Bildirim
YENİ KİA SORENTO FOTOLARI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Çok güzel bir araç,umarım cam tavanı getirirler -
Kamyon gibi olmasın yeter. güzel araç beyazda yakışmış. Jeep te beyaz hastasıyım. Motorun 2.0 dan büyük olduğunu duydum nedir tam bilgi? -
Teknik bilgieri: http://kianl.ibrochure-online.com/prijslijst1jan/sorento/small.html -
Güya Ocakta gelecekti yeni Sorento. Nisan bitiyor hala ses yok. Yeni 2.2 lt dizel Motor ve şanjıman Hyundai Santa Fe ile aynı. Fiyatları da aynı olursa çok zor satar 110bin TL ye. -
Bir kaç hafta önce Mersin Otelinin önünde görmüştüm(yanlış hatırlamıyorsam suriye plakalı). Hakikaten çok harika görünüyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: enisbugra
Güya Ocakta gelecekti yeni Sorento. Nisan bitiyor hala ses yok. Yeni 2.2 lt dizel Motor ve şanjıman Hyundai Santa Fe ile aynı. Fiyatları da aynı olursa çok zor satar 110bin TL ye.
böyle bi ön tasarım ve komple çalıntı arka tasarım... eskisi gibi gene komple farklı ülkelerin otomobil üreticilerinden alınan toplama motor şanzımanlı ve difransiyelli bi kore yapımı araca 110-130 milyar verene hayret ederim ....o paraya 2.el güzel yeni durumda bmw x5 hatta audiQ7 mercedes ml vs vs alınır.. bu araba ile kıyas kabul etmez.. aracın içindeki plastik kalitesi suzukinin 25-30 milyara satılan jep leriyle aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 22 Nisan 2010; 15:05:29 > -
BUGÜN ANKARADA TIRIN ÜZERİNDE GÖRDÜM BEYAZ GÜZELE BENZİYORDU -
Serviste inceledim bugün şahane hoş görünümü var. Siyah olanıda oldukça başarılı. Ya siyah ya beyaz alınabilir renkler bence bu kasaya. -
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Serviste inceledim bugün şahane hoş görünümü var. Siyah olanıda oldukça başarılı. Ya siyah ya beyaz alınabilir renkler bence bu kasaya.
Hangi serviste incelediniz acaba ? -
Kartal Tek-kar -
Tek-Kar olması iyi oldu. Ben de zaten servis olarak orayı kullanıyorum. Bu hafta da 120.000km yağ değişimi var. Aksaklık olmassa gidip bende incelerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
Tek-Kar olması iyi oldu. Ben de zaten servis olarak orayı kullanıyorum. Bu hafta da 120.000km yağ değişimi var. Aksaklık olmassa gidip bende incelerim.
Ben yukarıya çıkmadım. Serviste vardı bakımı yapıyorlardı öyle inceledim. Büyük ihtimal üst katta vardır ama. -
Aracımı yağ değişimi için götürdüğümde serviste teslim için bekleyen beyaz renkte yeni sorento vardı. Biraz inceleme fırsatı buldum. Bence bu seferki çok güzel olmuş.Deri kalitesi falan gayet güzeldi.İçi eskisine göre biraz daha genişlemiş. Arka diz mesafeside yeterli. Ben çok beğendim ayrıca araçta aksesuar vardı. Ön panjur,arka spoiler,krom stop çerçeveler,yan basamaklar değişikti. Panjurun biraz altında SorentoR yazıyordu. Bu aksesuarların fiyatı 7.000tl dedi yetkili arkadaş. Aracın fiyatı ise 109.000tl fiyat verdi(5 kişilik için). Servisteki araç baya doluydu.Aksesuar paketi, Arka Kamera ve Xenon farlar mevcuttu. Yanlız showroomda araç yoktu. Servisteki araçta bugün teslim edilcekmiş. Yani incelemek isteyen arkadaşlar Kartal Tek-Kar'a gitmesinler. Sonuç olarak belki 109.000tl verilmez ama 95-100 milyarı da bence hak eden bir araba olmuş..
Kia Vengalar Haziran gibi showroomlarda olucakmış..
-
VENGA'ların fiyatları için bir şey konuşuyorlar mı.? Tahmini şu olur falan. -
Sordum Venganın fiyatlarını birşey söyleyemem dedi yetkili arkadaş.. -
çok güzel olmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X