Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.259
Cevap
179
Favori
2.746.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle bir hata var. Kışın bile en fazla 10 dakika içinde kolyuğun ısındığını fark ediyorsunuz. Bir ihtimal : İlk koltuk kaplaması kumaş olup da, onu söküp deri koltuk kaplaması yaparken rezistanslara zarar vermiş olabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sıfır Kia Sportage Comfort Plus otomatik vites ile aranıza katıldım. Sürekli dizel otomatik hatchback araba bakarken hatta Skoda Rapid Spaceback için kapora bile vermişken nasıl oldu da birden aldım bilmiyorum valla. Umarım doğru bir iş yapmışımdır. Bana hacim lazım değildi ama aynı paraya Sportage varken i30 almaya elim gitmedi. Kasa değişikliğini de yakıtı da göze aldım artık. 2-3 güne elimde olacak. O zaman size araçla ilgili sorularımı sorup kafanızı iyice şişiricem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaistlinXX -- 9 Haziran 2015; 22:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

Ben de sıfır Kia Sportage Comfort Plus otomatik vites ile aranıza katıldım. Sürekli dizel otomatik hatchback araba bakarken hatta Skoda Rapid Spaceback için kapora bile vermişken nasıl oldu da birden aldım bilmiyorum valla. Umarım doğru bir iş yapmışımdır. Bana hacim lazım değildi ama aynı paraya Sportage varken i30 almaya elim gitmedi. Kasa değişikliğini de yakıtı da göze aldım artık. 2-3 güne elimde olacak. O zaman size araçla ilgili sorularımı sorup kafanızı iyice şişiricem :)

LPG ile ilgili bana herşeyi sorabilirsiniz :) çünkü aracınız 11 LT altına kesinlikle düşmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Ben de sıfır Kia Sportage Comfort Plus otomatik vites ile aranıza katıldım. Sürekli dizel otomatik hatchback araba bakarken hatta Skoda Rapid Spaceback için kapora bile vermişken nasıl oldu da birden aldım bilmiyorum valla. Umarım doğru bir iş yapmışımdır. Bana hacim lazım değildi ama aynı paraya Sportage varken i30 almaya elim gitmedi. Kasa değişikliğini de yakıtı da göze aldım artık. 2-3 güne elimde olacak. O zaman size araçla ilgili sorularımı sorup kafanızı iyice şişiricem :)

LPG ile ilgili bana herşeyi sorabilirsiniz :) çünkü aracınız 11 LT altına kesinlikle düşmeyecek

Çok teşekkürler ama umarım ihtiyacım olmaz. Çalıştığım yer kapalı otoparklı. LPG'ye geçmek istemiyorum. Comfortline golf'ten bile 10 bin lira ucuza bu donanımda SUV/Crossover tarzı araç aldım. Yakıta da katlanacağım artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Çok teşekkürler ama umarım ihtiyacım olmaz. Çalıştığım yer kapalı otoparklı. LPG'ye geçmek istemiyorum. Comfortline golf'ten bile 10 bin lira ucuza bu donanımda SUV/Crossover tarzı araç aldım. Yakıta da katlanacağım artık.

Valla bizim araba sabah 9 akşam 5 6 sürekli kapalı otoparkta sıkıntı olmaz doğru muadillerine göre daha dolu ve ucuz bir araç doğru tercih tekrardan hayırlı uğurlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Aracı aldıktan sonra forumda ilk cevap veren siz olduğunuza göre araçla ilgili sorularımı da ilk size sorarım artık :)
  • quote:

Çok teşekkürler. Aracı aldıktan sonra forumda ilk cevap veren siz olduğunuza göre araçla ilgili sorularımı da ilk size sorarım artık :)

Ne demek her zaman... Benim araç manuel hbriniz olsun

• aktrb2003 A kullanıcısına yanıt
    ışık yanıyorsa çalışıyordur diyen kişi yanlış demiş, benim de sağ yolcu koltuğu yanıyordu lambası ama çalışmıyordu sonra götürdüm servise yaptırdım.

• RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Doğru tercih yapmışsınız. Bende 6-7 ay önce aldım 2014 spo--

İstanbul şehiriçi 8.5-8.8 arası tüketimim var manuel vites araç daha 3.200 de bilginize...

Otomatik vitesler 10-10.5 litre Görüyor şehiriçi.

LPG bende gerek duymuyorum zaten çok km yapmıyoruz. Çok km yapsaydım benzinli araç almazdım direk dizele yönelirdim Dediğiniz gibi 1.6 tdi speecback alırdım. Ama hem az km yapıyorum hemde sportage ile speecback yada golf farketmez çok fark var

Görünüşü yeter. Aslan besleyen yemine katlanır.

• Orijinalden

[Orijinalden =2]http://store.Orijinalden .com/49/c7/b8/Orijinalden .jpg[/Orijinalden ]
    Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:31:10 >
  • casper5353 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi görünüşü yeter.

• fatihto kullanıcısına yanıt
    Ben dizel IX35'i alırken (100k) aynı donanım ve aksesuarlı 2.0 dizel VW tiguan için 45k fark vermek gerekiyordu. Fiyat farkının yanı sıra, en az 3-4 ay beklemek ve teslimat zamanında ise, zam geldiyse farkını ödemek gibi bir dezavantajlı yanı vardı VW'nin (bana göre, hala tam anlamıyla çözülememiş olan DSG şanzıman sorunu hesaba katmadım bu arada). Ankara için yazıyorum, VW servisinin ve satışının kibirili ve anlayışsız davranış yönünde çok şikayet okudum.
    VW'nin tek avantajı malzeme kalitesinin Hyundai ve Kia'dan biraz daha iyi olması.
  • 2013 gsl plus'ın sahibinden de ki ilanlarına bakıyodum...bir fiyat artışımı var ikinci elinde...sanki 5-6 ay öncesine göre biraz artmış gibi geldi bana.
  • Yaz piyasasından dolayı artış var.

• Arkadaşlar 2013 kia sportage plus düşünüyorum. 2 araç arasinda kaldim biri siyah diğeri bej. Ancak siyah modelin arkasında eco yazmıyor. Neden acaba bilgisi olan varmi bide 64 buna verilir mi yoksa sifir daha mi mantikli.

• Aracımı dün teslim aldım. Ne bakmaya ne sürmeye doyamıyorum. Daha önce 2005 model Hyundai Tucson ve 2012 model Renault Megane kullandım. İkisi de dizel idi. Benzinli motor çok yakmasına rağmen sessizliğine bayıldım. 73.000 bin lira gibi bir fiyata gerçekten bu donanım/sürüş keyfi/prestij düzeyinde başka hiçbir otomatik araç yok. 110 km yaptım. Yakıt tüketimim 10,2 litre. Daha da düşer zaten.
  • RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.hocam otomatik olanı mı 73 bine aldınız. artı bir opsiyon var mı?
  • Arkadaşlar 2013 ocakta 0 km kia sportage aldım. Geçen hafta 20.000 km'ye geldi ve hesapladığımda şimdiye kadar 1788,27 litre ve toplam 8300 TL'lik benzin harcamışım, km'de net 41 kuruş yakıyor araç, yani 100.000 e ulaştığında bir araba parasını benzine vermiş olacağım. Böyle bakınca gözüme çok göründü, sizce lpg yada dizel araç düşünmelimiyim? Yoksa 1.6 benzinli tüm araçlar aşağı yukarı bu kadarmı yakıyordur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo59 -- 12 Haziran 2015; 16:44:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Arkadaşlar 2013 ocakta 0 km kia sportage aldım. Geçen hafta 20.000 km'ye geldi ve hesapladığımda şimdiye kadar 1788,27 litre ve toplam 8300 TL'lik benzin harcamışım, km'de net 41 kuruş yakıyor araç, yani 100.000 e ulaştığında bir araba parasını benzine vermiş olacağım. Böyle bakınca gözüme çok göründü, sizce lpg yada dizel araç düşünmelimiyim? Yoksa 1.6 benzinli tüm araçlar aşağı yukarı bu kadarmı yakıyordur?

Yılda 10bin km bile yapmamışsınız.
    Aracınızdan yakıt harici diğer konularda memnunsanız ve kullanım sıklığınız aynı devam edecekse, ne lpg taktırın ne de dizel alın.

Bu araca en başından LPG taktırsaydınız zaten KARMA SİSTEM+ MUAYENE 3bin TL vericektiniz ve %28 tasarrufla şimdiye dek yakıta 5-6bin TL para vericektiniz. Yani daha şimdi LPG sistemini amorti edicektiniz.

Hesabı siz yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 12 Haziran 2015; 17:11:08 >

• Teşekkür ederim. Evet otomatik olan. Hiçbir ekstra yok. 73.500 aslında. 73.000'e veren bayiler var ama uzaktan alıp getirmek istemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.