Şimdi Ara

Yeni Kredi Kartı Çıkartırken Limit Soruna Takılanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
6
Favori
45.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 tane kredi kartım var. kart başvuruları sırasında hiç bir belge götürmedim. vakıf world düşük limitli kart gönderdi.internet üzerinden limit arttırım başvurusu yaptım hemen limit yükselttiler.cepteteb fena bir limitle gelmemişti.ücretsiz nakit avans için biraz daha yükseltme başvurusu yaptım hemen limiti arttırdılar. limit arttırma başvuru ekranında bana aylık gelirinizi soruyor.onu ben normalden çok fazla söyleyebilirim. 4 katı olayı bana çok düzgün uygulanıyormuş gibi gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede06

Resmi geliri olmayan,yada belgelenemeyenlere maximum limit 2000 dir.diğer kartların limitini düşürüseniz düşürdüğünüz tutar kadar limit verilebilir.Hiçbir şartta toplam kart limitleriniz 2000 geçemez.

1000 değilmiydi, yükselttiler mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 açılıyor 1 sene sonra 2000 diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asgari ucretten sigortali gorunuyorum.

2500 teb-500 ykb play kartlarım var.

axess başvurum onaylanmış. bakalım ne limit gelecek. başvururken gelire 3500 dedim. şöyle 1000-1500 falan verirse süper olacak benim için.
  • 1000-1500 limit beklerken 2850 tl axess kartım onaylandı :)

Bundan sonra akbank ve enpara ikilisi benim baş tacım :) laf söyletmem
  • 4 Nisan'da 13300'den 1000TL'ye düşürdüğüm iş bankası kredi kartımın bilgileri KKB sisteminde halen 13300TL (inaktif) olarak gözüküyor. Bu nedenle dün gerçekleştirdiğim world kredi kartı başvurusu reddedildi. KKB'nin güncellenmesini hızlandırma yolu yöntemi var mıdır? Yoksa beklemekten başka yol yok mudur? Tşk.
  • conss C kullanıcısına yanıt
    Minimum 1 hafta beklemelisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conss

4 Nisan'da 13300'den 1000TL'ye düşürdüğüm iş bankası kredi kartımın bilgileri KKB sisteminde halen 13300TL (inaktif) olarak gözüküyor. Bu nedenle dün gerçekleştirdiğim world kredi kartı başvurusu reddedildi. KKB'nin güncellenmesini hızlandırma yolu yöntemi var mıdır? Yoksa beklemekten başka yol yok mudur? Tşk.

Mayıs 10. Günü başvur onaylanır

• Benim Ykb sorunum var ilkin KK başvuruda size 9 bin limitli kart vercektik limit dolu veremedik dediler. Düşündüm 3 bin lık kart verdiler. Artırın dedim 5 bin oldu ben istiyorum 8 bin malum adios diğer kartlardan 6 bin indirdim şimdi artırıyorlar şubeye git gelir belgesi ver diyorlar. Ne yapila bilir ?

• ferdidemir kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızı tekrar okuyun vede özetleyin........Belki çözüm bulunur derdinize....Anlaşılan kart kolleksşyonu var,sayıyı azaltma derdindesiniz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

Benim Ykb sorunum var ilkin KK başvuruda size 9 bin limitli kart vercektik limit dolu veremedik dediler. Düşündüm 3 bin lık kart verdiler. Artırın dedim 5 bin oldu ben istiyorum 8 bin malum adios diğer kartlardan 6 bin indirdim şimdi artırıyorlar şubeye git gelir belgesi ver diyorlar. Ne yapila bilir ?

Türkçe açıklamasını yazarsan yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: tracus.

quote:

Orijinalden alıntı: ferdidemir

Benim Ykb sorunum var ilkin KK başvuruda size 9 bin limitli kart vercektik limit dolu veremedik dediler. Düşündüm 3 bin lık kart verdiler. Artırın dedim 5 bin oldu ben istiyorum 8 bin malum adios diğer kartlardan 6 bin indirdim şimdi artırıyorlar şubeye git gelir belgesi ver diyorlar. Ne yapila bilir ?

Türkçe açıklamasını yazarsan yardımcı olurum

hocam benim çatı limiti 43 bin. (2008 öncesi toplam kk limitleri) ben önce ykb kart başvursu yaptım bana sms geldi 9 bin verecektik ama dolu veremiyoruz. sonra ilkin ben kartın birini 3 bin düşürdüm. kart aldım 3 bin limitli sonra iki kartın limitlerini yaklaşık 7 bin düşürdüm (yani boşta limit yarattım) başvurdum limit artırmaya limiti çıkardılar 5 bine aradım ben 8 bin istedim kart limitlerinide düşürdüm dedim ama artıramayız şubeye gidin gelir belgenizle kavga ettim bakın sms göndermişsiniz 9 bin verecez veremiyoruz düşürdüm ama vermiyorsunuz inatla artırmadılar ne yapacam ben 8 bin olmasında aidos peremum yapmak için istiyorum yoksa kullanmak için değil.

• tracus. T kullanıcısına yanıt
    Is bankasini aradim. Guncel bilgileri merkez bankasina iletmisler. Merkez bankasinin kkb'ye iletmesi kalmis, top merkez bankasindaymis. Ama bu devirde bu islemi 40gun beklemeye varabiliyor olmasi gercekten cok yazik.
    Yarin merkez bankasini arayacagim.
    Tesekkurler bilgi icin.

• quote:

Is bankasini aradim. Guncel bilgileri merkez bankasina iletmisler. Merkez bankasinin kkb'ye iletmesi kalmis, top merkez bankasindaymis. Ama bu devirde bu islemi 40gun beklemeye varabiliyor olmasi gercekten cok yazik.
    Tesekkurler bilgi icin.

Merkez bankası seninle muhatap olmaz ben zamanında karaköydeki merkeze gitti dilekçe verdim öyle yapıldı resmi yer olduğundan ayın 10. Günü dene olur otomatik güncelleme oluyor sistem tarafından

• quote:

Tesekkurler bilgi icin.

Bir yol daha var son kkb rapuru çek klkb itiraz et yaz goofle itiraz et

KKB'nin sitesinden "İletişim" kısmına mesajımı yazdım gönderdim. Bakalım sonuç alabilecek miyiz.
    Tekrardan teşekkürler.
  • quote:

KKB'nin sitesinden "İletişim" kısmına mesajımı yazdım gönderdim. Bakalım sonuç alabilecek miyiz.
    Tekrardan teşekkürler.

Dün yazamadım hocam sen direk kkb itiraz yaz google kkb sitesinden banka bilgilerine hatalı bilgiye itiraz hakkın var kkbde bankaya bildiriyor banka yasal süre 24 saat içinde mides sistemi üzerinden gerekli itirazı bakarak kkb yi güncelliyor otomatik değil manel sen dediğimi yap sonrada bana bir kahve ısmarla sana şimdi itiraz linkini atıyorum ilk önce çektiğin rapor numarasını gireceksin sonra hatalı bilgi olan banka referasn numarasını giteceksin hepsinin sağ yanında yazar referans no

• quote:

Tekrardan teşekkürler.

Al burdan hemen itiraz et cuma günüde yeni bir rapor çek işlem tamam limit bilgin düzelecek

findeks'ten risk raporu almak için giriş yaptım findeks'in sitesine. Kart limitimi 1000TL olarak gördüm. Muhtemelen güncellenmiş.
    Ya sabah "iletişim" başlığından yazdığım yazı değerlendirildi. Ya da kendiliğinden süresi geldi, oldu.
    Yeni KK başvurum onaylansın bir an önce, 1 değil, 2 hiç değil, tam 3 fincan kahve benden =)
  • quote:

findeks'ten risk raporu almak için giriş yaptım findeks'in sitesine. Kart limitimi 1000TL olarak gördüm. Muhtemelen güncellenmiş.
    Ya sabah "iletişim" başlığından yazdığım yazı değerlendirildi. Ya da kendiliğinden süresi geldi, oldu.
    Yeni KK başvurum onaylansın bir an önce, 1 değil, 2 hiç değil, tam 3 fincan kahve benden =)

Gelişmeleri yazarsın onay olup olmadığını

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.