Şimdi Ara

Yeni Kask Alma Zamanı.. Alındı, Mt Blade Sv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaskım oldukça eskidi sayılır, yaklaşık 6-7 yıldır aynı, aslında değişim Zamanı geçti fakat bir türlü elimiz ermedi diyelim.
    500₺ kadar kapalı bir kask rahatlıkla işimi görecektir, bir kaç gündür araştırdığım kadarıyla bir iki model oluştu kafamda, daha fazlasını vermek isterdim fakat bütçem bu kadar, birkaç yerde okumuştum "kafana ne kadar değer veriyorsan kaska o kadar para harca" şeklinde bir cümle ama emin olun kafama biçtiğim değere paralel bir fiyat yok şu an piyasada, neyse,
    İlk sırada Nolan serisinden 64 veya 86 var,
    İkincide ise mt Blade Sv modelleri,
    Sonrasında sizlerden gelecek olan kullandığınız veya halen kullanmakta olduğunuz kasklar ile ilgili olarak, memnuniyet ve şikayetlerinize istinaden inşallah bir kask sahibi olacağız, takip eden arkadaşlara da belki biraz faydamız dokunabilir böylece,
    sabırla okuyanlara çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 8 Ekim 2015; 11:42:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nolan iyidir ls2 eski modellerini almıştım artçım için çok kötüydü. airoh, shark düşük modeller birde agv indirimlerini kovalayabilirsiniz o fiyatlara
  • Agv yi biraz araştırmıştım ama hakkında pek bişey yazmıyor. Kullanan sayısı çok az herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agv K3-SV kullanıyorum, Kızıltoprak'tan 530 tl gibi bir fiyata almıştım, tabi ben aldığımda euro 3 tl civarı idi.

Eksisi; hız yükseldiğinde hafif bir uğultu oluyor içeride, o da çenenin alt tarafındaki çıkan aparatla ilgiki olabilir diye düşünüyorum.
    Artısı; vizörünün çok geniş şekilde açılması.
  • Bell Qualifier kullanıyorum, denediğim kasklar arasında kafama en rahat olanı buydu, kalite konusunda da gerekli araştırmasını yapıp almıştım. İyidir, öneririm.
  • Geçen gün aldığım kask. Daha önce ucuz kask kullandım 90-100 tl lik olanlardan. Bu kask bana çok kaliteli geldi. 290 tl ye geldi. İsterseniz bir bakın.

http://urun.n11.com/kask/mt-kask-mt-raptor-solid-black-cene-acilir-kask-gunes-vizorlu-P38115720
  • III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Bunun kapalı modeli de böyle iyi midir acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @ahbemetin

Hocam ben gözlük kullandığım için açılır kask aldım hem yazın hem kışın kullanabiliyorum. Kapalı kaskları çok daha şık bu konuda. Kalite açısından bana gayet yeterli geldi. 1,6 kg kask.
  • Bugün bir mağazada ls2 nin 351 serilerinden inceleme şansım oldu, kask çok basit gibiymiş şeklinde bir algı oluşturdu.
    Halbuki benim eski gdr marka uyduruk kask bile hâlâ ondan sağlam adeta..

• ls2 kaskları ben beğenmedim, malzeme kalitesi iç kumaşı çok iyi değil bence. Nolan n86 kullanıyorum. Kasktan pinlock çıkması önemli bir avantajı. Soğuk ve yağışlı havalarda pinlock şart. Güneş vizörü de önemli. Bu iki özelliği olan bir kask alın mutlaka. N86 nın tek beğenmediğim özelliği güneş vizörünün alt kısmının yeteri kadar kapatmaması bir de yüksek hızlarda gürültülü onun haricinde malzeme kalitesi arka reflektörü falan çok güzel. fiyatına göre tercih edilebilir ama şimdi kurdan dolayı bütçenizi aşabilir.
  • Haklısınız, bu kur hepimizin başına dert, aldığım motor bile bir iki ayda 500 fark yemiş.
    Yapacak birşey yok mecbur alacağız bir Nolan 86. Bu arada çoğu sitede ürünün m bedeni tükenmiş. Mesaj attıklarım yeni model bekliyoruz n87 isimli diye dönüş yapıyorlar.
  • Motosuperstore. Net e baktınız mı en çok çeşit burda.

• Nolan 86 ya da mt revenge alin derim hatta mt revenge derim f/p acisindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mt revenge

n11 den 255 tl ye almıştım.
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    mt kask nolan 86 ya göre fiyet olarak nerdeyse üçte bir oranında daha ucuz, ama yorumlara baktığımda herkes memnun. biraz şaşırdım doğrusu. ben nolana yönelmiştim şimdi kafam biraz karıştı
  • http://urun.n11.com/kask/helmet-mt-blade-sv-super-r-kulak-tipasi-anahtarlik-hediye-P60145958
    Bunu sipariş ettim, hadi hayırlısı bakalım 260₺ ye maloldu bize. Çok hesaplı, ürün inşallah umduğum gibi çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

http://urun.n11.com/kask/helmet-mt-blade-sv-super-r-kulak-tipasi-anahtarlik-hediye-P60145958
    Bunu sipariş ettim, hadi hayırlısı bakalım 260₺ ye maloldu bize. Çok hesaplı, ürün inşallah umduğum gibi çıkar.

Mt revenge kullanıyorum. Bence o fiyata cok guzel bir kask aldiniz. Ben çok memnunum.

• quote:

http://urun.n11.com/kask/helmet-mt-blade-sv-super-r-kulak-tipasi-anahtarlik-hediye-P60145958

Hayirli olsun kardesim kask. Bayagi once bende aldim, mat siyahini almistim. Kask guzel, tatmin ediyor. Benim eski ls2 ye gore ses konusunda daha iyi, cene perdesi falan iyi birsey onu anladim.
    Guneslik olmasi guzel, siyah vizore gerek olmuyor. Rengi guzelmis seninkinin bu arada tasarimi.

Sende dusuncelerini paylas burada iyi olur. Hatta ilk mesajini editle daha rahat olur millet icin.

• quote:

ne umuyorsun bilmiyorum ama açıklamada "showroomdan satılık" yazıyor bilmem dikkat ettin mi? yani sana vitrindeki tozlu olup bezle temizlenip paketlenmiş bir kask gelecek. Deneme amaçlı giyilmiş olma ihtimali de yüksek. bu modeli denedin mi kendin ? internetten siparişin riskleri var özellikle kask almamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 8 Ekim 2015; 13:48:04 >

• Ben internetten (n11) 2 defa kask aldım. Sıkıntı yok. Gelsin,begenmezsen iade etmek çok kolay ve de ucretsiz. Bence mağazadan almak daha zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.