadı. En azından uzun ömürlülük bakımından CVT şanzımanlı bir Honda HRV mi yoksa ıslak kavramalı (yani bilinen adıyla DCT) bir KUGA mı? Biraz teknik bir soru oldu farkındayım ama bence otomatik vites alırken gözden kaçırmamamız gereken bir soru.

    PowerShift var.



    6 ileri yağlı çift kavrama. Oldukça sorunsuzdur. Baskı balata değişimi masraflıdır.

    Dsg 7 ileri kuru kavrama ise sorumludur, 6 ileri yağlı olanlar nadir sorun çıkarır.

    Hr-v ve kuga ise karşılaştırılacak araçlar değil.

    Kuga focus altyapısını kullanır. Hr-v ise jazz altyapısını kullanan bir b-suv.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Haziran 2017; 19:7:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arabada dikkatimi en çok çeken nokta stop etmiyor; Verso'da çok hassastı debriyaj hemen stop ediyordu. Araba çok atik, hiç hantal değil; fişek gibi gidiyor. Ama arkadaş bu arabaya navigasyon nasıl konulmaz!!!!
  • turk5234 T kullanıcısına yanıt
    Sunroof açılabiliyor mu? Yani hava geliyor mu? Cam tavan muhabbeti gibi sadece gökyüzü mü görünüyor?
  • 307kd kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yeni aracınızı güle güle kullanın. İzninizle bir sorum olacak önceki mesajlarınjzda verso kullandığınızdan bahsetmiştiniz Kuga'nın arka koltuk konforunu verso ile kayaslayabilirmisiniz? Bende verso kullanıyorum otomatik araç arayışı içindeyim en az 10 yıl kullanmalıyım alırken bir kere alayım kafam rahat ersin diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli forum üyeleri kuga style pws aracımı alalı tam 2 ay oldu. Şu an 5000 km .de. Araç alacaklara yardımcı olması için olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşmak istedim.

    1. Öncelikli olarak yakıt ekonomisi çok iyi. Ortalama yakıt 5,6.

    1 depo ile 1050 km gidiyor.Depo 60litre.

    2. Hem motorun sessizliği, hemde yalıtım çok iyi. Ben rahatsız edici bir ses duymadım.

    3.Motor performansı hem kalkışlarda hemde ara hızlanmalarda yeterli. 160 kadar bastım fazla zorlamadım ama 170 i de geçmeyecek gibi.

    4. Style donanımda süspansiyon sistemi çok yumuşak. Bozuk yollarda absordlaması çok iyi. Fakat virajlarda ve ani direksiyon hareketlerinde yatma eğilimi yüksek.

    5. Aydınlatma sistemi çok iyi. Gece nerdeyse hiç uzun yakma ihtiyacı duymuyorsunuz.

    6. Vites geçişleri çok akışkan dsg aratmıyor. Fakat ben ekranda aracın hangi vitesde olduğunu görmek isterdim. Bir de vites topuzundanda vites değiştirmek isterdim.

    7. Star,stop sistemi daha iyi olabilirdi. Biraz ağır kalıyor. Bazen karasızlık yaşıyor. Picassodaki sistemi (psa grupdakini) daha çok beğenmiştim daha hızlıydı.

    8. Style donanımdaki koltuk kalitesini hiç beğenmedim. Kumaşlar kalitesiz. Ayrıca arka koltuk eni kısa. 3 yetişkin oturamaz. Ama diz mesafesi iyi.

    9. İç malzeme kalitesi iyi. Çokca yumuşak plastik kullanılmış. Trim sesi şimdilik yok.

    10. Bazı donanımlar eksik. Mesela ön hava yastığını kapatamıyorsunuz. En azından anahtarsız giriş ve ön park sensörü olmalıydı. 2 usb girişi 3 çakmak şarjı, renkli arka camlar, ses sistemi kalitesi gayet iyi.

    11. Bagaj 406 litre. Açıkçası bana yetmiyor.

    Genel olarak araçtan çok memnunum. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hs37 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Verso nun arka koltuklarını hiçbir araba ile kıyaslayamam; ön koltuk gibilerdi. 3'ü bağımsızdı, ileri geri hareket ediyorlardı ve tam yatıyorlardı. Kuga'da arka koltuklar açıkçası Clio'nun koltukları gibi. Tam yatmıyorlar bile.

    Verso'nun genişliği, pratik kullanımlı koltuk yapısı, bagajındaki göz de dahil olmak üzere her tarafında eşya saklama gözleri Kuga'da yanından bile geçmiyor. Kuga'nın artısı yüksek olması, motorunun atik olması, çok donanımlı bir araç olması (Navigasyon hariç). Toyota bu donanımları sanırım 2050 yılında ancak verebilir zira Toyota o konularda çok geride gelen bir marka. Kuga içeriye Verso'ya oranla hiç ses almıyor, Verso'nun Start-Stop sistemi beni deli ediyordu Kuga'da gerçekten başarılı çalışıyor (Mesela emniyet kemerini çıkarınca araba çalışmıyor), süspansiyonlar Verso'nun fersah fersah ötesinde, Verso gazı az verince çok kolay stop ediyordu Kuga'yı 3 haftadır stop ettiremedim.

    Özetle ikisinin de artıları ve eksileri var; donanım ve performans arıyorsanız Kuga, geniş ve pratik kullanım alanı arıyorsanız Verso daha üstün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 307kd -- 19 Haziran 2017; 19:30:53 >




  • 307kd kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tekrar güle güle kullanın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fordun yeni 1.5tdci motorunu bende çok beğeniyorum, focusta kullandım, alt devirlerde çok güçlü, oldukça sessiz, 1400 devirle bile dik yokuş çıkabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.