Şimdi Ara

YENİ KİMLİK KARTINIZ KAÇ GÜNDE GELDİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şubatın başında başvurmuştum halen gelen giden yok. bugün bir tanıdığın kimliği gelmiş. enteresan olan da benden 2 hafta sonra başvurmuş. ona rağmen onunki gelmiş benim ki gelmedi.. ocak şubatta başvurup halen gelmeyen var mı ?

• Kayitli oldugunuz nufus mudurluguyle bi gorusup sorun belki sizi bulamadiklari icin oraya birakmislardir. Bugun bir tanidiga 60 gun demisler ben de basvurali 20 gunu gecti icislerinde calisan bir arkadas ise 30 gune gelir diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Kayitli oldugunuz nufus mudurluguyle bi gorusup sorun belki sizi bulamadiklari icin oraya birakmislardir. Bugun bir tanidiga 60 gun demisler ben de basvurali 20 gunu gecti icislerinde calisan bir arkadas ise 30 gune gelir diyordu

sordum nüfus a ama onlarda gecikme yaşandığını söylediler. ellerinde değilmiş kimliğim. bir de orada ki memur, bizi telefon ile arayacaklarını söyledi kimlik nüfus a bırakılırsa
  • 2.5 ayda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

2.5 ayda.

ilçede oturuyorum diye mi geç gönderiyorlar acaba . siz şehir merkezinde mi oturuyorsunuz yoksa ilçede mi ? 2.5 ay da bayağı uzun bir süre
  • İlçede oturuyorum, ama arkadaşlara 15 günde geldiği de oldu. Şansına kalmış biraz.
  • 15, ygs'ye giricem demiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

15, ygs'ye giricem demiştim

bende ygs ye girecem dedim ama heralde oradaki memur normal başvuru gibi işleme aldı yanlışlıkla. ygs ye gireceğini belirtenlerin erkenden gönderiliyordu sizin ki gibi
  • 85 günde geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

85 günde geldi

maşallah hiç getirmeselermiş zahmet edip bakalım benimde bulacak gibi duruyor o süreyi. kimlik takipten baktım, halen '' başvuru alındı'' yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.