Şimdi Ara

YENİ KONTÖR TRANSFER UYGULAMASI 27.10.2009'DA BAŞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uygulamanın başlangıç tarihi itibari ile mevcut bir abonenin transfer yapabilmesi için öncelikle hattına ücretli yükleme yapması gerekecektir.
    Başlangıç paketlerindeki kontörler hiçbir şekilde transfer edilemeyecektir.
    Yapılan ücretli yüklemenin %50’lik kısmı kontör transfer hesabına eklenecek ve transfer bu hesaptan yapılacaktır.
    Tek seferde yapılabilecek kontör transferi limitlerinde bir değişiklik yapılmamıştır. Sadece aylık maksimum 300 kontör olan kontör transfer limiti 500 kontör’e çıkartılmıştır.
    Kontör transfer hesabında bulunan kontörler 180 gün boyunca saklanacaktır. Bu süre sonunda, kontör transferi için yeni bir yükleme yapılması gerekecektir
    Mevcut abonelerin kontör transfer limiti en son yaptıkları ücretli yükleme baz alınarak yapılacaktır.
    Her 180 günde bir abonelerin transfer limitleri sıfırlanacak, ve geriye doğru yaptığı 2 ücretli yükleme'nin %50'si alınarak yeni limit olarak tanımlanacaktır. Yeni limit tarihi ise; abonenin en yakın yükleme tarihi olarak kabul edilecektir.
    Aboneye tanımlanan transfer limiti, abonelik devri, şebekeiçi geçiş, iptal veya MNP ile sebekeden ayrıldığında sıfırlanır.
    Uygulama başlangıç tarihi itibariyle her hattın son 2 ücretli yüklemesi başlangıç kontör transfer limitini belirleyecektir.(Son 2 yüklemesinin toplamının %50si limit olacaktır)

Kontör transfer esasları şu şekildedir:

Mevcut ve yeni tüm kontör bazlı bireysel önödemeli hat kullanıcıları kendi tarifelerindeki ve diğer tarifelerdeki (faturalı ve TL bazlı olanlar hariç) abonelere kontör transfer edebilecektir.
    Kontör transferi yapabilmek için abonelerin kontör hesaplarında en az 26 kontörleri olmak zorundadır. Transfer işlemi, işlem başına 2 kontör olarak ücretlendirilmektedir
    Bir defada en az 4, en fazla 100 kontör transfer edilebilir, bir takvim ayı içerisinde ise en fazla 500 kontör transfer edebilirler.
    Diğer abonelerden transfer olarak alınan kontörler;
    * 20 kontörden az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 20 ve üzeri kontör transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.
    * Hediye Kontör ve SMS gibi kontör promosyonlarından yararlanılmasını sağlamaz.
    * Tarifenin sağladığı İndirimli görüşme şartını sağlamaz.
    Transfer edilen kontörler, hediye SMS veya indirimli görüşme şartını yerine getirmeyecektir.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• Hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni kontör transfer uygulamasından sonra Vodafone'dan enteresan kampanyalar bekliyorum :D
  • Vodafone yaptığı zamlarla birim fiyatını yükselterek zaten parca kontörü bitirmişti.
    birim maliyet olarak sanal kontör, içine kontör yüklenen hattan daha hesaplı oldu.

bence gereksiz yere yapılan bir uygulama.
    vodafone enerjisini müşterinin lehine yönelik servislerde harcamali
  • sabredemediler biraz daha zaten 10k nın dediği gibi bitmişti bu işler neden garip işlere giriyorlar ki anlamadım eğer s.volkan dediğin gibi sağlam kampanyalar yapmazsa vodafone un işi bence zor.Şuan bence en sağlam kalesi cep1 kontörlü hatlarda ne yaparsa yapsın bu tarifeyi bırakmam çünkü :d sms paketiyle tam oturuyor.Bakalım sonumuz ne olacak

Parça kontör yükletmek isteyen insanlar oldukça Vodafone parça kontörü satacaktır..

Bugün itibari ile günde 100 birim parça kontör satılacaksa
    İsterse yarın kalsın parça kontör tamamen bu sefer shoplar satacak 100 birim prça kontör..

Sonuçta ARZ TALEP DENGESİ her zaman sağlanacak..

Burada bu işe kızanlar kim ? Bizler , yani parça kontör satıcıları..

Benim annem 9 senelik vodafone kullancısı
    Kız arkadaşım 7 aydır vodafone kullanıcısı
    Başka arkadaş 8 senedir vodafone kullancısı

vs vs vs

Ne yapıyodum ben bundan önce..

250 kontör yüklüyordum bu abonelere.. Ve bu kişiler Ahde vefadan gelenler olsun, kimisine gelen sms olsun, kimisine gelen hediye kontörler olsun bedava konuşuyorlardı..

Yani vodafone anneme 250 kontör veriyordu 44 liraya, 150 ahde vefa veriyordu ve bu kişi vodafone kontörleri satıyor (zaten satılacak olan insanlara satıyor..arz talep olayını yukarda anlattım) ve vodafone bu sayede kontörleri boşa satmış oluyordu..

Şimdi gereçk kontör yükleyecileri kontörünü yükleyecek. 250 yükleyen adam bunun 125 ini harcamak zorunda. Er yada geç harcayacak.20 kontör bankaların sitelerinde bile 4 lira satılırken kontörcülerde 2 kontörleri gideceğinden gereksiz yere cepten kontör göndermeyecek..

Vodafone'u tebrik ederim. Çok akıllı bir işe imza atmış bulunmakta.

250 kontör
    150 kontör
    100 kontör

yükleyecileri arasındaki farkları bundan sonraki kampanyalar belirleyecek. Operatörümüz kesinlikle daha doyurucu kampanyalara imza atacaktır. 250 kontör yükle vodafonelu bir kişiye kontör harcamadan konuş neden demesin. 125 ini zaten harcamak zorunda buda 25 lira yapar zaten otomatik.125 inide satarsa satar yapacak bişey yok

1 Kasımdan sonra Vodafone'da peş peşe heyecan yaratıcı kampanyalar bekliyorum..

Hayırlı olsun.

Benim için kötü, Vodafonelular için yararlı olacağını tekrar tekrar belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 26 Ekim 2009; 21:07:45 >

• 1 Kasım 2oo9'dan itibaren vodafone coşmalı;kendine yakışanı yapmalı..
  • 1 kasımdan sonra çoşma olacağı bir duyum yada tahminmi:)
    neden 250 kontörün 125 ini kullanmak zorundayız ki...
    kızım vodafone kontörlü kullanıyor ve sadece sms atıyor...
    yüklediği kontörleri bitirmezse silinecek mi yani şimdi..??

Orijinalden alıntı: halle
    kusura bakmayın ama ben bu işi anlayamadım...
    neden 250 kontörün 125 ini kullanmak zorundayız ki...
    kızım vodafone kontörlü kullanıyor ve sadece sms atıyor...
    yüklediği kontörleri bitirmezse silinecek mi yani şimdi..??

Hayır silinmeyek elbette..

sms paketi alabilir örneğin..

250 YÜKLEDİĞİNDE 125 kontörünü er yada geç kullanacak anlamında kullandım o cümleyi..
  • Bugün kontör yollayan oldu mu arkadaşlar durum nedir
  • Cevabın için teşekür ederim s.volkan...
    Okuduğumu yalnış anlamışım demekki...

My vodafone'a girince şunlar yazıyor..

Kontör Bakiyeniz 147
    Kontör Transfer Limitiniz : (BU KISIM YİNE BOŞ YİNE BOŞ)

Kontör transferi fonksiyonumuz revize edilmiştir. Yapılan değişiklikle beraber kontör transfer limitiniz dahilinde ayda 500 kontör transfer edebilirsiniz. Değişiklikler ile ilgili detayları okumak için tıklayın.

Tıklayınca

Artık Cep Öğrenci ve Cep Aile dışındaki diğer kontörlü ön ödemeli hat aboneleri de kontör transfer edebiliyor.

Kontör bazlı tüm bireysel ön ödemeli tarife kullanıcıları mevcut şartlarda herhangi bir değişiklik olmaksızın, diğer ön ödemeli hat kullanıcılarına kontör transfer edebilecek.

Kontör transferi mevcut IVR ve My Vodafone kanallarından yapılmaya devam edilecektir. IVR kanalıyla kontör transfer etmek isteyen Cep Aile Faturalı kullanıcıları 7037 sevisini kullanmaya devam ederken, diğer ön ödemeli hat kullanıcıları 7038 servisini kullanacaktır.

Kontör transfer şartları şu şekildedir:
    Kontör bazlı tüm bireysel ön ödemeli hat kullanıcıları kendi tarifelerindeki ve diğer tarifelerdeki (faturalı ve TL bazlı olanlar hariç) abonelere kontör transfer edebilecektir.
    Kontör transferi yapabilmek için abonelerin kontör hesaplarında en az 26 kontörleri olmak zorundadır. Transfer işlemi işlem başına 2 kontör olarak ücretlendirilmektedir.
    Bir defada en az 4, en fazla 100 kontör transfer edilebilir, bir takvim ayı içerisinde ise en fazla 300 kontör transfer edebilirler.
    Aboneliğin ilk üç ayında kontör transferi yapılamayacaktır.
    Transfer edilen kontörler, hediye SMS veya indirimli görüşme şartını yerine getirmeyecektir.

Diğer abonelerden transfer olarak alınan kontörler için şartlar şu şekildedir:
    20 kontörden az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 20 ve üzeri kontör transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.
    Hediye Kontör ve SMS gibi kontör promosyonlarından yararlanılmasını sağlamaz.
    İndirimli görüşme şartını sağlamaz.

Hangisine inanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 31 Ekim 2009; 12:00:31 >

• evet ya bu olayın hangisi dogru. sitede bende baktım aylık 300 kontör transfer edebilirsiniz diyor. acık bir bilgilendirme yok.

Mantığı çok merak ediyorum 3 ay sonunda asaletimiz tasdik mi oluyor ? Vodafone abonesi olmaya hak mı kazanıyoruz ?

BU 3 aylık süreyi doldurunca sigortamızı yatırıp bir de asgari ücret ödeseler (!) bari

Orijinalden alıntı: Okan Demir

Düpedüz saçmalık! 3 aydan daha az süredir vodafone abonesiysen kontr transfer yapamıyorsun ..

Mantığı çok merak ediyorum 3 ay sonunda asaletimiz tasdik mi oluyor ? Vodafone abonesi olmaya hak mı kazanıyoruz ?

BU 3 aylık süreyi doldurunca sigortamızı yatırıp bir de asgari ücret ödeseler (!) bari

3 ay bekleme kuralı yeni birşey değil.
    kendimi bildim bileli bu kural vardı:)

Orijinalden alıntı: Okan Demir

Düpedüz saçmalık! 3 aydan daha az süredir vodafone abonesiysen kontr transfer yapamıyorsun ..

Kesinlikle katiliyorum hocam sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac67 -- 11 Kasım 2009; 21:55:06 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.