Şimdi Ara

Yeni Kıyafet (Valkyrie) Seçimi. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben BP im. alttaki resimlerdede görüldügü gibi kıyafete ne basacagıma karar veremedim. Daha fazla EX basmayı düşündüm ama orda % 4 yazıyor. ben zaten Gold um ve o % 30 ex daha fazla getiriyor. diger seçenekler arasında attack verecek bişi baktım sanırım yok HP +200, Defans +30 birini düşünüyorum ama kafama takılan bi soru daha var ben buna +200 hp bassam zaten kıyafetin kendi defansı yokmu ? bilen yada ayrdımcı olacak varsa sevinirim. teşekkürler.

buda direk linki resmin; http://img81.imageshack.us/img81/7630/valkyek1.jpg

• bunu sadece gold preli olanlar mı giyiyor yoksa her pre için geçerlimi????
  • ilk defa görüdm valla bilmiom
  • hiç dusunmeden defansı seç ...
  • Walkrie armorun kendi defansı yok sadece şekli var ve orada sececegin şey var. Noah ya da exp i seçmek bence hiç akıl karı değil. Hp+200 ya da defense +30 guzel secenekler artık kafana göre. İkisi de pk yapmak için uygun. Defense+30 en mantıklısı gibi geldi.
  • yardımınız için teşekkürler fakat şöylede bi durum var normal bi BP nin ac li defansı 550 lerdeyken benimki 680 ve duruma göre elime +6 DOL kalkan takıyorum ve 900 a yakın defansım oluyor bunlar göz önünde bulundurulursa +200 hp mi uygun olur ex düşündüm ama % 4 hiçbişi farketmez. ayrıca ben hp verdigim zaman bu kıyafeti giyicem sonuçta diger kıyafetimi çıkarmak zorunda kalmıcakmıyım vede onun defansından bu durumda bu neden defans vermiyor. çok saçma bi durum
  • bişi daha var bende +8 HP ve STR set var ve +8/15 hp bi armor bana tam olarak 200 HP veriyor. aklıma gelen ben +200 HP bassam o giyecek oldugum armoru çıkarıcam ve bunu giyicem değişen ne olacak şimdi, sizce ben 200 HP almış olacakmıyım ? ne bu ya sırf görüntü hiçbişi anlamadım bundan ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • def 30 yap bp sin buna ihtiyacın olacaktır
  • ben şu anda işteyim, göremiyorum ama yazılardan takip ettiğim kadarıyla çıkartmıyorsunuz normal kıyafetinizi.

ek olarak getiriyo ve ek bir kutuya koyuluyo.hani var ya pendant ve kolye koyulan kutunun karşısındaki boş kutu.işte o olmadı.

anladığım kadarıyla bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo_galileo -- 10 Ocak 2007; 16:27:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostSouL

yardımınız için teşekkürler fakat şöylede bi durum var normal bi BP nin ac li defansı 550 lerdeyken benimki 680 ve duruma göre elime +6 DOL kalkan takıyorum ve 900 a yakın defansım oluyor bunlar göz önünde bulundurulursa +200 hp mi uygun olur ex düşündüm ama % 4 hiçbişi farketmez. ayrıca ben hp verdigim zaman bu kıyafeti giyicem sonuçta diger kıyafetimi çıkarmak zorunda kalmıcakmıyım vede onun defansından bu durumda bu neden defans vermiyor. çok saçma bi durum

1. Cisi Valkrie Armor lar Normal armorlardan ayrı yere takılıyo ve bişiyini çıkarmak zorunda kalmıyosun.
    2. Cisi Ben olsam Eğer Elimde imkan varsa 2 tane al (1 kafalık 1 üstlük) Birini +200 Hp diğerinide +30 Defans :)

• her karakter için hp daha karlıdır bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

quote:

yardımınız için teşekkürler fakat şöylede bi durum var normal bi BP nin ac li defansı 550 lerdeyken benimki 680 ve duruma göre elime +6 DOL kalkan takıyorum ve 900 a yakın defansım oluyor bunlar göz önünde bulundurulursa +200 hp mi uygun olur ex düşündüm ama % 4 hiçbişi farketmez. ayrıca ben hp verdigim zaman bu kıyafeti giyicem sonuçta diger kıyafetimi çıkarmak zorunda kalmıcakmıyım vede onun defansından bu durumda bu neden defans vermiyor. çok saçma bi durum

1. Cisi Valkrie Armor lar Normal armorlardan ayrı yere takılıyo ve bişiyini çıkarmak zorunda kalmıyosun.
    2. Cisi Ben olsam Eğer Elimde imkan varsa 2 tane al (1 kafalık 1 üstlük) Birini +200 Hp diğerinide +30 Defans :)

+1 bencede oyle yap bp lerin zayıflıkları defanslarıdır zaten bu sekilde yapıp diğerlerini de +8 str giyip cosabilirsin ms yi de almısın eline

• quote:

quote:

aydınlattıgın için teşekkürler zaten 2 tane aldım eger dediginiz gibi herhangi bir kıyafetimi çıkarmadan giyebiliyosam çok iyi. DC oldum eger oyuna girebilirsem birine HP digerinede DEF basıcam ve resimide buraya eklicem

• quote:

quote:

1.si ayrı yerlere takıldığı konusunda hemfikiriz.o halde takan arkadaşlar açıklayabilirler mi neresi?
    benim tahminim pendant yerinin karşısındaki kutu.
    eğer tahminim doğru ise (işte olduğum için oyuna giremedim henuz);

2 tane alırsan eğer kafalık ve üstlük diye bişey olmaz.görüntünün tamamı değişir.
    sadece farklı şeyler basarsın, değiştire değiştire kullanırsın.

2.si 2 valkry yi aynı anda takamayacağın için öncelikli olarak sana lazım olan defans tır

• tabikide Def.30
  • offf ne bu yeni patch geldi oyuna girilmez oldu ya update dolmuyo yada ora doluyo login olurken failed 10060
  • Ya çantanızı açın
    orada karakteriniz gözüküyor ya
    işte onun sol tarafında sola doğru bi ok işareti var
    işte ona basın
    ve orada iki kutu var
    işte oraya giyiliyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

Ya çantanızı açın
    orada karakteriniz gözüküyor ya
    işte onun sol tarafında sola doğru bi ok işareti var
    işte ona basın
    ve orada iki kutu var
    işte oraya giyiliyor....

sağol, dolayısıyla benim yukarıda dediklerim olmaz.(pendant yerinin karşısındaki kutu vs..)

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo_galileo -- 10 Ocak 2007; 16:58:02 >
  • Defans ekle..Defanssız hp hiç birşey..
  • arkadaşlar iki parçayıda aldım birine HP digerinede DEF bastım buyrun buda son halim ;

helmet çok yakışmadı ama yinede iyi :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.