Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1346. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.259
Cevap
179
Favori
2.746.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13441345134613471348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2016 t-gdi gt line prestige modelini uzun dönem deneyimlemiş kimse var mı?Genel yorum olarak neler söylersiniz,lpg tecrübeniz oldu mu bu modelle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba,
    2012 Kia sportage aracım için 4 mevsim lastik almayı düşünüyorum.
    Fiyat performans ürününüz nedir,
    Ayrıca lastik ölçüleri nasıl olmalı,
    Bilgi verebilir misiniz?

• geywe54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 225/60/17 Kumho KL-21 öneririm
  • Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerden ricam yakıt konusunda ki deneyimleriniz ile yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 2013-2015 arası GSL Plus yada GDI Consept Plus paketlerini almayı düşünüyorum. Tüplü olanlara bakıyorum . Güncel gaz fiyatlarına göre araçlar şehir içi gerçek değerlerde kmde ne yakmaktadır. Bilgi verebilecek arkadaşlarımdan yardımlarını rica ediyorum. İyi sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Arkadaşlar Merhaba,

Sizlerden ricam yakıt konusunda ki deneyimleriniz ile yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 2013-2015 arası GSL Plus yada GDI Consept Plus paketlerini almayı düşünüyorum. Tüplü olanlara bakıyorum . Güncel gaz fiyatlarına göre araçlar şehir içi gerçek değerlerde kmde ne yakmaktadır. Bilgi verebilecek arkadaşlarımdan yardımlarını rica ediyorum. İyi sürüşler.
    Merhaba, benim araç 2013 SLS 62.000 KM.de, Prins Sıvı sistem LPG'li, Ankara şehir içi trafikde km.de 370 krş. LPG yakıyor. Araçtan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatan873 -- 16 Nisan 2019; 11:13:53 >
  • Sportage 2016 concept plus’ta anahtarsız çalıştırma, 6 airbag, cruize control gibi özellikler standart iken, aynı modelin 2017 üretiminde bu özellikler olmadığı gibi, otomobildeki airbag sayısını 2’ye düşürmüşler. Sadece concept plus güvenlik paketli olanlarda (GP) 6 airbag var. Ayrıca 2017 premium’da bile cruize control yok. Bravo Kia! Tekerlekleri de opsiyonel yap!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Eleğet -- 1 Mayıs 2019; 0:25:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Eleğet

Sportage 2016 concept plus’ta anahtarsız çalıştırma, 6 airbag, cruize control gibi özellikler standart iken, aynı modelin 2017 üretiminde bu özellikler olmadığı gibi, otomobildeki airbag sayısını 2’ye düşürmüşler. Sadece concept plus güvenlik paketli olanlarda (GP) 6 airbag var. Ayrıca 2017 premium’da bile cruize control yok. Bravo Kia! Tekerlekleri de opsiyonel yap!
    2 airbag olayi ithalat hatası. Bilgi eksikligi, is bilmemezlik. Arabanin 2.el piyasasini mahvettiler. Kimse 2017lerin yuzune bakmiyo.

Ama benzinli otomatik versiyonlarda 2016da da hiz sabitleyici yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Nisan 2019; 9:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatan873

Merhaba, benim araç 2013 SLS 62.000 KM.de, Prins Sıvı sistem LPG'li, Ankara şehir içi trafikde km.de 370 krş. LPG yakıyor. Araçtan çok memnunum.

Alıntıları Göster
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Alacağım araçta Landirenzo tüp var. 37 kuruş bu cüsse ve tonajdaki araç için çok makul. Ben hesabı şehir içi 10 litre benzin yakan araba 15 litre gaz yakar diye hesapladığımda 0,50 kuruşları hesapladım. Cevabınızla o kadar olmayacağını çözmüş olduğum çok teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• speedy35 kullanıcısına yanıt
    Alacağın araç 50 krş dan aşağı yakmaz çünkü karma sistem haberin olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Sn Yozgatlı,

kardeşim 2015 2.0dizel sportage aldı 9,5 yakıyor şehir içi,
    ben 2016 t-gdi prestige aldım, 10,5 yakıyor şehir içi.
    bende çok fark olmuyor diye dizel 2.0 kuga aracımı satıp benzinliye geçtim,
    çünkü her sene 2.0 vergi farkı ve dizel aracın fiyat farkı çıkmıyor benim hesabımla
    çünkü reel 77 kuruş yakıtım son fiyatlarla, mazotluda 60 civarı yakıyordum

senelerdir dizel ekonomisini sevdiğimiz için bu sıvı sistem lpgleri de biraz inceledim,
    dediğiniz gibi 50 kuruş yaksa , benzinli 75 kr yaksa
    sıvı sistemi de 15bine taktırsak, 25 kuruş farkla bu sistemin sadece maliyeti 60.000 km de çıkıyor.
    ayrıca forumda bir sürü sorun yaşayanları görünce hiç maceraya girmedim

sizce bu hesap doğru mu, sıvı sistem karlı mıdır sizce?
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Sıvı sistem karlıdır çünkü. 10 litre benzin yakan araç şuan ki benzin fiyatı ile 71 krş yakar. Sıvı sistem takıldığında ise mersinde Total ve BP de 3.15 den gaz satıyor. Sıvı sistem 10 12 lite arası yakar buda 31.5 krş ile 37.8 krş arası değişir. 33 krş ile 40 krş arası kar elde edilmiş olur. Şuan ki ara tgdi aracına takarsan 35 40 krş ile gezeceğini tahmin ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Alacağım araçta Landirenzo tüp var. 37 kuruş bu cüsse ve tonajdaki araç için çok makul. Ben hesabı şehir içi 10 litre benzin yakan araba 15 litre gaz yakar diye hesapladığımda 0,50 kuruşları hesapladım. Cevabınızla o kadar olmayacağını çözmüş olduğum çok teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Alıntıları Göster
    Rica ederim, Size de kazasız sürüşler dilerim.
  • 2012 sportage(start stoplu) araçta,akü değişiminde herhangi bi kodlama vs yapılıyormu ? 3008 yada crv ler gibi ?
    Yoksa direk tak çalıştır mantığımı ?
    Bilen var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba.20.000 km de 2016 Kia Sportage Gt Line aldım.Aracı severek aldım ancak bugün İstanbul trafiğinde 2 kere şanzıman ısınma problemiyle beni sağa çektirtti.Daha önce dsg'li araç kullandığım için az çok tecrübeli olduğumdan yoğun trafikte bu sorunu yaşamamak için dur kalkta manuel olarak kullandım ama ona rağmen bu sıkıntıyı yaptı.Bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bugün servis kapalı olduğu için soramadım.Kia buna bir çözüm buldu mu yoksa ben her seferinde böyle sağa mı çekeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Arkadaşlar merhaba.20.000 km de 2016 Kia Sportage Gt Line aldım.Aracı severek aldım ancak bugün İstanbul trafiğinde 2 kere şanzıman ısınma problemiyle beni sağa çektirtti.Daha önce dsg'li araç kullandığım için az çok tecrübeli olduğumdan yoğun trafikte bu sorunu yaşamamak için dur kalkta manuel olarak kullandım ama ona rağmen bu sıkıntıyı yaptı.Bu konuyla ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bugün servis kapalı olduğu için soramadım.Kia buna bir çözüm buldu mu yoksa ben her seferinde böyle sağa mı çekeceğim?
    Normalde guncellemede geldi sanzimana, dur kalkta isinma uyarisi vermemesi gerek. Sizin arac muhtemelen pek servise gitmedi ya da guncelleme atilmamistir.

Servise gidene kadar sport modda kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Normalde guncellemede geldi sanzimana, dur kalkta isinma uyarisi vermemesi gerek. Sizin arac muhtemelen pek servise gitmedi ya da guncelleme atilmamistir.

Servise gidene kadar sport modda kullanin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.Aracı aldığım kişiye sordum herhangi bir güncelleme yapılmamış.O zaman en yakın zamanda servise gideceğim.Sorunu çözdüklerine sevindim yoksa aracı satmayı düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gh912

Teşekkürler.Aracı aldığım kişiye sordum herhangi bir güncelleme yapılmamış.O zaman en yakın zamanda servise gideceğim.Sorunu çözdüklerine sevindim yoksa aracı satmayı düşünüyordum

Alıntıları Göster
    Naptınız aracı servise götürdünüz mü?
    Spor modda kullandiniz mi? Spor modda da isinma uyarisi aldiniz mi?

• 2016 prestige sportage alarak aranıza katıldım. Bir sorum olacak, araç ile gelen orjinal navigasyonu nasıl güncelleyebiliyoruz?

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Aracı servise götürdüm.Şanzımanın yazılım güncellemesi yapıldı.Vites geçişleri ve düşüşleri daha net oldu.Aracı İstanbul dışından trafik olmayan şehirden aldığım için ilk sahibi güncelletme gereği duymamış.Cumartesi trafikte denedim uyarı vermedi çok şükür.Yine de dur kalk trafiğinde manuel modda kullanıyorum.
  • 2.el ilan sitelerinde dikkat ettiyseniz Mart ve Nisan ayi itibariyle GTLine ilanlarında artis var.
    Bunun sebebi arac kiralamadan piyasaya surülen araclar.
    3 yıl doldugu icin ihaleyle satisi yapildi bircok aracın.
    Sadece Sportage GTLine degil, 2016 model bircok aracın kiralama cıkması olması muhtelemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 2 Mayıs 2019; 19:27:15 >
  • 
Sayfa: önceki 13441345134613471348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.