Şimdi Ara

yeni kimliği nasıl takip edeceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam 1 ay önce yeni kimlik için başvurdu. başvuruyu tamamladı ancak hala kimlik gelmedi.
    https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/Pages/rg1.aspx?scenarioId=kds

burdaki linkten sorguladığımda "başvurunuz alınmıştır" diyor. bunu daha detaylı sorgulayamaz mıyız?

• Hocam kimlik basıldığında ptt den mesaj geliyor "kimliğiniz torbadan alındı" diye. Sınav olduğu için öncelik gençlere verilmiş olabilir şu sınavda geçtiğine göre kısa sürede gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Hocam kimlik basıldığında ptt den mesaj geliyor "kimliğiniz torbadan alındı" diye. Sınav olduğu için öncelik gençlere verilmiş olabilir şu sınavda geçtiğine göre kısa sürede gelir diye düşünüyorum.

anladım hocam. beklemeye devam o zaman.
  • Yeni dünya düzeniyle birlikte sadece türkiyede değil tüm dünyada uygulamaya gidilecek olan bu çipli kart sisteminde gps ten yerinizi tespit etme şansları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Yeni dünya düzeniyle birlikte sadece türkiyede değil tüm dünyada uygulamaya gidilecek olan bu çipli kart sisteminde gps ten yerinizi tespit etme şansları var

Hocam ona bakarsanız cep telefonumuzdaki gps le de yerimizi tespit edebilirler. Mesela google benim nereye gittiğimi sürekli izliyor. Google maps de bi mekanin üzerine tıklıyorum, burayı 2 hafta önce ziyaret ettiniz yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Olumlu yönleri ehliyet vs hepsi bir arada olacak birde ufak boyutlarda olması. Olumsuz yönü gözükmüyor ama büyük resim kursuna gittim ben ve büyük resmi gördüm o şekilde yorumlamış oldum
  • quote:

Yeni dünya düzeniyle birlikte sadece türkiyede değil tüm dünyada uygulamaya gidilecek olan bu çipli kart sisteminde gps ten yerinizi tespit etme şansları var

Bu çiple gps in ne alakası var? İsteyen zaten telefondan takip ediyor kimlikle mi uğraşacak? Teknik bilgi yok bir şey yok boş boş yorum atıyosunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Ay oldu daha gelmedi...
  • quote:

abd isi yine

• quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

quote:

Bu çiple gps in ne alakası var? İsteyen zaten telefondan takip ediyor kimlikle mi uğraşacak? Teknik bilgi yok bir şey yok boş boş yorum atıyosunuz

telefon kullanmasan olur

ama kimliksiz gezsen iceri atarlar.yas kac.buyumusler gibi aklına gelmiyorda

en fazla 17

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.