Şimdi Ara

YENİ KIA SOUL TÜRKİYEDE SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KIA’nın globalde en çok beğenilen modellerinden birisi olan KIA Soul, yeni tasarımı ile Mart ayından itibaren Türkiye’de 1.6L DSL 128 PS A/T olarak sunuluyor.
     YENİ KIA SOUL TÜRKİYEDE SATIŞTA
    Eski versiyonuna göre 20 mm uzayan ve 15 mm genişleyen Soul, yolcularına daha geniş bir omuz, bacak mesafesi ile birlikte daha geniş bir yaşam alanı sunuyor. İç tasarımı tamamen yenilenen Yeni Soul’de en çok orta konsoldaki 4.3 inç büyüklüğündeki dokunmatik ve renkli ekran müzik sistemi dikkat çekiyor. Araçta standart olarak bulunan geri görüş kamerası da bu ekran üzerinde konumlandırılarak, size daha rahat bir park imkanı sunuyor. Araç içinde, ön konsolda ve kapılarda daha kaliteli ve yumuşak malzemelerin kullanılması da yolcularını özel hissettiriyor. Yeni Soul’de dikkat çeken yerlerden biri de çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi. Direksiyon üzerinden, 3 farklı sürüş keyfini yaşatan değişken direksiyon modu (flex steer), hız sabitleme, sınırlama sistemi ve Bluetooth özellikleri yönetilebiliyor...........

    http://www.motobilim.com/2015/03/yeni-kia-soul-turkiyede-satista.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 20 Mart 2015; 18:20:05 >







  • Satista olsa ne olur ki. Adamlar üzerine yaklasik 80000 TL flyat yazımislar. Bence çokiddiali ve abartili bir fiyat olmuş. Muhtemelen yollarda tek tük görürüz. Tabi yinede zevk meselesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depakin241824 -- 20 Mart 2015; 20:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kia Soul ile 500x arasında karar veremedim.Soul ,Dizel 6 ileri otomatik ve 500 de olmayan sunroof var.Şerit takip,deri koltuk gibi donanımda Soul'da yok.Soul ile 500x cross aynı fiyat 78 bin.Kia 5 yıl garanti veriyor.boyut olarak Soul biraz daha büyük sanırım.Ve iç hacmi 500 den daha ferah gibi görünüyor.500x in benzinli bile olsa otomatiği bu fiyattan yüksek gelecektir büyük olasılıkla.Artı sunroof opsiyonu olursa o eklenince iyice yükselir diye düşünüyorum.Kararsız kaldım bende 500 otomatiği beklemek mi?Kia Soul mü?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuncu K kullanıcısına yanıt
    Ceed sahibi olarak Kia Soul derim...
  • Şimdi bu getirdikleri araçlar, Aralık ayına kadr satılmaz ve Aralıkta 70 kağıda alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasası da pek satmamıştı. Bunun da akıbeti belli. Sıfır alınmaz. Pusuya yatıp uygun fiyatlı temiz ikinci el bulunur ve keyifle binilir:) Tek düşündürücü tarafı 7,5 lt/100 km yakıt tüketimi. Dizel araç için çok fazla. DCT şanzuman olaydı, iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Kia Soul'e de DCT şanzıman gelmiş. Şehiriçi yakıt tüketimi de 6 lt olarak katalogda belirtilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mis gibi Carens getirilmez ama bu ucube getirilir. Kia'yı anlamak zor.
  • KIA Soul Showroom İncelemesi

  • kia soulün yakıt tüketimi nasıl arkadaşlar. kullananlar nasıl memnunmu eksileri ve artıları neler. tip olarak ve özellik olarak çok hoşuma gidiyor. şu an pejo 2008 kullanıyorum ama soul pahalı olmasa hiç düiünmeden alırdım herlde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.