Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Alanlar ve Alacaklar (1248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.259
Cevap
179
Favori
2.745.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet LPG ile ilgili durumlarını da okudum. pek düşünmüyorum.

kafasında benim gibi soru işaretleri olan arkadaşlar için de aşağıdaki inceleme beni tatmin ettiği gibi yardımcı olabilir

OTOPARK.comyoutube
    Kia Sportage 1.6 GDI (2015) | TEST
    https://www.youtube.com/watch?v=Y436IJIy0-A

• Ben bu inceleme videosunu kapora verdikten sonra izlemiştim... Arabada dediği ne var ne yok ise %98 çıktı tek bi şu çizilmeler ve soyulmalar ve cam tavan trim sesi hariç oda kullanılmaya bağlı bir durum...

LPG taktırmak sizin yılda kaç km yapacağınıza bağlı çünkü sistemler 2500 den 7000 liraya kadar var bunları amorti etmek için bu km yapmak lazım gibi bir hesap var bunlarıda düşünmek lazım ama sormak istediğiniz her soruyu özelden bana sorabilirsiniz sadece siz değil herkez bana özelden araç hakkında soru sorabilir....
  • En son foruma sanırım 2012 yılında Kia Sportage aracımı almadan önce ve aldıktan sonr abirkaç zaman girmiştim. Geçen zaman içerisinde Kia Sportage benim hiç üzmedi. Beklentilerimizi fazlasıyla karşılayan bir yol arkadaşım oldu. Beni en çok düşündüren konu olan yakıt tüketiminde bile 8.2Lt/100 Km ile beni mutlu etti. Hiç sıfırlamadığım bir kullanım bu. Servis yüzü görmeyen aracımın herhalde tek sıkıntısı illa iphone ipod usb girişlerini kullanmamız.

Sanırım halen bir çare bulunamadı bu konuya. Ama bunuda pek takmamak lazım sonuçta bluetooth var:)

Alacaklara düşünenlere şiddetle tavsiye eder,hayırlı yolculuklar dilerim.
  • sportage hakkında olumlu kullanıcı yorumları gormek guzel. acıkcası kafamda tamamdır ancak henuz test surusu yapmadım, ayrıca bayiden fiyat da almadım. biraz karar verme sureci hızlı oldu. sitesindeki fiyat ve donanım ozellikleri de galiba 2014 modeller icin gecerli.

2015 fiyatları hakkında bilgisi olan var mıdır ? ayrıca on park sensoru, otomatik park, start-stop 2015 lerde olmaması dogru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayerel

sportage hakkında olumlu kullanıcı yorumları gormek guzel. acıkcası kafamda tamamdır ancak henuz test surusu yapmadım, ayrıca bayiden fiyat da almadım. biraz karar verme sureci hızlı oldu. sitesindeki fiyat ve donanım ozellikleri de galiba 2014 modeller icin gecerli.

2015 fiyatları hakkında bilgisi olan var mıdır ? ayrıca on park sensoru, otomatik park, start-stop 2015 lerde olmaması dogru mudur ?

2015 model olanında sadece Premium donanım olanda hepsi var diğerlerinde yok zaten siz baya bir kullanmayı düşüğünüz için 82.900 liste fiyatı 80 e bırakabileceklerini tahmin ediyorum...
  • Merhaba arkadaşlar, forumu sürekli takip ediyorum ama hiç mesaj yazmamıştım.

2015 Kia Sportage Concept Plus aldım. Bayiden navigasyon ürünü taktırdım. Ürünü 1 hafta kullandım daha sonra android cihaz ile değiştirdim. Şimdi bu navigasyon cihazı haliyle bende fazlalık kaldı. İsteyen varsa uygun fiyata vereceğim. Faturası da var bende.

Ürünün sayfası şu:

Kutusu, faturası tüm kabloları mevcut. Bayiye ürünü geri veremedim, almadılar. Bu nedenle satıyorum. 2500TL fiyat istediler, 1500'e taktılar. Siz ne kadar fiyat biçebilirsiniz. Tekliflere açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: husmen73

Merhaba arkadaşlar, forumu sürekli takip ediyorum ama hiç mesaj yazmamıştım.

2015 Kia Sportage Concept Plus aldım. Bayiden navigasyon ürünü taktırdım. Ürünü 1 hafta kullandım daha sonra android cihaz ile değiştirdim. Şimdi bu navigasyon cihazı haliyle bende fazlalık kaldı. İsteyen varsa uygun fiyata vereceğim. Faturası da var bende.

Ürünün sayfası şu:http://www.necvox.com.tr/NECVOX-DVA-9999-HD-KIA-SPORTAGE-NAVIGASYONLU-MULTIMEDYA_208.html#0

Kutusu, faturası tüm kabloları mevcut. Bayiye ürünü geri veremedim, almadılar. Bu nedenle satıyorum. 2500TL fiyat istediler, 1500'e taktılar. Siz ne kadar fiyat biçebilirsiniz. Tekliflere açığım.

Merhaba, bayide takılan ürünü neden beğenmediniz ? Mokka bakmaya gittiğimde sanıyorum Opel lere de aynı ürünü takıyorlardı.

• atayerel A kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsanız gayet başarılı bir ürün. Hiç bir sorunu yok. Biz mobil yazılım geliştiricisi olduğumuz için iki arkadaş android alalım diyerek gaza geldik açıkçası :) Biz biraz fazla özellik isteriz, mesela kendi uygulamalarımızıda yükleyelim, program kuralım gibi. Bide ben cihazın takılmamış halini gördüm, adamlar içerisindeki işletim sistemini bilmediklerini söylediler, haliyle android sandım, sonuçta 2015 model araç alıyoruz. (Sanırım işletim sistemi win ce 6.0)
  • Bende navigasyon taktırrmak istiyorum fakat teyp olduğu panel airbag, Gösterge paneli yani tüm ön Göğüs sökülecek dediler.

Bende takılırken klips kırılır tam oturmaz v.s diye hep erteledim. Sizin nasıl oldu ?

Komple söküldü herhalde... Bir problem oluyor mu? Sökerken çizilme tam oturmama v.s problem ?

Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper5353 kullanıcısına yanıt
    Ben o konuda bir sıkıntı yaşamadım. Gösterge panelinin çerçevesi ve yolcu koltuğunun önündeki alan sökülüyor. Airbag ile hiç alakası yok konunun. Orası sökülünce baktım, öyle elle hasar verilecek alan yok konsolda.

Eğer şu an sattığım ürünü alırsanız herhangi bir oturmama sorunu olmaz. Çin mallarında çok az miktarda oturmama oluyor, fakat rahatsız edecek düzeyde değil bu.

Bendeki orjinal ürünü bayiden aldım zaten tam uyumlu, isterseniz gönderirim size.
  • Aracı bugün inceledim çok beğendim. Ama 2016'da yeni kasası çıkıyor deniyor. Mantıksız mı alması?
  • RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa 1.6 turbo ile gelecek. Normal atmosferikde olacak.

Turbo + yeni kasa 90 lira civarında olur.

Bence şuan güncel kasa her türlü alınır. Fuar da bile güncel kasa sergileniyor.

• casper5353 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam. Bu donanım ve kalitede bu fiyata bir araç yok gerçekten. Yakıtı da göze aldım. Ama kasa değişimi gerçekten ürkütüyor insanı. i30 dizel otomatik style design pack modeli de radarımda.
  • RaistlinXX kullanıcısına yanıt
    İ30 ile sportage farklı segment Araçları zaten. Ikisi Arasında sportage her zaman lider... Hem görünüş Yükseklik iç hacim sonuçta jip

Kasa değişim olayı Sorento gibi olmayacak diyorlar makyaj operasyonu geçirecek diyorlar. Yani tamamen farklı bir sportage gelmeyecekmiş.

İx35 olsaydı araç adı bile bitti tucson oldu ama Kia için bu söz konusu değil. Sportage hala devam...

Üstelik gelecek yeni kasa daha Pahalı olacak. HB araç düşünürseniz i30 değilde ceed gt line tavsiye ederim. Gerçekten muazzam olmuş, 1.6 t-gdi 204 hp yer uçağı...

Hyundai tucson beklerim derseniz oda olur. Güzel araç yapmışlar ama fiyatı yüksek olacak orası ayrı...

Araç tercihleri Arasında bende 5-6 ay önce çok zorlandım Allah kolaylık versin ama sonunda karar verip spoyu aldım...

Hakkınızda Hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: RaistlinXX

Aracı bugün inceledim çok beğendim. Ama 2016'da yeni kasası çıkıyor deniyor. Mantıksız mı alması?

Duyduğum kadarıyla kasa da fazla değişiklik olmayıp sadece ön arka farlar led olacakmış.. Diğer arkadaşın dediği gibi 2015 model gayet başarılı. Ben balıkesirde hergün görüyorum bu aracı.
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihto kullanıcısına yanıt
    Istanbul şehiriçi 8 - 8.8 arası yakıyorum. Bir kere 9.3 oldu o zamanda köprü trafiğinden çıkıp İzmit'e doğru 140-150 yapmıştım.

Tüketimden memnunum bilerek aldım. Bu kalıba bu Yakıt

Aracım manuel vites

• Orijinalden alıntı: Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim ne demek..

Aynen öyle... Uzun yolda 6. Vites yardımıyla ve kullanıma bağlı 6.6 -7.2 litre tüketim oluyor. Bazı arkadaşlar çüçok dikkatli ve özenli Kullanım ile 6-5-6.8 arası yakıyorlar.

Bence çok iyi. Daha uzun yok deneyimim olmadı bu yaz Karadeniz turu yapacağım Allah izin verirse muhakkak burada Paylaşım yapacağım bilgilendirme için...

Herkese hayırlı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper5353 -- 6 Haziran 2015; 12:55:04 >
    Ben aracı alalı 3 hafta oldu. Ortalama tüketim 11LT (Ayrıca otomatik vites kullanıyorum. Düz vitesler ortalama 2 litre daha az yakıyor). 11 litre yakmasının sebebi çabuk hızlanmam ve aracın yeni olması diye düşünüyorum. Otomatik vitesi, rahat olduğu için aldım açıkçası. Rahatlık ve otomatik vites olması bana 100km'de 2 litre benzine mal oluyor. Bunu dert etmediğim için otomatikten yana kullandım tercihimi.

Servisteki teknik yetkiliye motorun açılma durumunu sordum, hani ilk 1000 km içinde yüksek devirde kullanmak lazım derlerya motorun açılması için, bu sportage için geçerli değilmiş. Zaten motor açıkmış. Motor ömrünün daha verimli olması için aracı 2000-3000 devirde kullanmama söyledi.

120km hız ile giderken 2800-3000 devirde duruyor. Bunu bende merak etmiştim test yaparken. 6 vites olduğu için çok iyi bir durum. Ben aracı 71.500'e aldım. Ekstra şeylerle toplam 75.000'e geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husmen73 -- 6 Haziran 2015; 13:16:33 >

• 
Sayfa: önceki 12461247124812491250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.